Įkraunama...
Įkraunama...

*****Jūrų kiaulytės*****

QUOTE(jalka @ 2016 04 19, 11:23)
sveiki,esu naujoke kiauliuku auginime...noriu paklausti ar kiauliukai keicia kaili? isigijom kaip sake menesio kiauliuka,buvo grazus verpetuotas ilgo plauko...dabar kazkaip apmazejo plauku nebera toks ''kudlotas'' doh.gif  ar gali buti kad keiciasi kailiukas? ar kas negerai?  aciu jei atsakysite

Tiksliai nežinau, bet gal nuo streso šeriasi labai? Manasis kai sustresuoja labai šeriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2016 04 19, 12:23)
sveiki,esu naujoke kiauliuku auginime...noriu paklausti ar kiauliukai keicia kaili? isigijom kaip sake menesio kiauliuka,buvo grazus verpetuotas ilgo plauko...dabar kazkaip apmazejo plauku nebera toks ''kudlotas'' doh.gif  ar gali buti kad keiciasi kailiukas? ar kas negerai?  aciu jei atsakysite

Gerai apžiūrėkit, ar neturi parazitų, ar nepleiskanoja ar pnš... Gal maistas pasikeitė, sąlygos... Tokiu atveju turėtų viskas atsistatyti.
Atsakyti
o parazitai tai cia kas gali buti? blusos? doh.gif niekada neteko auginti grauziku...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2016 04 19, 14:55)
o parazitai tai cia kas gali buti? blusos? doh.gif  niekada neteko auginti grauziku...

kailiagraužiai gali būti, kiaulytės kailis tik auga, niekada nemažėja.
Atsakyti
apziurejau,nesimato kakokiu tai paraitu,pleiskanu nei saseliu kokiu....gal sakau cia tas vaikiskas pukas nusisere g.gif nes jis buvo toks minkstas pukuotas,kaip koks ziurkenas...o sauge kiauliukai tokie siursktesnio plauko yra...stebesiu kas bus toliau
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 04 19, 21:03)
kailiagraužiai gali būti, kiaulytės kailis tik auga, niekada nemažėja.

O kuo nakinat kailiagraužius?
Atsakyti
Nepamirskit ir to, kad kai kurios kiaulytes geros kirpejos. Jos gali save apsikirpti ir kolega (e) apkirpti. Tad gali buti, kad kiaulyte pati sau apsitrumpino plaukus. Dazniausiai tokiu metu aplink galva kur nepasiekia plaukai ilgesni buna, o kitus nutrumpina. Mano viena i liuta su karciais, po kirpyklos panasi buvo. doh.gif
Po to as pasebejau, jei daznai kiaulyte sukuoji, issukuoji jos p0plauki ir ji lieka maziau pasiputusi, aisku dar ir eilinis serimasis turi itakos, vitaminu trukumas-didesnis serimasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 20 balandžio 2016 - 16:54
va avaizdas lig to poplaukio sumazejo,nes anskciau tokia pasiputusi buvo doh.gif
taip dziaugiausi fainu gyvuneliu o dabar baime kankina,gal nemoku auginti
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2016 04 20, 15:35)
O kuo nakinat kailiagraužius?

Bio Kill
Atsakyti
Sveikos, ar gali jūrų kiaulytės užsikrėsti blusomis nuo šunų ir kačių?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 23, 09:22)
Sveikos, ar gali jūrų kiaulytės užsikrėsti blusomis nuo šunų ir kačių?

zinoma,jos puola ka tik randa.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2016 04 23, 11:19)
zinoma,jos puola ka tik randa.

Nu rupūs miltai doh.gif Man atrodo, turim šito "gėrio" doh.gif Šiandien pagavau blusą lovoj doh.gif Su šunim ir katinais daugmaž aišku, ką reikės daryt, o kaip su jūrų kiaulytėmis? Kokios priemonės tinka?
Atsakyti