Labai simpatiski kiauliukai
Kaip jie sutaria? Nesipeša?
QUOTE(Virvute @ 2016 12 13, 13:05)
Ačiū Kaip čia pasakius, atrodo, sutaria gerai, nesipjauna, bet keletą kartų ryžiukas įkando juodukui. Juodukas švelnesnio būdo, o ryžiukas pasiutesnis, nepatinka būti glostomam, tik patinka, kai kaso snukutį, atsiverčia net juodukui snukučio kasymas dzin, visada paimtas ant rankų pradeda švelniai kramsnoti ir laižyti rankas, ryžiukas niekad nekramto, tik palaižo kartais Kai paleidžiu pasilakstyt, ryžiukas visada pradeda kurkt ir juokingai užpakalį kraipyt, čia jis taip sabo viršenybę rodo ar ką
Na, tas uzpakalio kraipymas ir kurkimas daugiau būdingas patinam, kurie meilinasi patelei. O šiuo atveju ką galėtų tai reiksti nelabai suprantu.
QUOTE(Virvute @ 2016 12 14, 10:04)
Na, tas uzpakalio kraipymas ir kurkimas daugiau būdingas patinam, kurie meilinasi patelei. O šiuo atveju ką galėtų tai reiksti nelabai suprantu.
Ryžas gėjus?
Leiskite ir man prisijungti prie Jusu burio. Nuo vakar pagausejo mano seimyna 2 seimos nariais. Pusantro menesio 2 seses JK. Gaila, db nuotrauku neturiu. viskas gavosi ekspromtu. Pirma kiaulytes - paskiau visi reikmenys.
Dabar jos jau turi narveli 80 ilgio, nameli kol kas is kartonines dezes, kuris joms laaabai patinka. ..Ir dar mama kale, kuri vyro neprileidzia ir budi prie ju 24 val Del kitu dalyku narsau inete. Dabar pagrindiniai kalusimai kuo serti, kaip serti, kur pirkti pasara ir pan.... ir kaip pripratinti prie tvarkingo tustinimosi
O jau kaip sneka jos idomiai. As ir bandau tam tikrus garsus prie tam tikru veiksmu leisti. Tikiuosi, mano kaip sunu dresuotojos kompetencija cia pades
Sunus paauglys sedi tik su jomis su maziuko darzelinuko brolio neprileidzia. O kale vyro neprileidzia...bet, uz tat, mane visi prileidzia...Santa Barbara
Dabar jos jau turi narveli 80 ilgio, nameli kol kas is kartonines dezes, kuris joms laaabai patinka. ..Ir dar mama kale, kuri vyro neprileidzia ir budi prie ju 24 val Del kitu dalyku narsau inete. Dabar pagrindiniai kalusimai kuo serti, kaip serti, kur pirkti pasara ir pan.... ir kaip pripratinti prie tvarkingo tustinimosi
O jau kaip sneka jos idomiai. As ir bandau tam tikrus garsus prie tam tikru veiksmu leisti. Tikiuosi, mano kaip sunu dresuotojos kompetencija cia pades
Sunus paauglys sedi tik su jomis su maziuko darzelinuko brolio neprileidzia. O kale vyro neprileidzia...bet, uz tat, mane visi prileidzia...Santa Barbara
Su artėjančiom šventėm paršiukus ir šeimininkus
Deimantuke, laukiam foto:)
Linete33, ir jumi su artėjančiom:)
Linete33, ir jumi su artėjančiom:)
QUOTE(Virvute @ 2016 12 20, 08:33)
Ir neisikele is kompo failas
QUOTE(Deimantuke* @ 2016 12 22, 10:40)
Ir neisikele is kompo failas
Aš keliu per radikal.ru Įkeliu foto, o paskui nukupijuoju į forumą 2 nuorodą.
office, pasidairykit www.skelbiu.lt
Papildyta:
Ten yra ir dovanojamu kiaulyciu.
Papildyta:
Ten yra ir dovanojamu kiaulyciu.