Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

Mano mažylio pilvukas dažnai leidžia įvairius garsus. Dabar pamąsčiau, ar vertėtų sunerimti? unsure.gif Ar nebus ateity kokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 10 10, 12:21)
smile.gif Vaikas dabar ten savo zaisliukus- gyvunelius susidejo smile.gif

super guoliukas,mano parsiai tokiuose oi ziema miega, prisitraukia tik arciau bliudu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Virvute,2016 10 11, 10:52]
Labas rytas.
Norejau pasiteirauti žinovų - jei jūros kiaulytės akys raudonos, parodoje tai turi įtakos vertinikui?
Ir dar klausimukas, ar parodoje "rungiasi" patinai ir patelės kartu, ar atskirai? Gal yra apie tai kur parašyta?
Papildyta:
Ne, pas mus Lietuvoje visos kiaulytes rungiasi kartu, skirstomos tik pagal klases: jaunimo, atvira ir veteranu.
Uzsienyje skirstoma i smulkesnes klases ilgaplaukiai-trumpaplaukiai, vienspalviai-dvispalviai-trispalviai-aguciai, patinukai-pateles ir tt. vyksta net atskiru veisliu parodos, pvz. selti veisles paroda, net klubai buna pvz. aguciu klubas, merinu klubas ir tt.
Atsakyti
Tai ar galima teigti, kad patinui laimeti tikimybe didesne nei patelei?
Papildyta:
O gal zinote kokios kiaulyciu spalvos laikomos retomis (retesnemis) spalvomis?
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2016 09 29, 07:27)
Jokiu budu nepilkit vitamino c i vandeni, jis kontaktuodamas su sviesa praranda savo savybes, be to retas kiauliukas geria vandeni kuriame ilasinti vitaminai.

Ir dar noriu pasiguosti, ka tik netekau savo pirmosios kiaulytes, eidama penktus metus ji pareikalavo pusryciu ir liko guleti atmerktomis akytemis  cray.gif

nu kiek žmonių tiek nuomonių... vieni sako pilt į vandenį, kiti nepilt.. nebežinau.. norisi geriausio kiaulytei savo. o kiek lašiukų į burnytę įlašinti? ax.gif

Užuojauta.. liūdna verysad.gif

QUOTE(svajociuke @ 2016 09 29, 15:20)

nesuprantu, kažko didesnės foto neduoda įkelt

koks mielas wub.gif
QUOTE(svajociuke @ 2016 09 29, 22:10)
kadangi bijau persaldyt, tai kol kambari vedinau, uzdengiau puse narvo dekiu, ziuriu patiko jam, ir i hamaka net pats tada jau isitaise biggrin.gif

mes nakčiai visada uždengiam puse narvo, manau jaukiau jiem būna smile.gif

QUOTE(svajociuke @ 2016 10 03, 13:31)

ot pasigyriau, kad tvarkingas biggrin.gif uzleidau per kompa kitu kiauliuku garsu paklausyt, tai sukluso sukluso ir kad vare ciurksle ant manes doh.gif biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Virvute @ 2016 10 10, 06:45)
Labas rytas.
Panasu mane apsedu kiauliu manija.
Mano savaitgalio darbelis smile.gif
Kaip manot, kiaulaitei patiks?smile.gif

berealus !!! o kad mokėčiau taip siūti 4u.gif
QUOTE(raimaza @ 2016 10 10, 11:19)
mano kiaulytė išgyveno 8 m ir šią vasarą iškeliavo unsure.gif

užuojauta.. verysad.gif
Atsakyti
Pasidare smalsu kaip ir po kiek duodat JK zalio maisto? Kaip seriat? Nes mums vetas sake,kad mes biski nutuke unsure.gif bet man atrodo viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(sonata15 @ 2016 10 12, 09:53)
Pasidare smalsu kaip ir po kiek duodat JK zalio maisto? Kaip seriat? Nes mums vetas sake,kad mes biski nutuke unsure.gif  bet man atrodo viskas normaliai.

mazulis dar pas mus, tai ryte vakare po koki trecdali agurko ir ciur morkos ar obuolio, realiai tik agurka isvalgo
Atsakyti
O dar klausimas.. ar daug tokių, kas laiko tik vieną kiauliuką? Skaitau vis, kad jiems mieliau su draugija, na bent jau dviems būti, tai ir mąstau mąstau....
Atsakyti
Tai cia mazai visai. As po trumpavaisi agurka ant kiaulytes,po trecdali morkos,trecdali obuolio ir kokiu 2-4 lapus salotu.Tai vienai kiaulytei po du kartus. ingridientus keiciu,tai krapu,tai brokolio,tai moliugo,tai dar ko.Bet esme toks kiekis po du kartus.Ar tai normalu? Jos sueda.
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 10 12, 13:47)
O dar klausimas.. ar daug tokių, kas laiko tik vieną kiauliuką? Skaitau vis, kad jiems mieliau su draugija, na bent jau dviems būti, tai ir mąstau mąstau....

Kai laikėm savo kiaulaitę, aš jai vis ieškojau kompanijos, norėjau kad smagiau būtų. Bet mūsiškė buvo baisiai nesociali.Mėgo būti viena o kitus kiauliukus labai skriausdavo. Galiausiai vistiek priėmėm patinėlį, bet gyveno jie skirtinguose narvuose. bet ir sutikus per pasivaikščiojimus maniškė sugebėdavo patinuką nuskriaust. o jis taip juokingai uodegą kraipydavo ir visokius garsus leisdavo prieš ją.
Tai norėjau pasakyti, kad labai nuo kiauliuko būdo priklauso 4u.gif

prisiminiau savo kompaniją unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 12 spalio 2016 - 13:05
QUOTE(svajociuke @ 2016 10 12, 12:47)

Aš vieną laikau. O draugiją aš pati jam palaikau biggrin.gif
Atsakyti
pas mus ir viena auga, bet dėmesio manau per akis.. jaučiu net džiaugiasi kai viena gauna pabūti biggrin.gif
Atsakyti