Labai ačių, būtinai kreipsiuos, nes pačiai ne kas gaunasi, o šalia tokiam būrelyje 25 Lt. pusantros valandos -- brangoka.
Laaabai graži cukrinė
QUOTE(ifigenija @ 2007 02 09, 14:28)
Užsimaliau molio pažaisti su vaikais ... ir gal pasidaryti sau porą vazonėlių ... bet nesu niekada su moliu dirbusi ...
Gėda uždavinėti tokius klausimus, bet vis delto gal kas paaiškins:
1) noriu daryti vazonėlius formoje (imu stiklinę vazą), bet man molis iš karto prilimpa prie sienelių ką daryti, kad molis nepriliptų prie formos (stiklo)?
2) glazūra tepama ant išdžiūvusio molio ir tik po to degama?
oi jaučia mano širdis, kad tų klausimų kils dar daug
Gėda uždavinėti tokius klausimus, bet vis delto gal kas paaiškins:
1) noriu daryti vazonėlius formoje (imu stiklinę vazą), bet man molis iš karto prilimpa prie sienelių ką daryti, kad molis nepriliptų prie formos (stiklo)?
2) glazūra tepama ant išdžiūvusio molio ir tik po to degama?
oi jaučia mano širdis, kad tų klausimų kils dar daug
Natūralu, kad limpa prie stiklo formos šeip turėtų būti gipsinės, o dar geriau išvis be formų
QUOTE(ifigenija @ 2007 02 09, 20:07)
Labai ačių, būtinai kreipsiuos, nes pačiai ne kas gaunasi, o šalia tokiam būrelyje 25 Lt. pusantros valandos -- brangoka.
Laaabai graži cukrinė
Laaabai graži cukrinė
Pamirsau pamineti, kad ten galima ir vaikus vesti Mes kai buname su bendradarbem tai visad keli vaikai dar buna. Tevai juos atveza..palieka kokiai 1,5 val. o po to pasiima Siaip pagalvojau netgi geriau nei kokiam vaiku kambaryje palikti Cia priziures, o mama tuo metu gali susitvarkyti reikalus savo
QUOTE(GreenLady @ 2007 02 11, 18:53)
Pamirsau pamineti, kad ten galima ir vaikus vesti Mes kai buname su bendradarbem tai visad keli vaikai dar buna. Tevai juos atveza..palieka kokiai 1,5 val. o po to pasiima Siaip pagalvojau netgi geriau nei kokiam vaiku kambaryje palikti Cia priziures, o mama tuo metu gali susitvarkyti reikalus savo
Labai ačiū dar kartą GreenLady už nurodytą keramikos studiją. Vakar apsilankiau pirmą kartą, tikrai patiko. Turbūt lankysiu (faina dėstytoja, man smagu dirbti kai vaikai aplinkui, nebrangu)
gal zinote, kur butu galima nunesti i krosni darbeli Kaune?
girdejau, kad kazkas liktai Aleksote yra, bet nieko tiksliai nezinau....
girdejau, kad kazkas liktai Aleksote yra, bet nieko tiksliai nezinau....
Niu va kaip smagu kai kam padedi
Cia dar prie pagyru prisiverciau pagaliau nufotografuoti ir i interneta ideti savo pirmaji darbeli toje studijoje keramikos
Smilkaline (gelytes tai tikros - dziovintos )
Instrukcija tokia, kad smilkala i stalciu atidaryta idedi ir viskas
Cia dar prie pagyru prisiverciau pagaliau nufotografuoti ir i interneta ideti savo pirmaji darbeli toje studijoje keramikos
Smilkaline (gelytes tai tikros - dziovintos )
Instrukcija tokia, kad smilkala i stalciu atidaryta idedi ir viskas
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 09, 22:17)
Saunuole! Visai nešpietnas darbelis...Man dar toli iki tokio lygio....
o tie stalciai uzsidarineja-atsidarineja???
QUOTE(b3b @ 2007 03 09, 23:02)
Saunuole! Visai nešpietnas darbelis...Man dar toli iki tokio lygio....
Nea Jie jau stacionariai tokie pradzioj kai pradejau lipdyti tai galvojau darysiu gondola ir kazka tokio i ka smilkala istatyti...bet kai atejo eile tam "i ka smilaka istatyti" daryti tai kazkaip pagalvojau, kad nuobodzio sritulio ar kokios a-le dezes neidesiu nes neidomu ir sugaminau tokia ideja
Aciu uz pagyras
Tiesa merginos
Ta Sigita, kurios rasiau kontaktus jau turi savo asmenine svetaine ir info placiau apie keramika
http://keramika.ring.lt/index.htm
Ir jos ikainiai truputi padidejo. Ji dabar uz 1 val. ima 10 Lt, bo sake glazuros kainos pabrango tai jai, kad i nuostolius neiseiti reikejo kaina pakelti.
Ta Sigita, kurios rasiau kontaktus jau turi savo asmenine svetaine ir info placiau apie keramika
Ir jos ikainiai truputi padidejo. Ji dabar uz 1 val. ima 10 Lt, bo sake glazuros kainos pabrango tai jai, kad i nuostolius neiseiti reikejo kaina pakelti.
QUOTE(bolia @ 2007 03 15, 22:36)
Kaip gaila,-pavėlavau .Kaip tik tokios ieškojau.Nusipirkau šiek tiek didesnę......ir kelis kart barangesnę
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 15, 10:40)
Tiesa merginos
Na sveika GreenLady, as irgi lankau ta keramikos studija, tik pas kita keramike ir kitom dienom jau treti metai gal. Beja, ta cukrine su milijonu burbuliuku labai labai grazi, maciau ja po pirmo degimo, tai dangtelis buvo mazokas, dar pagalvojau, kad kaip gaila, toks grazus darbas ir neuzsidaro. Tuos dangtelius labai sunku nutaikyti. Bet kaip matau paslifavai ir dabar uzsidaro. As savo darbus pradejau pardavineti, nes nors ir padovanojau nemazai, vis vien nebetelpa pas mane namie:
http://www.flickr.co...57594506009969/