Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

Maniske dar ir kaip sokineja, kaip zuikis kad pasiunta po visa narva...kartais neapskaičiuoja, per toli nuo namelio pasoka ir nepataiko uzsokti. Ot juoko buna:)
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2016 11 16, 11:51)
Čia Ferplast narvas. Mes tokį turime, labai gerai viskas. Tik indelis tai stovi apačioje, nes niekada į viršų kiaulytė nelipo, o ir vietos jai ten neužtektų. Bet namelyje tai ji kaifuoja, turi kur nuo vaikų pasislėpti smile.gif

Musu kiauliui kaip tik patinka virsuje. Jis ir valgo ten, ir miega ant patiesto sieno. Pasitaiko, kad is apacioje esancio dubenelio obuoli ar morka uzsikelia virsun.

Beje, ka jusu kiauliukai valgo is svieziu vaisiu ir darzoviu? Maniskis morkas, cukinijas, krapus, obuolius ir agurkus. Nevalgo ivairiu kopustu, paprikos, burokeliu.

Kaip galeciau paivairinti gyvuno maista?
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 16 lapkričio 2016 - 11:55
QUOTE(eLaura @ 2016 11 16, 11:54)
Musu kiauliui kaip tik patinka virsuje. Jis ir valgo ten, ir miega ant patiesto sieno. Pasitaiko, kad is apacioje esancio dubenelio obuoli ar morka uzsikelia virsun.

Beje, ka jusu kiauliukai valgo is svieziu vaisiu ir darzoviu? Maniskis morkas, cukinijas, krapus, obuolius ir agurkus. Nevalgo ivairiu kopustu, paprikos, burokeliu.

Kaip galeciau paivairinti gyvuno maista?
Papildyta:

Mūsų tiesiog reikalauja agurko ir salotų. Mėgsta špinatus, burokėlius, kriaušes, obuolio nevalgo visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rasiukass, paantrinsiu:) Pro sali neduoda praeit jei agurko ar salotos negauna:) Zole dar tiktu, bet kur tu jos rasi tokiu oru smile.gif Siaip labai megsta salotas Iceberg. Vakar pekino kopustu pavaisinau, tai "apkoliojo" mane, sako ka cia man pakisai, kur mano salotos smile.gif
Atsakyti
O granuliu prideti i nameli ar sieno geriau?
Atsakyti
Granuliu butinai, o ant virsaus galima ir sieno.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 11 16, 16:41)
Granuliu butinai, o ant virsaus galima ir sieno.

Sneku apie budele kurioje slepiasi?
O skaiciau del kvapu kasdien valyti tai as daug tu granuliu pripyliau jas visas keisti kas diena? Kokias granules geriausiai naudoti ir koki maista grudini geriausiai pirkti? As dabar pirkau kikoje bet ten tu grudu lbai mazai daugiau priedu prideta..
Papildyta:
Ir ka geriau del mazesnio kvapo naudoti pjuvenas ar granules? Ir kazka girdejau buna sieno granules?jos geriau sugeria sysiukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaxkids: 17 lapkričio 2016 - 08:05
Laba diena,
as naudoju paprastas granules is senuku. Granules butinai reikia uzpilti pjuvenomis, kad neprisitrintu kiaulyciu pedutes ir neprisikvepuotu granuliu dulkem.
Visai tai as uzkloju pvc kilimeliu, kuri keiciu dukart i savaite. O visa kraika karta per savaite. Sitas budas man labiausiai patinka, labai lengva valyti, kvapo taip pat nera.

Maitinu dviem maistais brit guinea pig ir jr farm guinea pig, sviezios darzoves ir sienas.
Atsakyti
As irgi naudoju pvc kilimeli, kuri tiesiu ant granuliu. Bet esu kartu pastaciusi ir taip vadinama toaleta (trikampis, gal matet pirkti). Į jį pripyliau granuliu. Butent cia kiaulyte ir lipa atlikti reikalu. Ant pvc nesisioja, bet spiriuku karts nuo karto pribarsto.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aciu labai uz info ir foto 4u.gif
Nezinodama nupirkau sluosciu virtuviniu nesupratau kas tas pvc kilimelis 😂😂😂 teks dar kart keliaut i senukus
Koks jaukus Jusu bustelis pas mus bardakas nemokam dar graziai 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaxkids: 17 lapkričio 2016 - 16:54
Ale kaip grazu pas virvute 4u.gif Mano tai visiskos nevalos smile.gif apsidirba ir sedi sau laimingos smile.gif Kaip mano dukra pasake, tikros kiaules smile.gif

Virvute sakykit, jusiske pati pradejo eiti i tualeta ar jus ja mokinot?

Nes as neisivaizduoju ar maniskes ten eitu. Jau baisiai nevalyvos verysad.gif O gal del to, kad trys?
Atsakyti
Vat del i wc darymo man irgi labai aktualu kaip ismokinot?
Atsakyti