Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

Labai simpatiski kiauliukai 4u.gif
Kaip jie sutaria? Nesipeša?
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 12 13, 13:05)
Labai simpatiski kiauliukai  4u.gif
Kaip jie sutaria? Nesipeša?

Ačiū smile.gif Kaip čia pasakius, atrodo, sutaria gerai, nesipjauna, bet keletą kartų ryžiukas įkando juodukui. Juodukas švelnesnio būdo, o ryžiukas pasiutesnis, nepatinka būti glostomam, tik patinka, kai kaso snukutį, atsiverčia net biggrin.gif juodukui snukučio kasymas dzin, visada paimtas ant rankų pradeda švelniai kramsnoti ir laižyti rankas, ryžiukas niekad nekramto, tik palaižo kartais biggrin.gif Kai paleidžiu pasilakstyt, ryžiukas visada pradeda kurkt ir juokingai užpakalį kraipyt, čia jis taip sabo viršenybę rodo ar ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 13 gruodžio 2016 - 16:03
Na, tas uzpakalio kraipymas ir kurkimas daugiau būdingas patinam, kurie meilinasi patelei. O šiuo atveju ką galėtų tai reiksti nelabai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 12 14, 10:04)
Na, tas uzpakalio kraipymas ir kurkimas daugiau būdingas patinam, kurie meilinasi patelei. O šiuo atveju ką galėtų tai reiksti nelabai suprantu.

Ryžas gėjus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodau ir savo pelę ant aruodo smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Leiskite ir man prisijungti prie Jusu burio. Nuo vakar pagausejo mano seimyna 2 seimos nariais. Pusantro menesio 2 seses JK. Gaila, db nuotrauku neturiu. viskas gavosi ekspromtu. Pirma kiaulytes - paskiau visi reikmenys.
Dabar jos jau turi narveli 80 ilgio, nameli kol kas is kartonines dezes, kuris joms laaabai patinka. ..Ir dar mama kale, kuri vyro neprileidzia ir budi prie ju 24 val biggrin.gif Del kitu dalyku narsau inete. Dabar pagrindiniai kalusimai kuo serti, kaip serti, kur pirkti pasara ir pan.... ir kaip pripratinti prie tvarkingo tustinimosi
O jau kaip sneka jos idomiai. As ir bandau tam tikrus garsus prie tam tikru veiksmu leisti. Tikiuosi, mano kaip sunu dresuotojos kompetencija cia pades
Sunus paauglys sedi tik su jomis su maziuko darzelinuko brolio neprileidzia. O kale vyro neprileidzia...bet, uz tat, mane visi prileidzia...Santa Barbara rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 15 gruodžio 2016 - 17:13
Su artėjančiom šventėm paršiukus ir šeimininkus smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Deimantuke, laukiam foto:)

Linete33, ir jumi su artėjančiom:)
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 12 20, 08:33)
Deimantuke, laukiam foto:)

Linete33, ir jumi su artėjančiom:)

Ir neisikele is kompo failas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 22 gruodžio 2016 - 10:42
QUOTE(Deimantuke* @ 2016 12 22, 10:40)
Ir neisikele is kompo failas

Aš keliu per radikal.ru Įkeliu foto, o paskui nukupijuoju į forumą 2 nuorodą.
Atsakyti

Sveikos, gal kas nebrangiai parduodate, ar dovanojate maza juru kiaulyte, norime auginti ir mes. 

Atsakyti
office, pasidairykit www.skelbiu.lt
Papildyta:
Ten yra ir dovanojamu kiaulyciu.
Atsakyti