Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(jole_juli @ 2016 11 17, 14:52)
Laba diena,
as naudoju paprastas granules is senuku. Granules butinai reikia uzpilti pjuvenomis, kad neprisitrintu kiaulyciu pedutes ir neprisikvepuotu granuliu dulkem.
Visai tai as uzkloju pvc kilimeliu, kuri keiciu dukart i savaite. O visa kraika karta per savaite. Sitas budas man labiausiai patinka, labai lengva valyti, kvapo taip pat nera.

Maitinu dviem maistais brit guinea pig ir jr farm guinea pig, sviezios darzoves ir sienas.

O ta pvc keiciat : tai ji isplaunat ta prasme ? Ar metat lauk?
Atsakyti
Kai pirkau kiaulytę (pakankamai neseniai), nemaniau kad pavyks, nes pripratusi buvo prie kitokių, įprastų salygų. Bet nusprendziau pamėgint. Pradžioje bėriau granules visam narve, o pvc tiesiau tik puse narvo, palikdama puse narvo su atvirom granulėm (be pjuvenų). Stebėjau kiaulytės elgesį. Ji reikalus atlikinejo daugiausia i atviras granules. Ten gi dėdavau ir maistą (nes virskinimas pas jas labai greitas:) ) Vėliau atkreipiau dėmesį, kad sisioja tik į kampą, kur vėliau ir pastaciau wc.

Tvarkinga, nes katik sutvarkyta:) Paskui sieno pritampo, granuliu pribarsto besokinedama, maista i namus tempia...smile.gif)) Su maza sluotele pvc danga pasluoju šieno link ir vel tvarka smile.gif)

Pvc turiu 2, pakeitimui. Isplaunu. Nebuna jis labai murzinas.

Kai kiaulycių daugiau, nelabai isivaizduoju ar pavyktu, bet manau pamegint galima. Gal bent viena susiprotėtųsmile.gif
Atsakyti
Pvc kilimelius turiu du. Viena toki kaip linijom siuta, kita mazom skylutem. Man patogesnis yra kur linijom, lengviau valosi ir s... i skylutes neistringa. Keiciu du kart ar tris kart i savaite. Viena patiesiu kita isplaunu. Mano tai jau apgrauzti kilimeliai, geroji puse, blogosios neliecia:)Bet jau ir neatsiplauna nuo ivairiu darzoviu.

Neisivaizduoju ar su maniskem pavyktu. Baisiai nevalos dideles, nupirkau du namelius joms. Neimanoma padeti, istraukiu is nameliu visas slapias, permirkusias nuo slapimo. O jos ilgalpaukes visos, tai tekdavo apipraust jas. Tai daugiau nebededu. Tai dabar sausos vaiksto. Bet jau valgo ir kakoja, tai uchhhh:)
Pas mus tai 3 ( pirkom viena, po keliu savaiciu narvelyje radom 3), tai palyginau, kad su jomis man daugiau darbo nei su katem ar suniu. Na bent man cia taip, gal kitos merginos moka greiciau su jomis apsitvarkyti.

Sakykite o kiek jos gyvena?
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2016 11 18, 14:34)
Pvc kilimelius turiu du. Viena toki kaip linijom siuta, kita mazom skylutem. Man patogesnis yra kur linijom, lengviau valosi ir s... i skylutes neistringa. Keiciu du kart ar tris kart i savaite. Viena patiesiu kita isplaunu. Mano tai jau apgrauzti kilimeliai, geroji puse, blogosios neliecia:)Bet jau ir neatsiplauna nuo ivairiu darzoviu.

Neisivaizduoju ar su maniskem pavyktu. Baisiai nevalos dideles, nupirkau du namelius joms. Neimanoma padeti, istraukiu is nameliu visas slapias, permirkusias nuo slapimo. O jos ilgalpaukes visos, tai tekdavo apipraust jas.  Tai daugiau nebededu. Tai dabar sausos vaiksto. Bet jau valgo ir kakoja, tai uchhhh:)
Pas mus tai 3 ( pirkom viena, po keliu savaiciu narvelyje radom 3), tai palyginau, kad su jomis man daugiau darbo nei su katem ar suniu. Na bent man cia taip, gal kitos merginos moka greiciau su jomis apsitvarkyti.

Sakykite o kiek jos gyvena?

Gal turit nuotraukų savo kiaulyčių. Mano vienas kiauliukas Čiukas išgyveno 8 metus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes kiauliuko dar neturim, bet ruosiam jam naujus namučius ir kraiteli. Lyg ir viskas aisku, bet man l. aktualu tvarka ir švara, tad likau sutrikusi paskaiciusi apie pvc kilimeli. Apie ką čia?
Atsakyti
Senukuose pirktas kilimelis, skirtas vonios kambario grindims. O mes ji naudojam juru kiaulytems.
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2016 11 25, 23:17)
Senukuose pirktas kilimelis, skirtas vonios kambario grindims. O mes ji naudojam juru kiaulytems.

Tik nepasisaipykit, bet mes kalbam apie guminiu padu ir su sintetiniu audiniu kilimelius ar apie grynai gumini ir skyleta?
Atsakyti
sveikos, ilgai masciau ir irgi sumasciau auginti juru kiaulyte. Dar kol kas nagrineju nuo ko pradeti. Tai pirma reikia pasizvalgyti narvelio. Paskiau galvosim toliau.
Niekaip neapsisprendziu ar ilgais plaukeliais ar trumpais geriau butu.
Klausimas, mergaites, kur ar pas ka Vilniuje geriau kiaulaite isigyti? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 26 lapkričio 2016 - 08:46

Tik nepasisaipykit, bet mes kalbam apie guminiu padu ir su sintetiniu audiniu kilimelius ar apie grynai gumini ir skyleta?

Aukščiau yra nuotrauka Virvutės poste. Pasižiūrėkit išsididinusi. Matosi kilimėlis. Manyčiau jis guminis.

Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2016 11 25, 23:57)

as perku is rulonu, kur gali nusipirkti kiek tau reikia. O cia pvz kaip jis atrodo. Spalvu gama gali buti ivairiausia.
https://www.senukai....-thema-lux/32rr
Atsakyti
Pas mus kiauliukas būna žvygauja be perstojo visą naktį, nebūna taip dažnai, bet pasitaiko. Kažin kas jam yra? Visą laiką guvus, valgo, bet kartais kažkas jam užeina... Gal turit įtarimų - kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2016 11 29, 13:49)
Pas mus kiauliukas būna žvygauja be perstojo visą naktį, nebūna taip dažnai, bet pasitaiko. Kažin kas jam yra? Visą laiką guvus, valgo, bet kartais kažkas jam užeina... Gal turit įtarimų - kas tai?

nezinau ar tiesa, bet skaiciau, kad jos tokiu budu isreiskia nora bendrauti. Todel rekomenduoja auginti po dvi kiaulytes. Mes kai turim tris, tai jos tik svilpia mums, kad bliudai tusti smile.gif o nakti ramu.
Atsakyti