Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 20, 15:39)
Abu patinėliai smile.gif Prieš tai abu kiauliukai buvo iš vienos vados, bet ryžiukas dėl neaiškių priežasčių numirė, mažiuką nusipirkom 2 mėnesių, visai spirgas buvo, per mėnesį gerokai ūgtelėjo. Skaičiau, kad suaugę kiauliukai labiau susidraugauja su mažiukais, nei su suaugusiais,  dėl to pirkom mažą, sutaria gerai, nesipeša.
Foto keliu per radikal.ru, pirma įkeliu foto iš kompo ar telefono, o paskui nukopijuoju 2-ą nuorodą į forumą smile.gif

supratau, o narve kokiam laikote? smile.gif

Ačiū už nuorodą, pabandysiu ir aš pasirodyt smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Čia Triksė ta su baltu ir Gučis smile.gif manėm ir Gučis mergaitė, pasirodo ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 20, 18:37)

Čia Triksė ta su baltu ir Gučis smile.gif manėm ir Gučis mergaitė, pasirodo ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 16, 21:02)
tai db noriu jūsų nuomonės, kas laikot po kelias, ar galima  bandyt po metų vienatvės suveikt kambariokę, ar laikyt vienam narve ar atskirai? jau galvotume ir narvą didesnį gaminti smile.gif laukiu patarimų, komentarų, labai ačiū.
P.s Veisti nesinori, tai reiktų antros panelės.. ax.gif

Auginu du patinelius, antraji nusipirkau po metu laiko, kai suvokiau, kad JK yra bendruomenese gyvenantys gyvuneliai ir jiems reikia kompanijos. Antrasis kiauliukas buvo gal 1,5 men amziaus, aisku, ji pagainiojo vyresnelis, bet neskriaude. Irdabar gyvena draugiskai, nors narvo vadas yra vyresnelis. Is pradziu po truputi leidau susipazinti, o kai pamaciau, kad nesipesa, suleidau gyventi kartu. Musu narvas 100cm ilgio. Tikrai tokio reikia kaip minimum dviem kiauliukams.

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 20, 15:37)
Kaip ir kiek duodat vitamino c?

Maniskiniai vandens su vitaminu C negeria, uzlasinus ant darzoviu, net tu, kurias itin megsta, irgi nevalgo, tai as tiesiog su pipete lasinu i burnyte kas dvi savaites mazdaug, kartais reciau. Visada perku sausa maista, kuriame yra vitamino C.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2017 03 21, 08:25)
Auginu du patinelius, antraji nusipirkau po metu laiko, kai suvokiau, kad JK yra bendruomenese gyvenantys gyvuneliai ir jiems reikia kompanijos. Antrasis kiauliukas buvo gal 1,5 men amziaus, aisku, ji pagainiojo vyresnelis, bet neskriaude. Irdabar gyvena draugiskai, nors narvo vadas yra vyresnelis. Is pradziu po truputi leidau susipazinti, o kai pamaciau, kad nesipesa, suleidau gyventi kartu. Musu narvas 100cm ilgio. Tikrai tokio reikia kaip minimum dviem kiauliukams.

ačiū labai už nuomonę, paskatinot nenustoti norėti.. nors ir po metų smile.gif

o po kiek lašiukų maždaug lašinat? kad neperdozuot.. jei sugalvosiu irgi taip.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 20, 19:37)

Narvas metro ilgio, mažokas, bet tai buvo didžiausias narvas pardėj, kai pirkom kiauliukus, esu nusižiūrėjus zooplus didelį narvą

Fainuoliai jūsų paršiukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2017 03 21, 09:25)
Maniskiniai vandens su vitaminu C negeria, uzlasinus ant darzoviu, net tu, kurias itin megsta, irgi nevalgo, tai as tiesiog su pipete lasinu i burnyte kas dvi savaites mazdaug, kartais reciau. Visada perku sausa maista, kuriame yra vitamino C.

