Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 19, 13:28)
Arba ,,serebrianka", kur anksciau radiatorius tepliodavo smile.gif
vat pamatysit, rudeni uzsiimsiu keramika ir tokius pat puodus nulipdysiu su auksiniu vidum  rolleyes.gif

yra visokių spalvų glazūros, tai tikriausiai galima rasti ir aukso spalvos mirksiukas.gif man labai patinka juoda keramika thumbup.gif
dayg metų lankiau keramikos būrelį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 19 birželio 2007 - 12:51
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 19, 14:28)
Arba ,,serebrianka", kur anksciau radiatorius tepliodavo smile.gif
vat pamatysit, rudeni uzsiimsiu keramika ir tokius pat puodus nulipdysiu su auksiniu vidum  rolleyes.gif

Lauksim drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Beja dar yra ir akriliniai auksiniai, ir esu macius spec. keramikai daziukus- bet jie brangus...ir siaip, tai man slykstu tokie ale keramikiniai triukai, nors kai vaikai padazo tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 19 birželio 2007 - 19:45
lauksim lauksim ax.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labos darbstuoles smile.gif

Turiu klausima uzsiimnejancioms keramika. Naujausiame "Nuo.. iki.." zurnale radau straipsni apie labai idomu dalyka - vadinamaji fotokeramini medaljona. Viena keramike uzsiimeja tokiais dalykais ir juos gamina. Stai nuotrauka

user posted image

Stai ka raso apie ju gamyba:
"pirmiausiai dirbinys nulipdomas is molio ir dziusta, tada jis retusuojamas ir degamas 900 laipsniu temperaturoje. Veliau glazuruojamas ir dar karta degamas sisyk - 100 laipsn. temp. tada technologas perkelia nuotrauka ant tam tikros pleveles, kuri uzklijuojama ant keramikos dirbinio ir kaitinama krosnyje 800 laipsn. temp. Plevele nudega, o dazu oksidai isigeria i dirbini. Jie nenusivalo, nenusiplauna."

Na zinau, kaip ten tas visas procesas su degimu ir glazura vyksta, pasidaryciau, bet gal kasnors turite minciu del tos spec. pleveles nuotraukai perkelti? Ar kaip kitaip gal butu imanoma nuotrauka ant gaminio? Cia gal iseitu kokia a-lia dekupazo technika kaipnors? Zodziu jei kokiu minciu kyla gal galite pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
as tai turiu klausima kur Vilniuje butu galima laisvalaikiu keramika uzsiimti. Ta prasme zinua kur galima, bet gal ka rekomenduotume: kur eiti, kur nelabai kokia atmosfera ir pan. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 07 27, 14:44)
Ar kaip kitaip gal butu imanoma nuotrauka ant gaminio? Cia gal iseitu kokia a-lia dekupazo technika kaipnors? Zodziu jei kokiu minciu kyla gal galite pasidalinti? 4u.gif

Turiu atsakymą , tik gal ne visai į šį klausimą ...
Aš čia apie "Fimo" polimerą, va čia rašiau apie spausdintų (spausdintuvu ar kopijavimo aparatu) atvaizdų perkėlimą ant tos medžiagos
http://www.supermama...p;#entry9693457
Tik kažkodėl ne visoms pavyksta, kiek skaičiau atsiliepimų g.gif ...
Dar yra tokia medžiaga http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=498 , skirta paveikslėlių, nuotraukų perkėlimui, tik aš jos neišbandžiusi , tai nežinau kokia ji

Kaip sakiau čia ne apie keramiką, bet irgi apie lipdymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusa @ 2006 07 22, 20:39)
Gal zinote kur galima isigyti rankų darbo keramikos dirbinių?Reikia dovanos..

