mums greit bus 4men.bet mes jau ragavom banano biskuti. bet kad cia kazkas rase kad bananas neuzkietina viduriu tai mum uzkietino gal jis ten ir tvarko vidurius viduje bet del tustinimosi tai prastai poto buna.gla cia indvidualiai sakyciau.
o del tu maitinimu tai ka zinau dabar visaij susipainiojau. sakot neprimaitinti ii 6men.bet juk 4men jau reik pradeti duoti tyreles.tai ka ir tyreliu neduoti?ir sultis jau maciau ant indeliu juk parasyta kad nuo 4men.
cia as turbut kazko nesupratau
as tai visu pirma gydytojo atsiklausiu ka galima ko ne. o visu antra tai darau tai kas parasyta jei tyreles nuo 4men tai ir reik duoti nuo 4men. jei leliui patinka .aisku jei nepatinka tai ir nereik grusti.jis zino ko nori
o kad kazko stipresnio duoti leliui tai darykit kaip norit bet mano nuomone reik gerai pries ka nors darant apgalvoti
Papildyta:
QUOTE(eskuciai @ 2006 09 08, 18:04)
Man atrodo, kad kiekviena mama zino, kada jau ateina laikas primaitinti...nemanau, kad nors viena is cia rasanciu linketu blogo savo mazyliui, taigi nesuprantu tu mamu kurios cia piktinasi ar ironizuoti bando...
pati turiu 4men suneli, jis sekmingai valgo obuoliu tyrele nuo 3,5men, dar daviau persiko...augam ir stiprejam...
o jei kuriai atrodo, kad primaitinti tik nuo 6men, tai ir laukit sekmingai...
tiesa sakant as nezinau kada primaitinti.
nu is kru gi as galiu zinoti naujai iskepta mama. gal ir kitos taip pat. juk lelius nepasako ko jam reijk
nelinkiu as irgi savo vaikui nieko blogo bet man atrodo tu kosyciu maitinimas leliui tai vo sne ekspermentai. kai as daviau banano jam,tai irgi galima sakyt ekspermentas buvo.bet juk reik kazkada duoti ragauti vaikui visko po truputi.
[
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis tam turime galerijas, Štai mes kokie temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).