Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

o kaip ten kauno g.? niekada nebuvau ten? kaip molio kainos? o degimų?
na tikrai, toje būsto vizijoje tai brangoka.. g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 14, 18:53)
tai va, liksiu istikima tada Kauno gatvei smile.gif nors man taip nepatogu ten vaziuot, galvojau, patogesne vieta rasiu smile.gif ir se tau, nei glazuros nusipirksi, nei pigiai issidegsi smile.gif teks ismokt is darbo begt ir spet i Kauno gatve  laiku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2009 09 16, 10:40)
o kaip ten kauno g.? niekada nebuvau ten? kaip molio kainos? o degimų?
na tikrai, toje būsto vizijoje tai brangoka.. g.gif

kazkaip pamirsau molio kaina, bet ten gal nuo lito iki dvieju svyruoja uz kg. o degimas man rodos tai tikrai pigus. man rodos, is akies paskaiciuoja biggrin.gif as kai nesu maziukus, tai sumoku kokius du litus smile.gif bet ir uz didesnius nemoku daug.. niekad dar 10 litu nemokejau smile.gif
Atsakyti
o, tikrai pigu bigsmile.gif tai turbūt reikės prastumdyt ervės ir, prisipirkus molio, užsiimti lipdymu namie.. rolleyes.gif nes dabar kur einu lipdyti, tai kaina 35 lt už 1.5 val., tik kad namų neterlioju biggrin.gif dar priemonių daugiau...bet iš esmės galima tai ir namie turėti... smile.gif
ačiū už informaciją mirksiukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 16, 11:13)
kazkaip pamirsau molio kaina, bet ten gal nuo lito iki dvieju svyruoja uz kg. o degimas man rodos tai tikrai pigus. man rodos, is akies paskaiciuoja biggrin.gif as kai nesu maziukus, tai sumoku kokius du litus smile.gif bet ir uz didesnius nemoku daug.. niekad dar 10 litu nemokejau smile.gif

Atsakyti
Degimai ten tikrai nebrangus,o molis-kaip cia pasakius-siandien balta pirkau-1kg.-2,90lt,tai 20kg-58lt,o jei tiesiogiai ie Kursenu perki-tai berods 20kg.-apie 36lt.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 09 16, 12:24)
Degimai ten tikrai nebrangus,o molis-kaip cia pasakius-siandien balta pirkau-1kg.-2,90lt,tai 20kg-58lt,o jei tiesiogiai ie Kursenu perki-tai berods 20kg.-apie 36lt.

o gal jis pabrango dabar? g.gif nu arba as jau kainu nepamenu smile.gif nu siaip kai as nelipdau labai daug, tai man ta kaina priimtina smile.gif nes ilgam uztenka 10 kg biggrin.gif

nmante, o gal zinai, iki kiek jie dabar dirba rudeni? nes vasara tai kazkaip trumpiau dirbo..
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 09 16, 12:24)

Aš irgi pora kg. nusipirkau.

Ir ten tokių gražių lėkščių mačiau bigsmile.gif rolleyes.gif

Kaip jie tuos stampukus pasidaro? g.gif
Atsakyti
dazniausiai-is gipso-ji visaip raizo.Dar daro paprastesnius is molio.Arba islieja nuo molines formos gipsinius.Bet to jau reik moketi daryti.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 09 17, 09:34)
dazniausiai-is gipso-ji visaip raizo.Dar daro paprastesnius is molio.Arba islieja nuo molines formos gipsinius.Bet to jau reik moketi daryti.

galetu pardavinet kur nors... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 09 17, 08:37)
galetu pardavinet kur nors... blush2.gif

Sveikutes,

gal zinot kur vakarais Kaune galima paminkyti moli. Tai yra pasimokinti keramikos paslapciu?
Atsakyti
ramu čia pas mus... taip smarkiai dirbat;)

Klausimėlis: praeitą kartą kažkaip nepasisekė su glazūravimu - labai mažai raudonos spalvos išliko, nors tepiau darbelį ne vieną sluoksnį. Kauno g. sakė, kad turbūt temperatūra buvo per aukšta ir nudegė doh.gif

Kadangi krosnies temperatūros pakeist negaliu, tai pagalvojau, kad gal man ją sumaišyt su kokia kita glazūra g.gif nes Kauno g. pirkau tokią vieną ,,akmeninę" glazūrą, tai ją liepė maišyt su bespalve, tada sakė, kad normaliai darbelis pasidengia....

ar bandėt kas nors ką nors panašaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 09 23, 11:34)
ramu čia pas mus... taip smarkiai dirbat;)

Klausimėlis: praeitą kartą kažkaip nepasisekė su glazūravimu - labai mažai raudonos spalvos išliko, nors tepiau darbelį ne vieną sluoksnį. Kauno g. sakė, kad turbūt temperatūra buvo per aukšta ir nudegė doh.gif

Kadangi krosnies temperatūros pakeist negaliu, tai pagalvojau, kad gal man ją sumaišyt su kokia kita glazūra g.gif nes Kauno g. pirkau tokią vieną ,,akmeninę" glazūrą, tai ją liepė maišyt su bespalve, tada sakė, kad normaliai darbelis pasidengia....

ar bandėt kas nors ką nors panašaus? biggrin.gif

MB akmenine, tiek kobalta, tiek matine geltona maiso su bespalve. Tada akmenine labai graziai pasidengia, nes kai nemaise akmenines glazuros tai jinai tokia siurksti gaudavosi. O kobaltas irgi su bespalve sumaisytas daug geriau atrodo. O geltona irgi grazesne gaunasi su bespalve. Siaip tai ir as sau ka glazuruoju ir MB daznai paeksperimentavimui maisom tarpusavy glazuras ir ziurim kas gaunasi, MB ir specialiai sukes tam laikosi, suraso ka ant ko dejo ar maise ir i peciu. Kita karta jau zino kaip kas gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 09 23, 10:42)
MB akmenine, tiek kobalta, tiek matine geltona maiso su bespalve. Tada akmenine labai graziai pasidengia, nes kai nemaise akmenines glazuros tai jinai tokia siurksti gaudavosi. O kobaltas irgi su bespalve sumaisytas daug geriau atrodo. O geltona irgi grazesne gaunasi su bespalve. Siaip tai ir as sau ka glazuruoju ir MB daznai paeksperimentavimui maisom tarpusavy glazuras ir ziurim kas gaunasi, MB ir specialiai sukes tam laikosi, suraso ka ant ko dejo ar maise ir i peciu. Kita karta jau zino kaip kas gaunasi smile.gif

Kad man ,,tokiai" per sudėtingas ir ilgas procesas gausis su tais eksperimentais blush2.gif Gal ir raudona su bespalve sumaišyt?
Atsakyti