Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 06 14, 11:43)
Ar man tik taip atrodo, ar narvas labai mažas, tinkamas geriausiu atveju žiurkėnui? g.gif

Ir aš taip pagalvojau, kad nedidelis narvelis, man atrodo apie 60cm ilgio gali būt. g.gif aš laikinai dabar saviškį laikau tokiam narvelyje, tai tikrai labai labai mažai vietos kiauliukui, o maniškis dar nei pusės metų nėra.

O mano kiauliukas kažko vieną akytę vis primerkęs šiandien būna... kaži ar čia jis įsidūrė į šieną, ar kažkas rimtesnio jam gali būt?
Atsakyti
Mano paršiukų narvuose kaip pagrindas paklotas sukarpytas pledas, po kuriuo prisiūtas kilimėlis. Labai patogu, kad nebereikia žaisti su kraiku ir pjuvenom, bet turiu nuolatinę bėdą - kiaulytės nuolat patraukia tuos paklotus iš vietos, todėl viskas pridžiūna ant dugno. Viena iš jų iš viso gyvena po paklotu - palenda po juo ir išlenda praktiškai tik pavalgyt ir palakstyt. Bandžiau visus kraštus apdėliot dideliais akmenimis, bet jos sugeba juos patraukti, o ir baisu, kad susižeis kada ant jų. Pastebėjau, kad daugelis naudoja pagrindui flisą. Ar jūsų kiaulytės taip nedaro, ar radote kažkokį būdą, kad nelįstų po juo?
Atsakyti
Ar man tik taip atrodo, ar narvas labai mažas, tinkamas geriausiu atveju žiurkėnui? g.gif

Man atrodo, kad šio narvo išmatavimai yra apie 60x40.
Atsakyti
Mūsų narvas irgi ne per didžiausias, ilgis tik 90 cm, kai pirkom kiauliukus, tik toks tebuvo didžiausias, dairausi didesnio, galvoju gal dviaukštį narvą pirkti

O maniškiai pešasi, ryžas vėl apkramtė juoduką doh.gif Glosčiau, prie kaklo radau šašą, tikrai ne grybelis, nes matosi pridžiūvęs kraujas, o ausis ir pėdutė kur buvo nuplikus, dabar atrodo normaliai, matyt nuo įkandimo buvo nuplikę.
Kasosi abu mažiau, pagalvojau, gal nusišnekėsiu, bet ar negalėjo jie kasytis nuo vandens iš krano? Pas mus Airijoj vanduo nekokybiškas, smirda chloru, tiesiai iš krano pripildavau nefiltruotą, dabar perku buteliuose, na ir tikrai tiek nebesikaso
Atsakyti
Sveikos, mūsų narvas 57*34.. ale pritaikytas triušiams, ir pirkom didžiausią koks buvo.. bet padarius ir guolį, ir tualetui vieta yra, ir viskas ok, bet ji visada atidaryta, tai po kambarį dažnai palakstinėja smile.gif kolkas ir negalvoju apie didesnį rolleyes.gif
Atsakyti
Romsis išaugo savo narvą , gal kam reikia, brangiai žadėjo neimt biggrin.gif Čia narvas šinsiloms skirtas, todėl aukštokas.
user posted image

59x36x55
Atsakyti
Sveikos visos šeimininkės ir sveiki visi kiauliukai smile.gif
MŪSŲ ŠEIMA IRGI ĮSIGIJOM DU BROLIUKUS KIAULIUKUS, tai jungiamės į jūsų būrį thumbup.gif
ir iškart klausimas: kokių medžių ar krūmų šakelių galima duot kiauliukams, kad dantukus trumpintų jie?
[COLOR=darkviolet]
O paršiukai mūsų labai nevienodai šnekūs: vienas nuolat, rodos, burba, o kitas, rodos, vos porą kartų per dieną burbteli. Bet abu vis drąsėja, yra be galo meilūs wub.gif
Seniai seniai vaikystėje auginau kriuksę, tai prisimenu jos ypatumus, apie 7 metus išgyveno pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerimaaan: 17 birželio 2016 - 19:24
QUOTE(nerimaaan @ 2016 06 17, 19:23)
Sveikos visos šeimininkės ir sveiki visi kiauliukai smile.gif
MŪSŲ ŠEIMA IRGI ĮSIGIJOM DU BROLIUKUS KIAULIUKUS, tai jungiamės į jūsų būrį  thumbup.gif
ir iškart klausimas: kokių medžių ar krūmų šakelių galima duot kiauliukams, kad dantukus trumpintų jie?
[COLOR=darkviolet]
O paršiukai mūsų labai nevienodai šnekūs: vienas nuolat, rodos, burba, o kitas, rodos, vos porą kartų per dieną burbteli. Bet abu vis drąsėja, yra be galo meilūs wub.gif
Seniai seniai vaikystėje auginau kriuksę, tai prisimenu jos ypatumus, apie 7 metus išgyveno pas mane.

taip, kriuksiai visi skirtingi,mano 3 parsiukai visi skirtingo budo,duokit berzo, obelu sakeliu,nors as visai neduodu, sieno daug gauna,nusidildina dantukai.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 06 17, 20:37)
taip, kriuksiai visi skirtingi,mano 3 parsiukai visi skirtingo budo,duokit berzo, obelu sakeliu,nors as visai neduodu, sieno daug gauna,nusidildina dantukai.

tai jei šieno užtenka, kad nusidildintų dantukai, jie šieno irgi pakankamai gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2016 06 17, 20:23)

mano kriuksė jau aštuntus metukus įpusėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 06 20, 11:46)
mano kriuksė jau aštuntus metukus įpusėjo biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Narvelio išmatavimai 70*40, kai pirkom ėmėme patį didžiausią kažkaip užteko tos vietos g.gif , be to visuomet laikėme atviras dureles, tai bėgiodavo po kambarį smile.gif
Atsakyti