Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(kadukas @ 2017 01 26, 11:12)
Kol kas vyksta derybos, kiauliukai sulauke pakvietimo sudalyvauti. Bigas dabar laukia atsakymo ar bus dalyvaujanciu  mirksiukas.gif

Ooo, kaip džiugu smile.gif
Atsakyti
mano paršeliokai atsisako taip toli važiuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal žinovai padės išsiaiškinti, kuo skiriasi selfai nuo lygiaplaukių, ar čia vienas ir tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2017 01 30, 21:24)
Sveiki.
Gal žinovai padės išsiaiškinti, kuo skiriasi selfai nuo lygiaplaukių, ar čia vienas ir tas pats?

self yra nusakanti ne plauko struktura, o plauko spalva. Kaip sepija, agutis, tai ne veisles, o plauku "spalvos". GB juoda sepija, raudona sepija, sidabrinis agutis, auksinis agutis ir tt.
Atsakyti
kadukas, tuomet "self" kokia spalva gaunasi? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2017 01 31, 11:18)
kadukas, tuomet "self" kokia spalva gaunasi? hmm.gif

self nurodo, kad kiaulyte yra visiskai vienos spalvos, be jokios priemaisos, neturi ne vieno plaukelio kitos spalvos.
Is anglu standartu aprasymo
"A Self is a single coloured animal where the colour should be the same all over the exhibit, without any other coloured hairs or patches.. The Self breeds can be split up into two colour groups:
1. The Black / Brown group:
- Black
- Blue
- Slate
- Lilac
- Chocolate
- Beige
2. The Red / Yellow group:
- Red
- Golden (DE)
- Golden (PE)
- Buff
- Saffron
- Cream (DE)
- Cream (PE)
- White (DE)
- White (PE)
Atsakyti
Dabar jau aišku ax.gif
Gyveni žmogus ir mokaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2017 02 01, 09:19)
Dabar jau aišku  ax.gif 
Gyveni žmogus ir mokaisi 4u.gif

as ir dar vis mokausi, o dar jei i genetika pasigilinti.......kai kur uzsienyje dokumentuose rimti veislynai dar nesanti gena iraso tai doh.gif
na bet mes Lietuvoje per mazi, kad tiek pazenkti. ten vienas veislynas tik baltus kiauliukus veisia (mano Balcius is Cekijos ir pas ji dokumentuose tik vienas kreminis, visi balti, o kai veislyno tinklapi atsidariau.....net savo kiauliuko senelius maciau ir visos foto tik baltu)
Yra veislynai tik aguciu, tik merinuku ir pan. Anglijoj net klubai yra tik tam tikru kiauliuku.
O va safranine tik viena kiaulyte maciau wub.gif
Kiauliuku kol kas namie gana, bet net vyras sake jei savininkai leistu tai pasivoktu ja.
Atsakyti
kadukas, gaila, kad Lietuvoje tokia situacija. Pasekėjų nedaug.
Bet jei turėčiau galimybes, tai tikrai ką nors šia linkme susigalvočiau. Man labai įdomūs šie gyvūnai.
Atsakyti
kadukas, tai kiek pas jumis tu kiauliuku siuo metu ?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2017 02 03, 08:54)
kadukas, tai kiek pas jumis tu kiauliuku siuo metu ?biggrin.gif

3 kambariu bute su seima gyvena 4 kiaulytes, 1 suo, 1 papuga vaikas dar nori triusiuko ir suns su kailiuku (nes musu plikas)
Atsakyti
kadukas, tai pas jumis kiekvieno vaiko svajonė biggrin.gif
Mano vyrui tevai buvo leide tik žuvytes laikyt smile.gif
Atsakyti