Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(raimaza @ 2016 07 18, 12:23)
Ateinu pasiguosti user posted image

mano gražuolė Roxsytė paliko mus user posted image

iškeliavo į kiauliukų rojų

verysad.gif console.gif
Atsakyti
Sveikos,mano parsiukai labai seriasi,siaip guvūs,smagūs-tpfu,tpfu,tpfu...kazi kame cia šaknys g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2016 07 28, 19:51)
Sveikos,mano parsiukai labai seriasi,siaip guvūs,smagūs-tpfu,tpfu,tpfu...kazi kame cia šaknys g.gif

Mano irgi šeriasi, nekreipiu dėmesio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 07 29, 16:32)
Mano irgi šeriasi, nekreipiu dėmesio.  smile.gif

lotuliukas.gif Bet mane nervina tie prikibe plaukai ant musu drabuziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerimaaan: 29 liepos 2016 - 15:46
QUOTE(nerimaaan @ 2016 07 29, 15:44)
lotuliukas.gif Bet mane nervina tie prikibe plaukai ant musu drabuziu...

Na čia jau kitas reikalas biggrin.gif
Nėr malonu, bet visi gyvūnai kažkiek šeriasi. Tenka priprasti. Geras išradimas - pūkų rinkiklis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 07 15, 15:36)
kvepiancios kenkia kvepavimo takams, aisku jei nejudrus parsiukas, tinka ir granules, bet mano sportininkas labai daug laksto,tai jam netinka niekaip.

nu gal nepakenks baisiai.. real ji didesnę laiko dalį praleidžia kambary po spinta arba kur nors šiaip, jei dukra pridaro patalų smile.gif

QUOTE(raimaza @ 2016 07 18, 10:23)
Ateinu pasiguosti

mano gražuolė Roxsytė paliko mus  iškeliavo į kiauliukų rojų

labai užjaučiu, liūdna.. sad.gif
Atsakyti
Labai gražūs, trijų spalvų, judrūs, linksmi, sveiki patinėliai ir patelė. Gimė birželio 23 d. Mėgsta būti ant rankų, meilūs, nesikandžioja, įspūdingas kailiukas. Auginame šių mažylių mamytę ir tėvelį. Jau viską patys ėda, labai mėgsta agurkus, salotas ir morkas. Du patinėliai (Riešutas ir Žirnis) ir patelė (Garbanytė. Pašilaičiai. 867400565. 15 eurų https://www.facebook...729?pnref=story
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakyte: 03 rugpjūčio 2016 - 11:11
http://www.skelbiu.l...s-24591939.html
Atsakyti
Labas vakaras... pastebėjom kad mūsų Triksytei išlūžo abu viršutiniai dantukai.. liko visai trumpučiai.. ar kažką ne taip valgydinam, ar.. net nežinau ar baimintis, ir lėkt pas vetą? patarkit kas susidūrę, iš anksto dėkoju :) ax.gif
Atsakyti
Gal kas ieškote jūrų kiaulyčių? Liko 2 berniukai, guvus, gražūs, pripratinti prie rankų. Ilgaplaukiai/verpetuoti. Esant reikalui galėtume atvežti į namus, parūpinti narvelį su auginimui reikiamais priedais.
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 08 26, 22:21)
Labas vakaras... pastebėjom kad mūsų Triksytei išlūžo abu viršutiniai dantukai.. liko visai trumpučiai.. ar kažką ne taip valgydinam, ar.. net nežinau ar baimintis, ir lėkt pas vetą? patarkit kas susidūrę, iš anksto dėkoju :) ax.gif

Jei ir toliau gerai ėda ir svoris nemažėja per pora savaičių turėtų ataugt dantukai :)
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2016 08 29, 05:42)
Jei ir toliau gerai ėda ir svoris nemažėja per pora savaičių turėtų ataugt dantukai :)

na nelabai gerai valgo. sunkiai jai sekasi.. pjaustau daržoves kuo smulkiau, iš rankų maitinam, sauso mažai tesuvalgo.. šienukas pagrinde, žolė, ir tai ne visą šieną sukramto.. skambinauu į vet, liepė atvykti pasirodyti.. sako gali būt kad apatinius reik trumpint.. nu nuvyksim šiande, apžiūrės :) labai tikiuosi, atsigaus ji..
Atsakyti