Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Laba diena, su naujoke 4u.gif
kodel dekupazo temoje neina isitraukti i foruma unsure.gif ?
Atsakyti
aga, viskas įeina.
ir pati mok. Sigita sako, kad tikrai Vilniuj geriausias variantas pas juos smile.gif nu tikrai pigiai išeina... ir glazūrų labai ten gražių daug turi....
ten būni kiek nori per kartą.. aš tai po 1.5 val dažniausia, šiand net apie 3 prabuvau... o ramu ten taip, visi susikaupę, man ten gerai lipdosi smile.gif nei pvz. LVJC kaip būdavo biggrin.gif
ten iškart už Petro ir Povilo bažn. eiti pro dešinę pusę ir į kiemą.. ten yra visokie laidoj. namai, po to kokie tai anon. darboholikų klubas ar kažkas tokio ir dar toliau į kiemą eit ir matosi ant langų "Keramikos studija" mirksiukas.gif

QUOTE(nmante @ 2009 09 25, 09:23)
Globaliste-sakyk,ar i sia uzsiemimu kaina ieina visos medziagos,degimai.Jei taip-tai tikrai nebrangu pakankamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globaliste: 25 rugsėjo 2009 - 23:48
QUOTE(Globaliste @ 2009 09 26, 00:47)
aga, viskas įeina.
ir pati mok. Sigita sako, kad tikrai Vilniuj geriausias variantas  pas juos  smile.gif nu tikrai pigiai išeina... ir  glazūrų labai ten gražių daug turi....
ten būni kiek nori per kartą.. aš tai po 1.5 val dažniausia, šiand net apie 3 prabuvau... o ramu ten taip, visi susikaupę, man ten gerai lipdosi smile.gif nei pvz. LVJC kaip būdavo  biggrin.gif
ten iškart už Petro ir Povilo bažn. eiti pro dešinę pusę ir į kiemą.. ten yra visokie laidoj. namai, po to kokie tai anon. darboholikų klubas ar kažkas tokio ir dar toliau į kiemą eit ir matosi ant langų "Keramikos studija"  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
na super
reieks kada apsilankyti ir ten kai nestuke.gif praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2009 09 25, 23:47)
aga, viskas įeina.
ir pati mok. Sigita sako, kad tikrai Vilniuj geriausias variantas  pas juos  smile.gif nu tikrai pigiai išeina... ir  glazūrų labai ten gražių daug turi....
ten būni kiek nori per kartą.. aš tai po 1.5 val dažniausia, šiand net apie 3 prabuvau... o ramu ten taip, visi susikaupę, man ten gerai lipdosi smile.gif nei pvz. LVJC kaip būdavo  biggrin.gif
ten iškart už Petro ir Povilo bažn. eiti pro dešinę pusę ir į kiemą.. ten yra visokie laidoj. namai, po to kokie tai anon. darboholikų klubas ar kažkas tokio ir dar toliau į kiemą eit ir matosi ant langų "Keramikos studija"  mirksiukas.gif

O Kaune, Kaune, sakykit nieko nezinot, negirdejot? Ka galetu pamokinti?
rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gal jau kalėdom pradedat ruoštis newyear.gif Šiaip, kaip pagalvoji, gal laiko dar ir yra, bet kai turtukai namie:soske 2.gif , tai minutės suskaičiuotos tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 10 14, 09:12)
Labas rytas,

gal jau kalėdom pradedat ruoštis newyear.gif Šiaip, kaip pagalvoji, gal laiko dar ir yra, bet kai turtukai namie:soske  2.gif , tai minutės suskaičiuotos  tongue.gif

DIDĖLIAUSI SVEIKINIMAI,PUPYTUK.aUKITE LAIMINGI.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 10 14, 10:06)
DIDĖLIAUSI SVEIKINIMAI,PUPYTUK.aUKITE LAIMINGI.

Stengiamės soske.gif

O jūs matėt šitą puslapiuką http://www.ornamentai.com/ ? Vajė,kiek čia visko blink.gif

Nmante, gal kada pas tave į svečius galiu ax.gif pas pečiuką
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 10 14, 12:06)
Stengiamės soske.gif

O jūs matėt šitą puslapiuką http://www.ornamentai.com/ ? Vajė,kiek čia visko blink.gif

Nmante, gal kada pas tave į svečius galiu ax.gif pas pečiuką

Gali... ax.gif paskambyyyk 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas perkat glazūras, gal galit palyginti kainas Keramikos centre ir Kauno Baltaxia ? ax.gif Kažin ar verta dėl 7-10 kg ( ar litrų) į Kauną trenktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2009 10 14, 19:45)
Merginos, kas perkat glazūras, gal galit palyginti kainas Keramikos centre ir Kauno Baltaxia ?  ax.gif Kažin ar verta dėl 7-10 kg ( ar litrų) į Kauną trenktis  g.gif

Vien del platesnio zymiai pasirinkimo verta...O beto-galim atelefonu uzsisakyt is ju-jie atveza i Vilniu.Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 10 14, 22:48)
Vien del platesnio zymiai pasirinkimo verta...O beto-galim atelefonu uzsisakyt is ju-jie atveza i Vilniu.Sekmes.

Nmante, o kokioj temperatūroj tu degi? Nes reikia žinot, kad pagal tai ne tokios glazūros nenusipirkčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 10 15, 08:36)
Nmante, o kokioj temperatūroj tu degi? Nes reikia žinot, kad pagal tai ne tokios glazūros nenusipirkčiau unsure.gif

labas rytelis..

...1020laipsniu....
Atsakyti