Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Ech , Nmante. Ziauru . Uzjauciu.
O kokie apsinuodijimo "bruozai"? Simptomai ?
Atsakyti
user posted image
Jaunavedziams sriubos servizas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 07 29, 22:53)
Ech , Nmante. Ziauru . Uzjauciu.
O kokie apsinuodijimo "bruozai"? Simptomai ?

Begalinis šleikštulys ir nuolatinis pykinimas.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 07 18, 13:05)
Yra dailininku reikmenu parduotuvese rusiski daziukai- akriliniai ?- 6 indukai, kainuojantys 10 lt. Panasus yra skirti audiniu dekoravimui.
Jie vadinasi- dekoruoti keramikai. Yra italiski , skiedziami terpentinu ir kainuoja daug. Sekmes paieskose.

Tai, kaip supratau, molį reikia dažyti su akriliniais dažais, taip? O yra dar kokių kitų dažymo būdų? Aš šitoj srity visai žalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 07 30, 07:23)
Begalinis šleikštulys ir nuolatinis pykinimas.

Nukeliauk pas daktarus.

ech, dar akvarele , guasu ir bele kokiais sieniniais dazais, ir dekupazinti galima.
Atsakyti
ziurekit, padekit neismanelei smile.gif raudonos glazuros miltelius uztenka sumaisyt su vandeniu ir viskas? ar dar ko reik?.. man ji gavos isdegus be jokio blizgesio.. kaip raudona kreida.. ar as ka ne taip darau?.. g.gif
Atsakyti
Maišyk su cukraus sirupu, ekologiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 08 03, 15:33)
Maišyk su cukraus sirupu, ekologiška smile.gif

o tas cukraus sirupas duoda blizgesi? smile.gif
Atsakyti
Suzinojau, kad Kaune atsidare nauja parduotuve Ornamentai keramikai nuo iki prekiauja. Gal kas buvo, mate kainas?
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 08 03, 18:25)
Suzinojau, kad Kaune atsidare nauja parduotuve Ornamentai keramikai nuo iki prekiauja. Gal kas buvo, mate kainas?

va cia gal ka raso smile.gif

http://www.ornamentai.com/
Atsakyti
ir dar i namus atsiuncia uz 8 lt smile.gif nu kaip ir vilniaus, tai man pigiau atsisiust, nei nuvaziuot biggrin.gif nu bet dar labai neziurejau ko ten yr smile.gif
Atsakyti
Mante, spanguolių daug vartok ir kefyro...pastoviai ir daug...Ona Naruševičienė mane apie tai perspėjo...ji kadaise buvo rimtai apsinuodijus...
Atsakyti