Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Virvute @ 2016 10 05, 07:02)
4u.gif Tai papasakokit ape savo kiaulyciu toaleto reikalus.

Vaikinas tvarkingas, tik keičia wc dislokacijos vieta kartais,o mergaites kiekviena savo kampe deda biggrin.gif
Atsakyti
O ka reiskia, kai kiauliukas dreba? Visur skirtinga info, tai patenkintas, tai salta, tai sirgt gali unsure.gif o kaip is tikro yr...? Musiskis kartais pavibruoja, lyg dreba kaip salta butu, bet siandien kazkoks ypac dirglus, ant ranku dreba, ir kai glostau daznokai murkia piktai, kaip kad uzpakali glostytu kas. Galvojau, gal per salta nuo manes, nes rankos ledines, bet net ir nezinau, tad klausiu jusu ..

del wc tai turi narvely wc, dare anksciau labiau tenai, ir maza ir dideli, bet aplinkui irgi varo visur.. dabar tik sienuko paklojom narvely, tai ojerguteliau visi sonai sh ir slapuma nueje, fui. nors padaro ir i wc, tai nezinau pagal ka jis cia sprendzia kada ir kur daryt. ant ranku vis maziau ir maziau daro, bent tas dziugina
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2016 09 28, 13:44)
Spalio 22-23 ar 29-30,
Zinau, kad afisas, reklamas dar ruosia, dar klubo tinklalapyje net nepaskelbta  blush2.gif
Manes tik klause ar dalyvausiu, kad rezervuociau laika

Sveiki, o kur sekti informaciją dėl parodos?
Sakykite, ar parodoje parduodamos jūros kiaulytės, ar tik atvežamos parodyti? Šiuo metu ieškome pirkti savo pirmąjį naminį gyvūnėlį tai daug dar nežinomųjų.Dar sakykite, kokios kainos maždaug jūrų kiaulyčių paprastų trumpaplaukių be dokumentų? Kiek per mėnesį maždaug išleidžiate maistui ir kraikui?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2016 10 08, 14:10)
Sveiki, o kur sekti informaciją dėl parodos?
Sakykite, ar parodoje parduodamos jūros kiaulytės, ar tik atvežamos parodyti? Šiuo metu ieškome pirkti savo pirmąjį naminį gyvūnėlį tai daug dar nežinomųjų.Dar sakykite, kokios kainos maždaug jūrų kiaulyčių paprastų trumpaplaukių be dokumentų? Kiek per mėnesį maždaug išleidžiate maistui ir kraikui?

Sekite Lepunelio puslapi FB mirksiukas.gif

Jei tures mazyliu parodoj, zinoma galesite isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 10 08, 11:59)
O ka reiskia, kai kiauliukas dreba? Visur skirtinga info, tai patenkintas, tai salta, tai sirgt gali unsure.gif o kaip is tikro yr...? Musiskis kartais pavibruoja, lyg dreba kaip salta butu, bet siandien kazkoks ypac dirglus, ant ranku dreba, ir kai glostau daznokai murkia piktai, kaip kad uzpakali glostytu kas. Galvojau, gal per salta nuo manes, nes rankos ledines, bet net ir nezinau, tad klausiu jusu ..

del wc tai turi narvely wc, dare anksciau labiau tenai, ir maza ir dideli, bet aplinkui irgi varo visur.. dabar tik sienuko paklojom narvely, tai ojerguteliau visi sonai sh ir slapuma nueje, fui. nors padaro ir i wc, tai nezinau pagal ka jis cia sprendzia kada ir kur daryt. ant ranku vis maziau ir maziau daro, bent tas dziugina

Tai klausimas ar jis vibruoja ar dreba. Drebėdavo mano kartais iš baimės. Bet vibravimas visai kas kita. Jei burzgia murkia ar kaip pavadinti ir vibruoja, tai čia malonumo ženklai. Jei suprantate rusiškai, berods pirmame temos puslapyje yra nuoroda į jūrų kiaulyčių garsus, pabandykite pasinagrinėti, kas ką reiškia ir labiau suprasite savo kiauliuką 4u.gif Aš taip ir išsiaiškinau ką koks garsas reiškia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Panasu mane apsedu kiauliu manija.
Mano savaitgalio darbelis smile.gif
Kaip manot, kiaulaitei patiks?smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 10 10, 08:45)
Labas rytas.
Panasu mane apsedu kiauliu manija.
Mano savaitgalio darbelis smile.gif
Kaip manot, kiaulaitei patiks?smile.gif

user posted image

super, tokiam guolelyje ir as pati prigulciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 09 30, 09:18)
Vienas is maniskiu jau 4,5 metuku turi, tai zinokit as ir bijau, kad neuzilgo iskeliaus i parseliu roju, nors guvus ir edrus, kaip visad, bet gi jie negyvena 8 metus, kaip raso oficialiai...  verysad.gif

mano kiaulytė išgyveno 8 m ir šią vasarą iškeliavo unsure.gif

Kadukas užuojauta 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Vaikas dabar ten savo zaisliukus- gyvunelius susidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 10 10, 13:19)
mano kiaulytė išgyveno 8 m ir šią vasarą iškeliavo unsure.gif

Kadukas užuojauta 4u.gif

aciu, kazkaip nesitiki, kad jos nera. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Norejau pasiteirauti žinovų - jei jūros kiaulytės akys raudonos, parodoje tai turi įtakos vertinikui?
Ir dar klausimukas, ar parodoje "rungiasi" patinai ir patelės kartu, ar atskirai? Gal yra apie tai kur parašyta?
Papildyta:
http://akropolis.lt/...iaulyciu-paroda

bigsmile.gif photo.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
va mūsų augantis bailiukas smile.gif tik niekaip neikertu, kodel neduoda didesnes foto ikelt
Atsakyti