Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(jole_juli @ 2016 11 29, 19:17)
nezinau ar tiesa, bet skaiciau, kad jos tokiu budu isreiskia nora bendrauti. Todel rekomenduoja auginti po dvi kiaulytes. Mes kai turim tris, tai jos tik svilpia mums, kad bliudai tusti smile.gif o nakti ramu.

O manieji beveik neskleidžia jokių garsų, kai paleidžiu pabėgiot, "pakriuksi", o švilpavimą esu girdėjusi gal tik porą kartų.
Atsakyti
Sveiki,
dabar ir as noreciau paklausti labiau patyrusiu merginu. Kodel mano dvi mano JK sesutes tarpusavyje pradejo pjautis??Su mama nesipesa nei viena, o vat tarpusavyje ritasi siaubas kaip? Bijau, kad nesusizalotu. Gal galit pasakyt kodel cia taip atsitiko? Narvas didelis, virs metro. Vietos uztenka manau.
Atsakyti
Dėl skleidžiamų garsų - maniškę vadimane "šaldytuvo signalizacija".
Niekas nepastebėtas neįlys i šaldytuvą, ypač vakare, ypač kai visi miega, o tu nori ko nors skanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 12 02, 08:31)
Niekas nepastebėtas neįlys i šaldytuvą, ypač vakare, ypač kai visi miega, o tu nori ko nors skanaus  biggrin.gif

Mano jei sotus, nerėkauja, kai lendi į šaldytuvą, bet jei alkanas, tai ojejojej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 12 02, 07:31)
Niekas nepastebėtas neįlys i šaldytuvą, ypač vakare, ypač kai visi miega, o tu nori ko nors skanaus  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gerulė biggrin.gif mano irgi visada girdi kai atidaromas šaldytuvas, nors ir per du kambarius ji gyvena nuo jo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nors buvau prisiekusi, jog niekada ir ne uz ka nelaikysiu jokio gyvio su plaukais (alergijos), bet... musu namuose atsirado labai miela Evelina Pig Pig, tikiuosi, kad su laiku liks tik Pig Pig. Ji dar tik 6 savaiciu amziaus ir esu atkreipusi demesi, jog kai kurie usiukai atrodo kaip apkarpyti, i kai kurie lyg paluze. Zinau, kad katems usai l. svarbus, o kaip kiauliukams? Ar ataugs?
Atsakyti
Noriu paklaust, gal suprasit apie ką aš biggrin.gif Beglostydama kiauliukus pastebėjau, kad pas abu toj vietoj, kur pas kitus graužikus uodega, na maždaug virš kiaušiukų yra mažas plotas, kur sulipę plaukai. Kodėl taip yra? hmm.gif Pabandžiau nukrapštyt, labai sunkiai nusiima, dalis plaukų išsipeša, gal pabandyt nuplauti
Atsakyti

Noriu paklaust, gal suprasit apie ką aš biggrin.gif Beglostydama kiauliukus pastebėjau, kad pas abu toj vietoj, kur pas kitus graužikus uodega, na maždaug virš kiaušiukų yra mažas plotas, kur sulipę plaukai. Kodėl taip yra? hmm.gif Pabandžiau nukrapštyt, labai sunkiai nusiima, dalis plaukų išsipeša, gal pabandyt nuplauti

Pas mano paršiukus irgi tas pats. Bet neįsivaizduoju nuo ko taip pasidarė ir neina išplauti.

Atsakyti
Uzsikimsusi liauka, tai gana normalu, ji sunkiai issiplauna. As ta vieta suslapinu ir isplaunu su mazu laseliu spec. suns sampunu. jis vienintelis istirpdo tuos riebalus. Kol kas sia beda turi vienas ir triju kiauliuku berniuku
https://www.youtube....h?v=xN38caRWlzw
tik gal nepatarciau su indu plovikliuu kaip tam video parodyta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras, ir pas maniškį taip yra. Niekada nežinojau, kas tai. O būtina kažką daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2016 12 11, 13:14)
Uzsikimsusi liauka, tai gana normalu, ji sunkiai issiplauna. As ta vieta suslapinu ir isplaunu su mazu laseliu spec. suns sampunu. jis vienintelis istirpdo tuos riebalus. Kol kas sia beda turi vienas ir triju kiauliuku berniuku
https://www.youtube....h?v=xN38caRWlzw
tik gal nepatarciau su indu plovikliuu kaip tam video parodyta.  mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif

Geras, nežinojau apie tai. Bandysiu plauti, manau, kad kiauliukams tai užsikimšusi liauka kelua diskomfortą
Atsakyti
Mano babaušiai biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti