Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(svirplele @ 2010 01 05, 13:53)
Mante, aš turėjau omeny, gal žinai iš kur jie tų cheminių medžiagų gauna, nes receptų esu sukaupus tikrai nemažą šiupsnį, bet kad nežinau, kur Lietuvoj galima įsigyti. Oksidų, fritų  ir t.t. labai mažas pasirinkimas, tai vat kad...  g.gif

gaila,nezinau,kuo padeti,gal sakau,Akademijoj ju galima butu gauti,na,mano laikais budavo ten oksidų,fritų...ir visokiu kitokiu medziagu,,bet dabar ten,isskyrus studentus,niekam neparduoda.Bandyk eiti ten,klausti,gal gali parduoti,arba is kur jie perkasi.
O internete nebandei ieskot info.Pavyzdziui-kazka panasaus,kas parduoda ivairias chemines medziagas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 05 sausio 2010 - 13:05
o man tai, žodis ,,glazūra",kaip keiksmažodis daros cool.gif nedraugauja jos niekaip su manim verysad.gif blink.gif

Kai atšils reiks eit pas nmantę kurso kartot... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif
sian keramikos centre buvau tai maciau prie glazuru pavyzduku buvo parasyta - PIGMNETAI g.gif

Svirplele - va ta buda kai viena ant kitos tepti tai truputi bandziau - visai kartais smagiai gaunasi rolleyes.gif

Pupytuk, o kaip jos pas tau nedraugauja g.gif man kazkaip is pirmo karto susidraugavo, bet ziuresiu kaip si sykeli seksis blush2.gif

o failiukas nemazas blink.gif reik kompa pratrint kad jis man tilptu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 05 sausio 2010 - 16:25
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 05, 17:24)
4u.gif

Pupytuk, o kaip jos pas tau nedraugauja  g.gif  man kazkaip is pirmo karto susidraugavo, bet ziuresiu kaip si sykeli seksis  blush2.gif

tai kad man pusė visko vis be glazūros gaunas doh.gif Tai jau kuo tik netaisau broko: ir veltinį klijuoju ir karoliukus ir dar visokių nesąmonių.....

Bet gaunasi visai įdomiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Baltaxia turi pigmentu ir oksidu. Manau ir fritu. O jei ko neturi, tai galima tikriausiai uzsakyti.
I bespalve galima maisyti pigmentus. Bet rankomis kol pritrini tuos pigmentus tai nu....

O su glazuromis tikrai nelengva draugauti, visokie joms niuansai ivyksta- tiesiog patirtis geriausias patarejas, bet manoji labai jau menka.

O del puodeliu su cekuojanciomis glazuromis-- tai Baltaxijoje patarciau isigyti ju keleta, maistiniu-- ne visos cekuoja, kazkuri bespalve necekuoja, man rodos.

O siaip jau padorus zmones arbatos i puodukus neplyko g.gif

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 01 05, 18:29)

O del puodeliu su cekuojanciomis glazuromis-- tai Baltaxijoje patarciau isigyti ju keleta, maistiniu-- ne visos cekuoja, kazkuri bespalve necekuoja, man rodos.

O siaip jau padorus zmones arbatos i puodukus neplyko g.gif

rolleyes.gif aga neplyko
tiesiog vistiek karstas skystis buna tai ir idomu blush2.gif

a ka reiskia cekuoti bigsmile.gif blush2.gif

o tamstos patirtis manau tikrai didele ir vertinga, vien darbai ka sako wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 05, 18:06)
tai kad man pusė visko vis be glazūros gaunas doh.gif Tai jau kuo tik netaisau broko: ir veltinį klijuoju ir karoliukus ir dar visokių nesąmonių.....

Bet gaunasi visai įdomiai mirksiukas.gif

Visai graziai ten pas tave gaunasi,gal kur daugiau patept reiktu,ir viskas 4u.gif .bet tie prasisvietimai irgi grazu-kur reik. rolleyes.gif Sutinku-is patirties draugyste tik stiprės. smile.gif
Atsakyti
Šandien toks zmogenas siule 3peciukus,laboratorinius,leningrad berods,uz 120lt,gal kam reik,,,...taip ir nesupratau,veikia jie ar ne,sako,patikrinsit. g.gif dar ,sakė,mufeliukų turi...
Atsakyti
Deja, Baltaxijoj nėra labai daug nei oksidų, nei fritų. Dėl manęs atskirai pusę tonos neužsakinės, nes būtent fritai užsakomi tokiais kiekiais. Oksidai turbūt panašiai....Siųstis...paįte man padoriai nepasako, ar galima tokias chemines medžiagas, kurios dirgina odą ir t.t. siųstis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2010 01 05, 22:17)
Deja, Baltaxijoj nėra labai daug nei oksidų, nei fritų. Dėl manęs atskirai pusę tonos neužsakinės, nes būtent fritai užsakomi tokiais kiekiais. Oksidai turbūt panašiai....Siųstis...paįte man padoriai nepasako, ar galima tokias chemines medžiagas, kurios dirgina odą ir t.t. siųstis... g.gif

o Lietuvoj,Vilniuj nieks neprekiauja. :hmJuk sios medziagos ne tik keramikai naudojamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 05 sausio 2010 - 21:21
Buvau chemijos institute, pas juos atsargos, dar sovietų laikais pirktos jau baigėsi...naujų nėra būtinybės ( man konkrečiai reikalngų) užsakinėti ir dar pradėjo klausinėti, vienanarės, keturnarės man tos chem.medž. reikalingos ( net užsenietiškose psl. tokio konkretumo neradau) tai vat kad... g.gif Dar yra chemijos pard. sako, ten kažko yra...bandysiu kada nulėkt, bet va, fritų turi tik specializuotos pard. keramikai...
Atsakyti
o tie pečiukai keramikai išdegt ? blush2.gif

įdomu, kokie matmenys ?
kokios įtampos jiems reik, na ta prasme paparastai namie galėčiau naudot ? blush2.gif

o kas tie mufeliukai?? g.gif

QUOTE(nmante @ 2010 01 05, 20:57)
Šandien toks zmogenas siule 3peciukus,laboratorinius,leningrad berods,uz 120lt,gal kam reik,,,...taip ir nesupratau,veikia jie ar ne,sako,patikrinsit. g.gif dar ,sakė,mufeliukų turi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globaliste: 05 sausio 2010 - 22:42