Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(kadukas @ 2017 02 03, 19:33)
3 kambariu bute su seima gyvena 4 kiaulytes, 1 suo, 1 papuga vaikas dar nori triusiuko ir suns su kailiuku (nes musu plikas)

kaip faina smile.gif aš ir dar norėčiau jorkučio, bet MB kolkas labai prieš verysad.gif ir jūrų kiaulytės antros, bet bijau kad mano panelė jau įrprato viena gyvent, tai kaži kaip sutartų...
Atsakyti
O manoji labai verziasi su suniu bendrauti, visiskai nebijo ir pati lenda prie jo.
Tad labai tikiuosi, kad isigijus antra kiauliuka jos greit susidraugaus.
Nors charakteri tai turi - neduokdie prie sonu ar uzpakalio prisiliest sugalvosi...
Atsakyti

Gal kazkam reikia narvo devetas

50cm x1m.

Su priedais:namelis gertuve, kreida

Foto atsiust galiu i maila

KAINA 22EU

Kaunas

867655731

Tik skambinkit arba sms.

Atsakyti
Sveikos, su artėjančiu pavasariu smile.gif

Klausimą turiu, ar kuri nors duodat džiuvėsių, ar džiovintos duonytės saviškėm? aš vieną syk daviau pagraužt, žiūriu kad patiko jai.. tiek duonos, tiek batono sudžiūvėlis.. ar geriau neduot išvis? Nors duodu visiškai mažai smile.gif

Gal žinote ar buvo paroda Kaune Megoj? ar mes praleidom ar neįvyko? unsure.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mūsų namuose gedulas
Iškeliavo mūsų kiaulytė į vaivorykštės šalį. Lygiai du metus tik pragyveno. Labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2017 02 28, 12:50)
Sveikos.
Mūsų namuose gedulas
Iškeliavo mūsų kiaulytė į vaivorykštės šalį. Lygiai du metus tik pragyveno. Labai gaila verysad.gif

Kaip liūdna ir sunku Jums verysad.gif užjaučiu...
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2017 02 28, 13:50)
Sveikos.
Mūsų namuose gedulas

Užjaučiu verysad.gif Ir mūsų ryžiukas Sausainėlis iškeliavo į vaivorykštės šalį, neįsivaizduoju kodėl, jam buvo tik 1 metai. Ryte dukra ruošėsi į mokyklą, sakė viskas jam buvo gerai, popiet atėjau pakeist vandenį, radau negyvą namuke. Buvo sveikas, normaliai ėdė, ir va, jaučiu kaltę, norėčiau sužinot, ką padariau blogai, bet niekada to nesužinosiu:( Liko Angliukas vienas, išvaliau narvą, įdėjau Angliuką, visur pradėjo Sausainėlio ieškot, tai nuvažiavom ir nupirkom 2 mėnesių kiauliuką, irgi ryžą su balta nosyte, vaikai pavadino Junioru biggrin.gif supažindinom, na tai sutaria gerai, mažiukas be galo mielas, o jau kas per vikrumas, jeigu Sausainį su Angliuku galėdavau pasidėt ant lovos ir nebijot, kad pabėgs, tai su Junioru be šansų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 02 28, 08:54)
Sveikos, su artėjančiu pavasariu smile.gif

Klausimą turiu, ar kuri nors duodat džiuvėsių, ar džiovintos duonytės saviškėm? aš vieną syk daviau pagraužt, žiūriu kad patiko jai.. tiek duonos, tiek batono sudžiūvėlis.. ar geriau neduot išvis? Nors duodu visiškai mažai smile.gif

Gal žinote ar buvo paroda Kaune Megoj? ar mes praleidom ar neįvyko?  unsure.gif

Ačiū smile.gif

Deja, bet Kaune parodos nebuvo, negavo sales parodai ir kiek suprantu Megoje parodu sales nebus, tad kol nerasim kitos tinkamos vietos parodom, teks palaukti. Artimiausia paroda-Klaipedoje, didziaja savaite kartu su triusiukais. Musu bus nedaug, bet bus galimybe susipazinti su veislemis smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, as su klausimu smile.gif pamažu atsiranda noras laikyti ir antrą kiauliukę.. vakar buvo maniškės pasimatymas, su "Gučita". tik tiek, kad iš veiksmų supratom kad ne Gučita, o Gučis smile.gif draugės dukrai dovanojo, sakė mergaitė.. nelabai gilinosi į lytį,ir še tau staigmena smile.gif pabendravo, maniškė neprisileido.. vaizdavo nepasiekiamą, o tas mažutis švelniai vis bandė prie jos prieit smile.gif po vakar dar labiau užsimaniau laikyt antrą kiauliukę, kad jos pabendrautų, pašnekėtų.. MB leidimą davė. tai db noriu jūsų nuomonės, kas laikot po kelias, ar galima bandyt po metų vienatvės suveikt kambariokę, ar laikyt vienam narve ar atskirai? jau galvotume ir narvą didesnį gaminti smile.gif laukiu patarimų, komentarų, labai ačiū.

