Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėn. kūdikis

QUOTE(rasuole20 @ 2006 08 01, 11:19)
mums dabar 3,5 men, bet jau menuo kaip ragaujam ivairias kosytes. kadangi MP mazylis atsisake nuo 2 men verysad.gif , tai teko ieskoti kitu budu. suvalgome po kelis saukstelius per diena. mano maziukui tai labai patinka. o ir daktaryte nepriestaravo. sake, jei maziukui patinka, vadinasi galima duoti. beto, mes nezinom kas yra viduriuku putimas ar kitokios problemos su viduriukais thumbup.gif
dziaugiuosi, kad taip anksti pradejom pratintis prie kitokio maisto. juk kiekviena mama zino, kas geriausia jos mazyliui soske.gif

Neįsivaizduoju kaip tokiam mažuliukui 2,5 mėn. leliukui galima duoti košės. atleiskit, bet kam to reikia? g.gif maitinkite mišinukais jeigu MP atsisako. Keista, kad gali šauti į galvą 2,5 mėn. kūdikiui duoti košės.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 08 22, 15:02)
Neįsivaizduoju kaip tokiam mažuliukui 2,5 mėn. leliukui galima duoti košės. atleiskit, bet kam to reikia? g.gif  maitinkite mišinukais jeigu MP atsisako. Keista, kad gali šauti į galvą 2,5 mėn. kūdikiui duoti košės.

pritariu tau 100%, visiska nesamone.
Atsakyti
mums jau penki menesiai.Nuo trecio menesio be MP pradejom skanauti bananu, thumbup.gif pamacius pati isizioja, kad tik duotum. O su vidururiukais jokiu problemu neturejom.
Atsakyti
Tiesiog nukvakusios mamutės. 2 mėn kūdikiui kieto maisto duoti. Viršūnė. Tai gal dar gulint maitinat? O gal jau sodinat? Joooo, mamytes, duodat jūs.........
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 07 21, 13:53)
Sveikos mamytės... bigsmile.gif Teiva dukrai 3,5 mėn ir mes jau išbandėme obuolių tyrelę (Hipp), ir bananų pienišką košytę(Hipp)... rolleyes.gif Suprantu, kad gal dar ankstoka, bet vidinis balsas ,,liepė'' išbandyt...Išbandėme ir mums labai patiko ir nieko neatsitiko....O va be obuolių tyrelės diena negali prasidėt  mirksiukas.gif Gal ir jūs kuri bandėte savo atžalai anksti duot paragaut naujo maistelio? blink.gif Gal čia ač viena tokia nukvakus? cool.gif

