Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 27, 10:02)
Sveikos, kur perkate kraiką?  ax.gif Gal kur nors pigiau žinote? Labai daug jo susinaudoja, norėčiau pirkti didesnį kiekį...

mes perkam Thome Philipse didelius pakus- kai pataikom ant akcijų- dvigubą kiekį.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 05 27, 09:25)
mes perkam Thome Philipse didelius pakus- kai pataikom ant akcijų- dvigubą kiekį.

Kiek kainuoja ir koks kiekis? smile.gif
Atsakyti
Grįžom iš veto, dabar galvoju, kad reikėjo paklausyt vilkros ir vesti pas vietinį vetą. Sukorėm tokią kelionę, vetė nugręžė pinigų, o kaip nieko nežinojau, kas kiauliams yra, taip ir toliau nežinau. Apžiūrėjo gana atmestinai, problematiškas vietas turėjau pati parodyt, paėmė ale pavyzdžius su lipnia juosta, atsakymai bus kitą savaitę, bet pabrėžė, kad nepaėmė pavyzdžių dėl grybelio, nes tas tyrimas esą brangiai kainuoja, pirma įsitikins ar nėra ko kita. Suleido vaistų nuo parazitų ir dar prirašė dviems savaitėms girdyt antiparazitinių vaistų, tai likau nieko nesupratus, kam tuos vaistus prirašo, jeigu nei pati nežino, kas jiems yra? Oda pleiskanota, o ji aiškina, atseit sunku atskirt, tai gali būti parazitų kiaušiniai doh.gif Nu sorry, jeigu vetas neatskiria parazitų kiaušinių nuo pleiskanų? Nežinau nei ką galvot, išties ne piniguose esmė, bet jaučiuosi, kad eilinį kartą vetai tik pinigus paima, o realios pagalbos nėra. Ir dar man labai nepatiko, kaip ji grubiai kiauliukus ėmė, pilvą skaudžiai spaudinėjo, ką žinau.. Įspūdis nekoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 27 gegužės 2016 - 22:50
QUOTE(linete33 @ 2016 05 25, 17:50)
mano manekenai smile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif grožis !

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 27, 08:02)
Sveikos, kur perkate kraiką?  ax.gif Gal kur nors pigiau žinote? Labai daug jo susinaudoja, norėčiau pirkti didesnį kiekį...

Perku pagrinde su kvapu, nes be kvapo nepatinka.. labai prasmirsta greit narvas..
http://www.kika.lt/s...un-kraikas.html

anksčiau būdavo braškinio kvapo, superinis.. ir kiekio užtekdavau ilgėliau.. dar išbadžiau

http://www.kika.lt/s...un-kraikas.html

labai fainas, kvepia mm.. tik jau čia granuliuotas smile.gif
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 27, 21:48)
Grįžom iš veto..

blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 30 gegužės 2016 - 07:23
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 05 30, 07:22)

Parašiau fb savo patirtį biggrin.gif Tai pasirodo, ta vetė gera, atsiprašant, šū..rankė, viena pažįstama turi Afrikos pilkąją papūgą, ta papūga pradėjo plunksnas pešiotis, vežė ten, nugręžė beveik 300 eurų, o rezultato- jokio. Pati šeimininkė atpratino, o papūga, pasirodo, tiesiog nekentė narvo. Kita moteris, laiko įvairių paukščių ir kt gyvūnų, sakė, kad jos paukščiai, kurie buvo tos vetės priežiūroj, visi numirė. Išvada aiški.. Man galvoj netelpa, kaip taip galima, tikrai negaila pinigų savo gyvūnams, jei reikia, tai reikia, bet kad šitaip.. Šįkart tikrai gaila, nes realios pagalbos negavom. Turi šią savaitę paskambint, pasakyt kokie tyrimų rezultatai, tai po to dėsiu viešą atsiliepimą ir vešiu kiauliukus pas vietinį vetą, kai ką rekomendavo viena iš fb pašnekovių. Čia gerą vetą atrast tas pats, kaip adatą šieno kupetoj, tragedija išvis doh.gif Bet tai čia "normaliai" ar ne, įprastai Airijoje veterinarinėse konsultacija kainuoja 35 eurai, pasiskaičiau čekį, likau lengvai šokiruota, už juoduką- 50 eurų, kurio ji deramai net neapžiūrėjo, neatkreipė dėmesio į problematiškas vietas, pati turėjau su pirštu parodyt, dar atskirai priskaičiavo už ryžiką 20 eurų, kurio taip pat normaliai neapžiūrėjo, pati parodžiau tą vietą, kur nusikasęs prie kaklo, šiaip tai dėmesio neatkreipė. Aplamai viskas vyko skubotai, per daug nesigilino jinai. Žiauru, ką ir besakyt, dar sako grįžk už dviejų savaičių, aha..
Beje, užsiminiau, kad kiauliukai kartais lyg ir pasipeša. Tai ji užtikrintu tonu pabrėžė, kad patinai VISADA pešasi, ir kad BŪTINAI reikia juos kastruot. Mjo..

