QUOTE(raimaza @ 2016 07 18, 12:23)
Sveikos,mano parsiukai labai seriasi,siaip guvūs,smagūs-tpfu,tpfu,tpfu...kazi kame cia šaknys
QUOTE(nerimaaan @ 2016 07 28, 19:51)
Sveikos,mano parsiukai labai seriasi,siaip guvūs,smagūs-tpfu,tpfu,tpfu...kazi kame cia šaknys
Mano irgi šeriasi, nekreipiu dėmesio.
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 07 29, 16:32)
Mano irgi šeriasi, nekreipiu dėmesio.
Bet mane nervina tie prikibe plaukai ant musu drabuziu...
QUOTE(nerimaaan @ 2016 07 29, 15:44)
Bet mane nervina tie prikibe plaukai ant musu drabuziu...
Na čia jau kitas reikalas
Nėr malonu, bet visi gyvūnai kažkiek šeriasi. Tenka priprasti. Geras išradimas - pūkų rinkiklis
QUOTE(linete33 @ 2016 07 15, 15:36)
kvepiancios kenkia kvepavimo takams, aisku jei nejudrus parsiukas, tinka ir granules, bet mano sportininkas labai daug laksto,tai jam netinka niekaip.
nu gal nepakenks baisiai.. real ji didesnę laiko dalį praleidžia kambary po spinta arba kur nors šiaip, jei dukra pridaro patalų
QUOTE(raimaza @ 2016 07 18, 10:23)
Ateinu pasiguosti
mano gražuolė Roxsytė paliko mus iškeliavo į kiauliukų rojų
mano gražuolė Roxsytė paliko mus iškeliavo į kiauliukų rojų
labai užjaučiu, liūdna..
Labai gražūs, trijų spalvų, judrūs, linksmi, sveiki patinėliai ir patelė. Gimė birželio 23 d. Mėgsta būti ant rankų, meilūs, nesikandžioja, įspūdingas kailiukas. Auginame šių mažylių mamytę ir tėvelį. Jau viską patys ėda, labai mėgsta agurkus, salotas ir morkas. Du patinėliai (Riešutas ir Žirnis) ir patelė (Garbanytė. Pašilaičiai. 867400565. 15 eurų https://www.facebook...729?pnref=story
Labas vakaras... pastebėjom kad mūsų Triksytei išlūžo abu viršutiniai dantukai.. liko visai trumpučiai.. ar kažką ne taip valgydinam, ar.. net nežinau ar baimintis, ir lėkt pas vetą? patarkit kas susidūrę, iš anksto dėkoju
Gal kas ieškote jūrų kiaulyčių? Liko 2 berniukai, guvus, gražūs, pripratinti prie rankų. Ilgaplaukiai/verpetuoti. Esant reikalui galėtume atvežti į namus, parūpinti narvelį su auginimui reikiamais priedais.
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 08 26, 22:21)
Labas vakaras... pastebėjom kad mūsų Triksytei išlūžo abu viršutiniai dantukai.. liko visai trumpučiai.. ar kažką ne taip valgydinam, ar.. net nežinau ar baimintis, ir lėkt pas vetą? patarkit kas susidūrę, iš anksto dėkoju
Jei ir toliau gerai ėda ir svoris nemažėja per pora savaičių turėtų ataugt dantukai
QUOTE(giekab @ 2016 08 29, 05:42)
Jei ir toliau gerai ėda ir svoris nemažėja per pora savaičių turėtų ataugt dantukai
na nelabai gerai valgo. sunkiai jai sekasi.. pjaustau daržoves kuo smulkiau, iš rankų maitinam, sauso mažai tesuvalgo.. šienukas pagrinde, žolė, ir tai ne visą šieną sukramto.. skambinauu į vet, liepė atvykti pasirodyti.. sako gali būt kad apatinius reik trumpint.. nu nuvyksim šiande, apžiūrės labai tikiuosi, atsigaus ji..