Maniškiai geria, bet va prisiskaičiau ir nebelašinu. Šitie vitaminai:
http://www.zooplus.i...vitamins/126738 galvoju užkašint ant salotų ir susukt į "triūbelę", bandyt apgaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 21, 16:18)

Fainuoliai jūsų paršiukai wub.gif
Papildyta:

Maniškiai geria, bet va prisiskaičiau ir nebelašinu. Šitie vitaminai:
http://www.zooplus.i...vitamins/126738 galvoju užkašint ant salotų ir susukt į "triūbelę", bandyt apgaut biggrin.gif

ačiū smile.gif mūsų karalienė Triksė, o tas berniukas buvo svečias smile.gif manė draugė kad dukra gavo dovanų mergaitę.. bet pasirodo ne smile.gif

pas mus kitokie vitaminai.. ten ne tik vit C

https://www.kika.lt/...s-vitamine.html
Atsakyti
O būtinas tas vitaminas C? Aš neduodu. Ar jie su maistu jo negauna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 03 21, 20:25)
O būtinas tas vitaminas C? Aš neduodu. Ar jie su maistu jo negauna?  unsure.gif

Gauna, bet gali nepakakti

Kaip man liūdna ir neramu dėl juoduko verysad.gif Nesuprantu, kodėl ir kaip susižeidė ir išvis kas jam yra, padėjus ant žemės ne bėgioja, o šokuoja arsispirdamas galinėm kojom, sužeistos kojytės tinimas gerokai sumažėjęs, bet ir su kita priekine koja kažkas negerai, man taip atrodo, paėmus į rankas momentais keistai sucypsi, atrodo, kad jam skauda. Ketvirtadienį vešiu pas vet, kai normalesnis vetas dirbs
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 21, 20:18)
Gauna, bet gali nepakakti

Kaip man liūdna ir neramu dėl juoduko verysad.gif Nesuprantu, kodėl ir kaip susižeidė ir išvis kas jam yra, padėjus ant žemės ne bėgioja, o šokuoja arsispirdamas galinėm kojom, sužeistos kojytės tinimas gerokai sumažėjęs, bet ir su kita priekine koja kažkas negerai, man taip atrodo, paėmus į rankas momentais keistai sucypsi, atrodo, kad jam skauda. Ketvirtadienį vešiu pas vet, kai normalesnis vetas dirbs

verysad.gif o skersvejis koks negalėjo pertraukt?
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 21, 22:17)
verysad.gif o skersvejis koks negalėjo pertraukt?

Nebuvo skersvėjo, apžiūrėjau abi priekines kojytes, viena jau gyja, o kitos letenėlė skauda jam, švelniai paspaudžiau, cyptelėjo. Tikras nelaimėlis, negi naujokėlis galėjo jį sužeist g.gif dabar jam labai sunku judėti, pašėriau, pagirdžiau iš rankų, galvoju gal juos atskirt kol kas, nes mažius kaip gyvsidabris, ramiau jam būtų vienam
Atsakyti
Grįžom iš vet, nelaukiau rytojaus, kai kitas vetas dirbs, vežiau šiandien, nes kiauliukui skauda, tai matytumėt kaip ta vetė paėmė kiauliuką, norėjosi į snukį užvažiuot, kaip čia vaizdžiau paaiškinus, sugriebė kumščiu už kaklo ir varto visaip doh.gif tai atseit paršeliui reumatoidinis artritas blink.gif ką aš žinau, gal.. Įsigijom kiauliukus prieš metus ir per visą laikotarpį tai jau 3 kartas jam su ta koja, vis ta pati priekinė dešinė, pirmus kartus pasveiko maždaug per 2 savaites, o dabar ir priekinės kairės kojos letenėlė sutinusi. Ten pas ją kabinete kiauliukas nusičiaudėjo, iš nosytės išėjo kažkokie lyg balti smurgliai, tai vet sako čia dėl nusilpusio imuniteto. Dvi savaites bus ant nuskausminamų ir antibiotikų, tikiuosi, pasveiks verysad.gif Na bet nepasitikiu aš tais vetais, man ta boba tokia dundukė atrodo doh.gif
Atsakyti

Gal gali kas nors patarti pas kokį veterinarą Vilniuje verta vežti kiaulytę? :) Jau kelinta karta tas pats, ji mėgsta pasikasyt, kartais nusidrasko iki kraujo. Kiek kartu buvom vežė į Žveryno veterinarija, tiek kartu nieko neranda tik patepa ir vaistų suleidžia nuo kasymosi. Siulė keisti šieną, kraiką. Kelis karts bandėm keist, nepadėjo. Gal kokiu patarimų?  :unsure:

Priedas  2017-03-22.jpg   109,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti