Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(raimaza @ 2016 06 03, 07:10)
o kiauliukas nestresavo tokio didelio šuns aplaižytas g.gif

Na lyg ir ne, porą lyžtelėjimų, daugiau neleidom
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 06 03, 07:44)
Na lyg ir ne, porą lyžtelėjimų, daugiau neleidom

as savo trijule kai laukan isvedu visi sunys su jais draugauja,neimanoma nutempt biggrin.gif
Atsakyti
O žolę jiems galima tik pienių lapus ir dobilus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 06 04, 16:14)
O žolę jiems galima tik pienių lapus ir dobilus?  smile.gif

ne-kode tik tuos? Duodu visus viksvinius.- varputi. Pjunu zole ir rankioju. Ismetu kraujazoles ir usnvis, jei kur pasitaiko.
Atsakyti
Prisijuokiau vakar iš paršelių, dabar kasdien juos paleidžiu po kambarį pasilakstyt, nu tai duoda vaizdų jie biggrin.gif Bėgioja vienas paskui kitą, popkornina, paskui pagaut juos sunku biggrin.gif
Daugiau pas veterinarą nevedžiau po to, kai nugręžė pinigų, bet manau, kad reikėtų nuvesti pas vietinį vetą, buvau pakalbėt, apžiūrėtų su lempa, ko lupikė nedarė, ir paimtų pavyzdį, tyrimus padarytų. Tų vaistų, kur prirašė, negirdžiau, nežinau, gal ir blogai padariau, bet mano manymu, pirma reikia žinoti, kas paršiukams yra, jei išvis yra ir ar tų vaistų reikia g.gif jei iš tiesų reikės, tai ir girdysiu, bet taip iš lempos girdyt nenoriu. Juodukui ausis atrodo normaliai, o letenėlė kur buvo nuplikus pradėjo augt plaukai
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 06 05, 12:06)
ne-kode tik tuos? Duodu visus viksvinius.- varputi. Pjunu zole ir rankioju. Ismetu kraujazoles ir usnvis, jei kur pasitaiko.

kraujazoles visu mano parsiuku megiama zole su visais ziedais ryjam, Limpopuko saldainiai cia buvo biggrin.gif
Atsakyti
gal kas tures kiauliuku prieauglio? ieskom berniuko ilgaplaukio verpetuoto blush2.gif
Atsakyti
Mums ir vėl bėdos sad.gif Ryžiukas neprakakoja, vakar pasiėmiau juos paniurkyt, ryžiukas, kaip visada, atsuko man užpakalį, atkreipiau dėmesį, kad jo toj skylutėj ten gan didelis gabalas š įstrigę unsure.gif bandžiau po biškį ištraukt, cypia, nesileidžia, man atrodo, skauda jam. Kas per velnias doh.gif Gal kam taip buvo? Vėl teks keliaut pas vetą, dzin tie pinigai, kad tik padėtų jam verysad.gif
Atsakyti
Is karto atsiprasau uz rasyba be lt raidziu, telefonu labai sudetinga rasyti bet labai noriu pasipasakoti.
Siandien mano kiauliukui ivyko pats keisciausias dalykas. Diena jis nei is sio nei is to pabludo, sokinejo savo narve kaip paseles, trankesi i grotas, grauzesi prie isejimo ir buvo labai issigandes! Paskui sliejosi prie vienos narvo puses, buvo visas isitempes ir labai labai issigandes. Veliau pamaciau, kad prie nosytes yra kraujuko, kaip supratau kazkur isidure ir pats labai issigando, nes matesi, kad idurta prie nosytes. Apraminome ant ranku, kaip det i narva, taip nesiduoda, bega atgal pas mane, ko niekada nebudavo, jam narve labiausiai patinka. Ir reziume situacija tokia, kad jis dabar paniskai bijo buti narve, nevalgo, negeria, parnesiau zoles, kazkiek priselino is tolo, bet nedrasiai! Tokiu dalyku nesu regejusi! Sedi narve baisiausiai persigandes, nevaiksto, tupi vienoj vietoj ir nuo bet kokio veiksmo baidosi. As taip suprantu, kad jis issigando kai isidure i nosyte ir dabar bijo! Bet kaip gaila ji toki matyti, nepadeda net skanestai! Labai tikiuosi, kad kuo greiciau apsipras ir nebebijos sad.gif vaizdelis buvo tikrai baisus, nesu tokio maciusi, gryniausias panikos prepuolis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 12 birželio 2016 - 01:22
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 06 12, 00:17)
Is karto atsiprasau uz rasyba be lt raidziu, telefonu labai sudetinga rasyti bet labai noriu pasipasakoti.

g.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos nuostabių kiauliukų mylėtojos, nežinau ar galima čia rašyti, tačiau noriu padovanoti narvelį, taip pat medinį namuką, maisto ir skanėstų, gaila išmest, o gal kam pravers. Esu iš Vilniaus.https://www.facebook...2...e=3
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2016 06 14, 08:28)
Sveikos nuostabių kiauliukų mylėtojos, nežinau ar galima čia rašyti, tačiau noriu padovanoti narvelį, taip pat medinį namuką, maisto ir skanėstų, gaila išmest, o gal kam pravers. Esu iš Vilniaus.https://www.facebook...2...e=3

Ar man tik taip atrodo, ar narvas labai mažas, tinkamas geriausiu atveju žiurkėnui? g.gif
Atsakyti