Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(kadukas @ 2016 09 28, 14:44)
Spalio 22-23 ar 29-30,
Zinau, kad afisas, reklamas dar ruosia, dar klubo tinklalapyje net nepaskelbta  blush2.gif
Manes tik klause ar dalyvausiu, kad rezervuociau laika

Aciu 4u.gif Reiks sekti informacija internete smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kadukas @ 2016 09 29, 09:27)
Ir dar noriu pasiguosti, ka tik netekau savo pirmosios kiaulytes, eidama penktus metus ji pareikalavo pusryciu ir liko guleti atmerktomis akytemis  cray.gif

Uzuojauta 4u.gif

Vienas is maniskiu jau 4,5 metuku turi, tai zinokit as ir bijau, kad neuzilgo iskeliaus i parseliu roju, nors guvus ir edrus, kaip visad, bet gi jie negyvena 8 metus, kaip raso oficialiai... verysad.gif
Atsakyti
kadukas, sakykita ar daug pazistate lietuvoje auginanciu veislinius kiauliukus su dokai (isskyrus veislyna)?
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2016 09 29, 09:27)
Jokiu budu nepilkit vitamino c i vandeni, jis kontaktuodamas su sviesa praranda savo savybes, be to retas kiauliukas geria vandeni kuriame ilasinti vitaminai.

o kaip tuomet ta vit C suduoti? vandens su juo tikrai negeria, uztat uzriete nosi ant tiek, kad prie vandens isvis nebeina po to... o vitamino atskirai irgi neima unsure.gif

pratinam po truputi prie ranku. ant ranku kriuksi, pas mane kai buna, tai daug bendrauja, ramus gan, bet visas dreba unsure.gif glostau, kalbinu... bet nesikalioja nors biggrin.gif

o va pas dukryte ant ranku arba kai ji salia, o kriuksus man ant ranku... varo apkabas zveriukas unsure.gif
Papildyta:
ot pasigyriau, kad tvarkingas biggrin.gif uzleidau per kompa kitu kiauliuku garsu paklausyt, tai sukluso sukluso ir kad vare ciurksle ant manes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 10 03, 14:14)
kadukas, sakykita ar daug pazistate lietuvoje auginanciu veislinius kiauliukus su dokai (isskyrus veislyna)?

nelabai daug, pagrinde tuos kurie buna parodoje ir tie kurie augina mano mazylius smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvute: 03 spalio 2016 - 14:57
QUOTE(kadukas @ 2016 10 03, 14:43)
nelabai daug, pagrinde tuos kurie buna parodoje  ir tie kurie augina mano mazylius  smile.gif

Mes auginame Ch teddy kiaulytę, pirkom iš lepūnėlio smile.gif
Atsakyti
kadukas, o siuo metu mazyliu turite?
Atsakyti
Cia forume nemazai auginanciu su dokumentais, bet gyvai nebendraujam.
O mazyliu siuo metu neturiu, jau tuoj bus metai kai viena porele burkuoja kartu, bet deja nieko nesulaukiu. Buvau pasirizus viena berniuka kazkam barduoti, nes man berniuku kaip ir per daug, bet sirdis vis persigalvoja, o be to jam jau antri metukai eina, tad manau jis liks su manimi.
Siulo kita mergyte pirkti, bet kol kas susilaikysiu, nes gyvenam bute, norim atskira kambari sunui irengti, tad reikes kiaulytes perkelti i kitus apartamentus, o kartu ju laikyti negaliu, narveliai vietos uzima, tad palauksiu kol viska susistyguosim, gal kur i uzsieni paleksim kokia megycka savo berniokams parvezt. tongue.gif

P.S. Girdejau, kad Siauliuose vyksiancioje parodoje bus ne tik kates ir kiaulytes, bet ir triusiukai. mirksiukas.gif
O del vitaminio C, tai lasinkit kiaulytems i burnyte arba uzlasinkit ant megstamos darzoves, pvz agurkelio ir paduokit jiems. As kartais zoles kuoksteli paslakstau vitaminais ir juokiuosi, kad zolyte su padazu ir jie greitai sunaikina ir zole ir vitaminus. O vasara nelabai duodu, nebent patelei kuri laukiasi ar turi mazyliu ar parsiukui kuris sirguliuoja. Mano parsiukai gauna pacios augintas darzoves, net nespeja ju suvalgyti kiek jie ju gauna, tad gauna naturaliu vitaminu.
Atsakyti
user posted image

O gal zino kas kokia cia veisle?
Papildyta:
kadukas, tai kai sumastysit i uzsieni duokit zinių, nes as irgi noreciau koios kiaulaites is uzsienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 10 03, 16:14)
user posted image

O gal zino kas kokia cia veisle?
Papildyta:
kadukas, tai kai sumastysit i uzsieni duokit zinių, nes as irgi noreciau koios kiaulaites is uzsienio smile.gif

panasu i meskucius (tedzius)
o kodel i Lepuneli nesikreipiat?
Atsakyti
Ziurineju ir lepunelyje. Bet jei sumastysiu porele turet, tai manau geriau butu koki "negiminaiti turet", šviežio kraujo:) tada betkada is Lepunelio nupirkt galima antra puse.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 10 03, 16:36)
Ziurineju ir lepunelyje. Bet jei sumastysiu porele turet, tai manau geriau butu koki "negiminaiti turet", šviežio kraujo:) tada betkada is Lepunelio nupirkt galima antra puse.

Lepunelis daznai sviezio kraujo is uzsienio atsiveza, nes paskutiniu metu mes kartu bazuojames, kad pigiau butu atvezimas. Mes pirma kiaulyte pirkom is ju, paskui norejom vaikiuku, bet pagal visas taisykles, tad paskambinom ir paklausem ar turi mums tinkama pagal veisle ir negimininga parsiuka, ir toki gavom, tada ir prasidejo "kiaulininkystes liga" tongue.gif
Atsakyti