Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Virvute @ 2016 09 20, 10:22)
Nesakau, kad per senas:) Tiesiog idomu del kokios priezasties anksciau nepardave.
O pas jus kokie kiauliukai?

kiekvienas paršelis atranda savo žmogų ir nesvarbu amžius ar lytis, išmano pastebėjimų berniukai meilesni ir tvarkingesni.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 09 20, 11:22)
Nesakau, kad per senas:) Tiesiog idomu del kokios priezasties anksciau nepardave.
O pas jus kokie kiauliukai?

pas mane 2 coronetukai, 2 selti, 1 merinukas (tetis, mama, 2 vaikai ir zentukas) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 09 23, 14:14)
Mes lygiakailį, juoda, ruda, baltą pirkom Kikoj, nors ir nerekomenduoja ten pirkti.. thu thu, kolkas viskas gerai smile.gif O spalvos nerealios, giria kas pamato  wub.gif ir dar su verpetuku ant pakaušiuko smile.gif

o siaip kodel nerekomenduojama? smile.gif paciai ir netraukia is ten pirkti, bet idomu, kodel smile.gif jei is zmoniu nerasciau, gal bandyt i veislyna nuvaziuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 09 24, 23:05)
o siaip kodel nerekomenduojama? smile.gif paciai ir netraukia is ten pirkti, bet idomu, kodel smile.gif jei is zmoniu nerasciau, gal bandyt i veislyna nuvaziuoti? g.gif

Pirkome Kikoje savo kiauliuką. Gyvena pas mus pusę metų. Viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
kadukas,
nebloga fermike namuose jau smile.gif
Gal yra kur foto paziureti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 09 24, 21:05)

prieš perkant, skaičiau info kaip auginti ir rūpintis, o va kur pirkti kažkaip ne.. pirkau kur radau greičiausiai, Kikoj,bet kai čia pasakiau, tai forumietės nelabai kaip atsiliepė apie kiką, ir aš nesiginčysiu, gal ir kankinami ten gyvūnai, ir veisiami su broliais ar sesėm, nlb sveiką galima įsigyti ir t.t, atsiliepimų poto ir pati radau nete apie Kiką.. nežinau aš. Rekomenduoju gal Jums pirkt iš veislyno arba iš žmonių nusimanančių.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 09 26, 10:12)
kadukas,
nebloga fermike namuose jau smile.gif
Gal yra kur foto paziureti? smile.gif

http://mgtv.lt/musu-.../juru-kiaulytes
2 eileje is kaires i desine 2 foto Bondas-sunus, 3- mano Baltuko anukas, 4- pats Baltukas (Rizlink)
4 eleje is kaires i desine 2 foto-Ulfas (zentas)
Dar 1 eleje pirma foto is kaires mano Pigutes pirmagime Adrija (dabar jau vienos forumietes seimos nare)
Cia mano senole Pige, o jos dukra mamos kopija tik selti juoda sepija (vyras su sunum daznai ju net neskiria tongue.gif
[attachmentid=235893]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 26 rugsėjo 2016 - 17:33
kadukas,
tikrai labai grazus knysliukai:) Ypac man patiko Baltukas su anūku ir zentas smile.gif Su didziausiu malonumu ir as toki isigyciau.
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 09 27, 09:15)
kadukas,
tikrai labai grazus knysliukai:) Ypac man patiko Baltukas su anūku ir zentas smile.gif Su didziausiu malonumu ir as toki isigyciau.

Butent Baltuka mes isigijom 10 men ir jau ne is pirmuju seimininku. Vyras labai skeptiskai i tai ziurejo, bet dabar jis vienas is numyletiniu, nes labai socialus, toks tikras seimininkas namie, net suns nebijo. o jo anukeli, Lepunelis kazkada pardavinejo, taip pat niekas nenupirko. Dabar atrodo jau iseme is pardavimo ir pasiliko sau. O praeita savaite ji maciau, jis beveik dvigubas nei senelis, jauno senelio kopija, tik akiu spalva kitokia ir sake kiek ramesnio budo nei senelis.
Kiek domejausi maniskio proteviais, tai jis is veislyno kuris veisia tik baltus kiauliukus. Tad pas maniski beveik visi proteviai balti, tik keli buvo kreminiai. O kai susibego su musu juoduke, abu vaikai juodos sepijos.
Atsakyti
kadukas, tai pas jumis kiauliukai visi su dokais?
beja, norejau paklausti, kaip pavyksta Baltuko pilva baltu islaikyti?
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2016 09 27, 14:03)
Papildyta:

Taip pas mane visi su dokumentais, as ir savo atzaloms dokumentus sutvarkau.
O Baltukas gana tvarkingas kiauliukas, aisku reikia pasistengti dazniau valyti narveli, o ir tai gale apatiniai plaukai pagelsta, bet pries parodele juos pakerpu ir ju nesimato, nes ant virsaus lieka ilgi balti plaukai. Dar pastebejimas, jie greiciau geltonuoja jei narvelyje pridrabsto sieno ir kiauliukas ant jo miega
Atsakyti
O kaip ir kur (jei ne paslaptis) tuos dokumetus galima sutvarkyti?
Atsakyti