P.s Veisti nesinori, tai reiktų antros panelės.. ax.gif
Atsakyti
Kaip ir kiek duodat vitamino c? Lašindavau į vandenį, bet pasiskaičiau, kad neverta taip daryti, nes vitaminas c vandeny suskyla, jokios naudos nebėra, jeigu tuos lašus ant daržovių užlašinčiau? hmm.gif Juodukui vėl priekinė koja sužeista, jau 3 kartą doh.gif vėl ištinę per sanarį, nesuprantu, kaip jis užsigauna ar naujokėlis jį užgavo hmm.gif nu bet ir "sekasi" jam su ta koja..
Dar norėjau paklausti, kokį vandenį duodat kiauliukams? Aš duodu iš krano filtruotą, pas mus Airijoj vanduo tragiškas, kietas, smirda chlorke, kažin kiek filtras išvalo, galvoju gal pirkt buteliuose?
Nupirkau namuką, sulindo abu biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 03 20, 14:37)
Kaip ir kiek duodat vitamino c? Lašindavau į vandenį, bet pasiskaičiau, kad neverta taip daryti, nes vitaminas c vandeny suskyla, jokios naudos nebėra, jeigu tuos lašus ant daržovių užlašinčiau? hmm.gif  Juodukui vėl priekinė koja sužeista, jau 3 kartą doh.gif vėl ištinę per sanarį, nesuprantu, kaip jis užsigauna ar naujokėlis jį užgavo hmm.gif nu bet ir "sekasi" jam su ta koja..
Dar norėjau paklausti, kokį vandenį duodat kiauliukams? Aš duodu iš krano filtruotą, pas mus Airijoj vanduo tragiškas, kietas, smirda chlorke, kažin kiek filtras išvalo, galvoju gal pirkt buteliuose?
Nupirkau namuką, sulindo abu biggrin.gif

Sveika, aš lašinau vitaminus, nežinau kiek tiesos ir kiek netiesos dėl to suskilimo.. kailis blizga, nesišeria, ir švelnus.. gal ne nuo vit. C tuomet smile.gif bet manau galima ir ant maisto lašint, dar skaičiau kad tiesiai burnon sulašina smile.gif

užjaučiu dėl kojytės.. verysad.gif

Matau turite du gražuolius, ar jie vienos lyties? iš vienos vados? aš norėčiau antrą įsigyti, gal ką partarti galėtumete? Pavydu žiūrėt kaip guli gražiai kartu, o ir namukas superinis smile.gif

O jei virintą vandenį bandytumėt duoti?

p.s. kokią programėlę naudojat fotkėm įkelti? 4u.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 03 20, 15:50)
Sveika, aš lašinau vitaminus, nežinau kiek tiesos ir kiek netiesos dėl to suskilimo.. kailis blizga, nesišeria, ir švelnus.. gal ne nuo vit. C tuomet smile.gif bet manau galima ir ant maisto lašint, dar skaičiau kad tiesiai burnon sulašina smile.gif

užjaučiu dėl kojytės.. verysad.gif

Matau turite du gražuolius, ar jie vienos lyties? iš vienos vados? aš norėčiau antrą įsigyti, gal ką partarti galėtumete? Pavydu žiūrėt kaip guli gražiai kartu, o ir namukas superinis smile.gif

O jei virintą vandenį bandytumėt duoti?

p.s. kokią programėlę naudojat fotkėm įkelti?  4u.gif  ax.gif

Abu patinėliai smile.gif Prieš tai abu kiauliukai buvo iš vienos vados, bet ryžiukas dėl neaiškių priežasčių numirė, mažiuką nusipirkom 2 mėnesių, visai spirgas buvo, per mėnesį gerokai ūgtelėjo. Skaičiau, kad suaugę kiauliukai labiau susidraugauja su mažiukais, nei su suaugusiais, dėl to pirkom mažą, sutaria gerai, nesipeša.
Foto keliu per radikal.ru, pirma įkeliu foto iš kompo ar telefono, o paskui nukopijuoju 2-ą nuorodą į forumą smile.gif
Atsakyti