GYMBOREE -20%, free shipas;
QUOTE(birute.k @ 2016 04 18, 12:09)
Sveiki,gal 04 06 orinukai jau buvo?Gal vėl guli pas dalintoją,o aš laukiu žinių
tai kad dar jokių žinių apie 03 -24 orinukus.... o taip reikia, dukrytės gimtadienio dovana
QUOTE(amusante20 @ 2016 04 18, 19:04)
tai kad dar jokių žinių apie 03 -24 orinukus.... o taip reikia, dukrytės gimtadienio dovana
3-24 kaip tik itin greitai atėjo, jau prieš porą savaičių atsiėmiau. gal per klaidą laiško negavot ar į spamą nukeliavo?
QUOTE(*Julija* @ 2016 04 18, 21:38)
3-24 kaip tik itin greitai atėjo, jau prieš porą savaičių atsiėmiau. gal per klaidą laiško negavot ar į spamą nukeliavo?
Tai,kad nėra jokių laiškų,jau patikrinau,kaip visad trūksta info
Ne man rašėt,bet vistiek...
QUOTE(birute.k @ 2016 04 18, 09:09)
Sveiki,gal 04 06 orinukai jau buvo?Gal vėl guli pas dalintoją,o aš laukiu žinių
04-06 siuntas atveze tik vakar vakare. Ir jos tikrai negalejo kazkus guleti, nes ir taip keliom dienom atkeliavo anksciau.
Siuntos oru nuo gautu skaiciuku keliauja 2 savaites
Papildyta:
QUOTE(amusante20 @ 2016 04 18, 17:04)
Nemazai jusu siuntu gauta pas mane, laukiu kol atsiimsite, gal ten ir bus jusu lauktos prekytes (pranesima matau gavote)
As eilini karta bandau pasikalbet su savimi
Laukiu 01-20d siuntinuko na man kaip ir neskubu, bet noretusi bent kokios nors info
O gal pas kuria klaipediete guli vaikiska ON striukyte?
Laukiu 01-20d siuntinuko na man kaip ir neskubu, bet noretusi bent kokios nors info
LANDSEND -20%, free shipas nuo $50;
BUYNAIL - renkame free shipa;
GAP -30% sale prekems, free shipas;
OLD NAVY -30%, free shipas, nuolaida netaikoma: Everyday Steals, Hot Deals, Today-Only Deals & Clearance;
CARTERS -20%, free shipas nuo $50, nuolaida netaikoma doorbusters ir clearance prekems;
BUYNAIL - renkame free shipa;
GAP -30% sale prekems, free shipas;
OLD NAVY -30%, free shipas, nuolaida netaikoma: Everyday Steals, Hot Deals, Today-Only Deals & Clearance;
CARTERS -20%, free shipas nuo $50, nuolaida netaikoma doorbusters ir clearance prekems;
QUOTE(linute_klp @ 2016 04 19, 10:48)
As eilini karta bandau pasikalbet su savimi
pas mane yra pilka ON striuke, veliau paziuresiu,bet lig ir jusu
taip,jusu,turejo buti laiskas,nes is treju siuntu liko tik jusu ir dar glorijos25,gavau pries ir po Velyku,bet komanda atostogavo,tai laiskus siunte veliau,o as sukroviau viska kartu,tai tu skaiciuku neatsimenu
QUOTE(alio-nka @ 2016 04 19, 17:55)
pas mane yra pilka ON striuke, veliau paziuresiu,bet lig ir jusu
Aga sita Aciu Jums labai, pasiskambinsim ir susitarsim del atsiemimo, o laiskucio tai nebuvau gavus, nebent i spama nuejo