Vakar paleidau kiauliukus po kambarį palakstyt, na tai vaizdelis buvo smagus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 30 gegužės 2016 - 09:48
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 30, 10:45)

Tai ji užtikrintu tonu pabrėžė, kad patinai VISADA pešasi, ir kad BŪTINAI reikia juos kastruot. Mjo..

turbūt pas ją namuose visi patinai iškastruoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 05 30, 11:11)
turbūt pas ją namuose visi patinai iškastruoti cool.gif

Nu čia ir arkliui aišku, dėl ko taip šneka, galvoja, naivuolė patikėsiu ir vešiu kiaules kastruot, kad tik galėtų iščiulpt kuo daugiau pinigų doh.gif Aš jai sakiau, kad mano žiniomis, kiauliukai prastai perneša narkozę, tai ta pradėjo aiškint, atseit tam ir laiko pernakt, kad taip neatsitiktų mastau.gif Kai juodukas koją buvo susižeidęs, nuvežiau pas vietinį vet abu, nes nebuvau tikra dėl ryžo lyties, apžiūrėjo abu ir paėmė standartinį mokestį, kai pakartotinai vežiau juoduką pažiūrėt kaip gyja koja, išvis nieko nereikėjo mokėt, o ten neadekvačiai. Negaliu pamiršt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 27, 12:53)
Kiek kainuoja ir koks kiekis? smile.gif

56 litrai -2,41 €
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 05 30, 13:27)
56 litrai -2,41 €

Oho, apsimoka, bėgsiu ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 30, 08:45)
Parašiau fb savo patirtį biggrin.gif

žiaureks.. aš ir iš gan mažo miestelio, turim dvi veterinarijas.. vienoj išvis kiaulyčių netikrina, o kitoje buvom kai pirkau.. 5 e sumokėjau. apžiūrėjo kailį su lempa, kailiuką, dantukus, nu viską.. nemažai info davė apie mitybą, apie skiepus nu ko klausiau tą atsakė.. nors ir trumpai pabuvau, bet man ir 5e buvo per daug biggrin.gif na bet db žiūriu, kad čia centai.. o kitą syk, išvis, darbe sutikau tą gyd, pasakiau kad noriu atvešt kiaulytę apžiūrai, tai klausė kas nutiko? sakau nieko šiaip profilaktiškai.. tai jis sako ar verta? nes jei viskas ok, valgo. neplinka tai kam stresint gyvuną? dar dėl dantų paklausiau tai parodė kaip turi atrodyt dantys.. na ir viskas, tai kolkas ir nevesiu aš jos ten gazdint smile.gif vetas pasakė, kol valgo tol viskas ir ok, tiesiog pagrindas būna su žarnynu bėdos,ir dantys.. ( na aišku visko pasitaiko kaip ir visur..) tai va man tokia patirtis.. o tave užjaučiu.. tiek išlaidų, tiek nervų ir tolko jokio... oj nuėjus parėkaučiau aš ten ant tokios ... blink.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 27, 10:02)

Ermitaze perku, kurui skirtas granules.

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 30, 10:45)
Beje, užsiminiau, kad kiauliukai kartais lyg ir pasipeša. Tai ji užtikrintu tonu pabrėžė, kad patinai VISADA pešasi, ir kad BŪTINAI reikia juos kastruot. Mjo..

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif be zodziu as....
Atsakyti
Kaip vasarą atgaivinti kiauliukus? smile.gif pas mus langai į pietus, vasarą labai karšta, jau dabar per karšta, o kiauliukai kaip žinau nemėgsta karščio.
Atsakyti