labai graziu yra Rutos galerijoj, vokieicu gatvej, fantastiski keraminiai dirbiniai, su dvasia, tik kaina aisku irgi didoka.. na bet jei dovanai, ir jei brangiam zmogui.. wub.gif wub.gif 4u.gif
verta, apsilankyk, as sunkiai is ten iseinu thumbup.gif
Papildyta:
o panickos gal zinot, kur yra kokiu keramikos kursu? ax.gif
vaikystej bandziau lankyti, buvo moksleiviu rumuose buvusiuose, pamenu labai patikdavo molio kvapas ax.gif blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 07 27, 14:44)

Na zinau, kaip ten tas visas procesas su degimu ir glazura vyksta, pasidaryciau, bet gal kasnors turite minciu del tos spec. pleveles nuotraukai perkelti? Ar kaip kitaip gal butu imanoma nuotrauka ant gaminio? Cia gal iseitu kokia a-lia dekupazo technika kaipnors? Zodziu jei kokiu minciu kyla gal galite pasidalinti? 4u.gif

Tokia technika anksciau dedavo nuotraukas ant paminklu, gal matete, toks baltas ovalas su nuotrauka, imontuota i akmeni. tas ovalas ir yra is molio. as patarciau pasiklausineti pas paminklu darytojus, aisku skamba ne kaip, bet jei tikrai nori tai pasiklausi;)
Atsakyti
QUOTE(pievu m @ 2007 07 27, 13:56)
as tai turiu klausima kur Vilniuje butu galima laisvalaikiu keramika uzsiimti. Ta prasme zinua kur galima, bet gal ka rekomenduotume: kur eiti, kur nelabai kokia atmosfera ir pan. Aciu.

QUOTE(domcius @ 2007 09 12, 09:11)
labai graziu yra Rutos galerijoj, vokieicu gatvej, fantastiski keraminiai dirbiniai, su dvasia, tik kaina aisku irgi didoka.. na bet jei dovanai, ir jei brangiam zmogui..  wub.gif  wub.gif  4u.gif
verta, apsilankyk, as sunkiai is ten iseinu  thumbup.gif
Papildyta:
o panickos gal zinot, kur yra kokiu keramikos kursu?  ax.gif
vaikystej bandziau lankyti, buvo moksleiviu rumuose buvusiuose, pamenu labai patikdavo molio kvapas  ax.gif  blush2.gif
4u.gif

Galerija "Molio laumė" nuolat organizuoja keramikos kursus suaugusiems ir vaikams. Adresas : Naugarduko 20, Vilnius, tel. 867807037

Atsakyti
labas... dabar te perskaičiau šią sms... nes tik dabar prisiregistravau... aš mokinuosi dailės akademijoje, ir studijuoju keramiką, man kaip ir tau yra gera rankas panardinti molyje ir daryti tai ka aš jauciu smile.gif idečiau nuotraukas savo darbų, tik nežinau vis kaip tai padaryti...
Atsakyti
Na, va atsikrapsciau as sita tema!!!! Visos apie kaktusus nuvyto....

Tai vat, tos visos foto - keramikos su dekolemis...ar kaip tai vadinasi zodziu yra labai brungios. Reiktu turtingo vyro pries uzsiimant tuo...arba uzsakovo...

Bet, kadangi lipdau molinukus, o ne porceliana tai nelabai ir reikia. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisite @ 2007 11 24, 00:57)
labas... dabar te perskaičiau šią sms... nes tik dabar prisiregistravau... aš mokinuosi dailės akademijoje, ir studijuoju keramiką, man kaip ir tau yra gera rankas panardinti molyje ir daryti tai ka aš jauciu smile.gif idečiau nuotraukas savo darbų, tik nežinau vis kaip tai padaryti...

sakyk, ar sunku pakliut i dailes akade ? biggrin.gif

ot visai noreciau studinti keramika... yra kokie stojamieji? jauciu be sansu pakliut nebaigus dailes mokyklos ir pan.. ?.. gal kokie mokamos vakarines studijos buna ar pan.. ?... blush2.gif

as tai lankau vaiku ir jaunimo centre keramika.. bet noretusi apie sia meno rusi ir daugiau zinot... ax.gif
Atsakyti