ne ne nenekvakus, aš ir daviau banano . dabar pradėsiu virti tyreles. mums ir jau 3,5 mėn.
Papildyta:
QUOTE(lora++ @ 2006 08 22, 14:39)
pritariu tau 100%, visiska nesamone.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif moteriškės paskaitykit geriau , TEN PARAŠYTA 3,5mėn , o ne 2,5 mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa1470: 02 rugsėjo 2006 - 15:58
Nustebau,kaip anksti jau valgo tyreles blink.gif Savo dukrytei duodavo truputi skiestu sultyciu atsigerti jau nuo2men.,o dabar jai jau virs 5,bet dar kieto maisto neisiulau,idedu burnyten,tai ziaukciot baisiai pradeda,nusprendziau nekankinti palauksiu kol pati,bent kiek iniciatyva rodyt prades-ar bent jau iki puses metu tai tikrai nebebandysiu duoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitah: 03 rugsėjo 2006 - 15:24
na mano maziukui jau virs 3men.tai va ka tik daviau truputi trinto banano paragauti.l.mazai-sakyciau patiko.na,bet nesiruosiu piknaudziauti tuo.o kai sueis 4men.duosiu p[aragauti vaisiniu tyreliu skirtu nuo tokio amziaus,jei patiks tai maitinsiu.nes mano mazylis jau nuo pienuko neprivalgo,o mp baigesi praejus 2sav.nuo gimdymo cry.gif essen.gif
Atsakyti
Mano dukrytei tuoj 4men.Pries kelis dienas ragavo banano,taciau neliko suzaveta.Ir taip manau dar ankstoka,o cia kai kurios mamos gan drasiai elgiasi. g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kiekviena mama zino, kada jau ateina laikas primaitinti...nemanau, kad nors viena is cia rasanciu linketu blogo savo mazyliui, taigi nesuprantu tu mamu kurios cia piktinasi ar ironizuoti bando...
pati turiu 4men suneli, jis sekmingai valgo obuoliu tyrele nuo 3,5men, dar daviau persiko...augam ir stiprejam...
o jei kuriai atrodo, kad primaitinti tik nuo 6men, tai ir laukit sekmingai...
4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mes valgom tik mišinuką ir geriam arbatą. Nemanau, kad tokiem mažučiam labai sveika valgyt papildomą maistą. Juk pas juos viskas dar tik formuojasi. Km bereikalingai apsunkint papildomu maistu g.gif (čia tik mano nuomonė)
Atsakyti
mums greit bus 4men.bet mes jau ragavom banano biskuti. bet kad cia kazkas rase kad bananas neuzkietina viduriu tai mum uzkietino gal jis ten ir tvarko vidurius viduje bet del tustinimosi tai prastai poto buna.gla cia indvidualiai sakyciau.
o del tu maitinimu tai ka zinau dabar visaij susipainiojau. sakot neprimaitinti ii 6men.bet juk 4men jau reik pradeti duoti tyreles.tai ka ir tyreliu neduoti?ir sultis jau maciau ant indeliu juk parasyta kad nuo 4men. g.gif cia as turbut kazko nesupratau biggrin.gif
as tai visu pirma gydytojo atsiklausiu ka galima ko ne. o visu antra tai darau tai kas parasyta jei tyreles nuo 4men tai ir reik duoti nuo 4men. jei leliui patinka .aisku jei nepatinka tai ir nereik grusti.jis zino ko nori tongue.gif o kad kazko stipresnio duoti leliui tai darykit kaip norit bet mano nuomone reik gerai pries ka nors darant apgalvoti g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eskuciai @ 2006 09 08, 18:04)
Man atrodo, kad kiekviena mama zino, kada jau ateina laikas primaitinti...nemanau, kad nors viena is cia rasanciu linketu blogo savo mazyliui, taigi nesuprantu tu mamu kurios cia piktinasi ar ironizuoti bando...
pati turiu 4men suneli, jis sekmingai valgo  obuoliu tyrele nuo 3,5men, dar daviau persiko...augam ir stiprejam...
o jei kuriai atrodo, kad primaitinti tik nuo 6men, tai ir laukit sekmingai...
4u.gif  ax.gif

tiesa sakant as nezinau kada primaitinti. blush2.gif nu is kru gi as galiu zinoti naujai iskepta mama. gal ir kitos taip pat. juk lelius nepasako ko jam reijk tongue.gif nelinkiu as irgi savo vaikui nieko blogo bet man atrodo tu kosyciu maitinimas leliui tai vo sne ekspermentai. kai as daviau banano jam,tai irgi galima sakyt ekspermentas buvo.bet juk reik kazkada duoti ragauti vaikui visko po truputi. rolleyes.gif
Atsakyti
as pritariu siuo klausimu.reikia nuo kazkada bandyti.kaip vienoje knygoje skaiciau kad buvusioje sssr nebalima maudyti iki 8 savaiciu,pagalvojau ka jie cia raso.kai vaika imerksi i vonele jis issigas vandens,nes bus pamirses ka reiskia plaukioti.as nuo pat pirmuju dienu maudziau maziuka kasdien.ir dar viena gera pavyzdi turiu,apie bandymus.man padovanoju nesykle,kai tik gime sunelis,ir kai tik jam suejo du menesiukai as ji sodinau ir nesiojau kaip kenguru,nors sakoma kad tik nuo 6 men.galima vaika.mano mazyliu tai patiko,o vat drauge pasodino savo mazge i ten kai jai buvo 6 men,tai ji issigando
mano nuomone kai tik maziukas parodo nora kazka ragauti reikia duoti ir nekreipti demesio kas ka sako,jei aisku viskas po to buna vaikuciui gerai
Atsakyti