Aciu Virvute, bet jau ziurejau, nieko gero nera.
Sveikos, norėčiau kažkokiu patarimu nuo vakar ryto mano jūrų kiaulytė neįprastai elgiasi, sedi kampe i kuri paprastai tik kartais ateidavo. Jos mėgstamiausia vieta yra namelis kur ji megsta sleptis bet ir begioja ir iseina is jo. Dabar ji kažkodėl į namelį negrįžtą, sėdi vienoj vietoj. Jei pajudini tai pasitraukia biški bet grįžta atgal. Valgo lyg paprastai, į šaldytuvą taip pat reaguoja cypdama. Gal kam panašiai buvo?
QUOTE(office @ 2016 12 30, 10:37)
<p>Sveikos, gal kas nebrangiai parduodate, ar dovanojate maza juru kiaulyte, norime auginti ir mes. </p>
Sveiki, skubiai dovanojam savo jūros kiaulyte su visa amunicija. Labai graži ir draugiška. Kiaulyte pirkome rugseji. Liūdna, bet dėl alergijos turim atsisveikinti.
Jei domina, parašykit az, galėsiu foto atsiųsti el.paštu.
Jo, gaila, kai tenka atiduoti, kai jau prisirisi.
Mano dvi paneles, tai kaip isprotejusios duodasi ir po narva ir po kambari. Tik kakoja kaip automatai. Niekaip nesuprantu kaip daznai tuos kakucius valyti reikia? Jau kiekviena diena tvarkau. o gal per daug valgyti duodu...
Mano dvi paneles, tai kaip isprotejusios duodasi ir po narva ir po kambari. Tik kakoja kaip automatai. Niekaip nesuprantu kaip daznai tuos kakucius valyti reikia? Jau kiekviena diena tvarkau. o gal per daug valgyti duodu...
QUOTE(Deimantuke* @ 2017 01 09, 16:43)
Jo, gaila, kai tenka atiduoti, kai jau prisirisi.
Nu jo, jie kakučių mini gamyklėlės Išvalau narvą, nunešu vieną, po to kitą, tai kol antrąjį nešu, pirmasis jau būna bombikių prišaudęs
QUOTE(jankabara @ 2017 01 05, 23:41)
Sveiki, skubiai dovanojam savo jūros kiaulyte su visa amunicija. Labai graži ir draugiška. Kiaulyte pirkome rugseji. Liūdna, bet dėl alergijos turim atsisveikinti.
Jūros kiaulytę jau padovanojome.
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 01 09, 21:43)
Nu jo, jie kakučių mini gamyklėlės Išvalau narvą, nunešu vieną, po to kitą, tai kol antrąjį nešu, pirmasis jau būna bombikių prišaudęs
na, taip, tikrai kaip bombonesiai jie . Susidraugavo su mano draugo suniuke. Ana, matyt, mano kad cia jos vaikai, nes saugo nuo kitu ir neprileidzia. O kiaulytes jau isidrasino ir prieeina prie suns, kai ji ramiai guli
Aš savo bokserės prie kiauliukų neleidžiu, šiaip labai draugiška, žaisminga, bet kai mato kiauliukus, snukio išraiška nieko gero nežadanti, man atrodo, galvoja, kad ten jos užkandis
O pas mane trikampis. turime papuga kuri isigudrino is kiauliuku vokti maista. Tad pasikabina kojomis uz groteliu, nuleidzia galva ir sniukstineja po maista, tada is uzpakalio ateina suo pauostyti jos uzpakalio ir gaunasi taip , kad suo su nosim ja istumia pas kiauliukus, narve sumaistis, kiauliukai i visas puses bega, papuga bando sparnus isskleidus isskristi, (o ji ne maza), to pasekoje ir pats suo issigasta ir namie toks gajus
Sveikos, turiu informacijos klaipedietiems ir netoli gyvenancioms. Didziaja Velyku savaite Klaipedos BIGe vyks triusiu paroda, yra tikimybe, kad bus galima pamatyti ir kiaulytes
QUOTE(kadukas @ 2017 01 25, 09:57)
Sveikos, turiu informacijos klaipedietiems ir netoli gyvenancioms. Didziaja Velyku savaite Klaipedos BIGe vyks triusiu paroda, yra tikimybe, kad bus galima pamatyti ir kiaulytes
Kasmet ji ten vyksta. Tik klausimas, ar šiemet bus kiauliukų, nes niekada nebūna
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 01 26, 11:12)
Kasmet ji ten vyksta. Tik klausimas, ar šiemet bus kiauliukų, nes niekada nebūna
Kol kas vyksta derybos, kiauliukai sulauke pakvietimo sudalyvauti. Bigas dabar laukia atsakymo ar bus dalyvaujanciu