Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažiemsirdideliems****

QUOTE(EXTRAA @ 2016 03 23, 12:40)
Man viska vakar uzsake.

na nors Jums pasiseke, o mes dviese siunteme po du chalatus dydziai tie patys tai viena gavo viena tik kita kita biggrin.gif bet ne po du 4u.gif
Atsakyti
VS renkate?
Yra kelnaiciu 5/$27.50 ir maudymosi kelnaiciu po $10.
Be to, dar
$15 Off a $100 Order
$25 Off a $150 Order
$50 Off a $250 Order
Atsakyti
gymboree gal koduka turite koki -20?
Atsakyti
Ar galite man paaiškinti kas yra tax ir kada jie mokami, kodėl čia jie yra taikomi, o kitur nevisada, nors tos pačios parduotuvės, ar čia nuo Amerikoje gyvenamos vietos, ar nuo dar kažko priklauso, nebesuprantu g.gif
Atsakyti
Gal dar kas jungsis prie CP, radau dar kai ko, papildyta yra 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 03 23, 17:56)
Gal dar kas jungsis prie CP, radau dar kai ko, papildyta yra 4u.gif  smile.gif

Na rodom rodom as nusiuntus su drauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2016 03 23, 16:49)
Ar galite man paaiškinti kas yra tax ir kada jie mokami, kodėl čia jie yra taikomi, o kitur nevisada, nors tos pačios parduotuvės, ar čia nuo Amerikoje gyvenamos vietos, ar nuo dar kažko priklauso, nebesuprantu  g.gif

čia parduotuvių mokesčiai, kaip mūsų pvm panašiai. ar mokami, ar ne - priklauso nuo valstijos. taip pat kaip ir jų dydis. būna, kad venoje valstijoje taikosi viskam, kitoje valstijoje tik aksesuarams, o rūbams ne. būna pardės netaiko netaiko, po to pradeda taikyti (kaip, deja, nutiko su visų mylima sierra). painu ten šiek tiek, bet tikiuosi esmę kiek paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 03 23, 16:56)
Gal dar kas jungsis prie CP, radau dar kai ko, papildyta yra 4u.gif  smile.gif

pakoregavau ir as vakaryksti neuzsakyta krepsiuka
Atsakyti
OLD NAVY -40%, free shipas, nuolaida taiko isidejus preke i krepseli :

SIERRA -30% NUO $125, FREE SHIPAS, KODUKAS -HPU9965Z
.
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2016 03 23, 22:40)
pakoregavau ir as vakaryksti neuzsakyta krepsiuka

nesupratau tyla ir jokios info ar rinks CP ar daug truksta sad.gif( o chalato jau vel nebera 8 dydzio, o vakar visa diena buvo doh.gif

Ar kam uzsake CP?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 03 24, 08:37)
nesupratau tyla ir jokios info ar rinks CP ar daug truksta sad.gif( o chalato jau vel nebera 8 dydzio, o vakar visa diena buvo doh.gif

Ar kam uzsake CP?

Matyt, free shipas nesusidare. Man irgi neuzsake, nors vakare nelabai kas ir liko. Gal dar pasikuisti reikes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 03 24, 10:05)
Matyt, free shipas nesusidare. Man irgi neuzsake, nors vakare nelabai kas ir liko. Gal dar pasikuisti reikes? smile.gif

Prieš 2dienas nusiunčiau CP irgi nenupirkta g.gif
Atsakyti