Ech , Nmante. Ziauru . Uzjauciu.
O kokie apsinuodijimo "bruozai"? Simptomai ?
QUOTE(Crassula @ 2009 07 29, 22:53)
Begalinis šleikštulys ir nuolatinis pykinimas.
QUOTE(Crassula @ 2009 07 18, 13:05)
Yra dailininku reikmenu parduotuvese rusiski daziukai- akriliniai ?- 6 indukai, kainuojantys 10 lt. Panasus yra skirti audiniu dekoravimui.
Jie vadinasi- dekoruoti keramikai. Yra italiski , skiedziami terpentinu ir kainuoja daug. Sekmes paieskose.
Jie vadinasi- dekoruoti keramikai. Yra italiski , skiedziami terpentinu ir kainuoja daug. Sekmes paieskose.
Tai, kaip supratau, molį reikia dažyti su akriliniais dažais, taip? O yra dar kokių kitų dažymo būdų? Aš šitoj srity visai žalia
QUOTE(nmante @ 2009 07 30, 07:23)
Begalinis šleikštulys ir nuolatinis pykinimas.
Nukeliauk pas daktarus.
ech, dar akvarele , guasu ir bele kokiais sieniniais dazais, ir dekupazinti galima.
ziurekit, padekit neismanelei raudonos glazuros miltelius uztenka sumaisyt su vandeniu ir viskas? ar dar ko reik?.. man ji gavos isdegus be jokio blizgesio.. kaip raudona kreida.. ar as ka ne taip darau?..
Maišyk su cukraus sirupu, ekologiška
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 08 03, 15:33)
Maišyk su cukraus sirupu, ekologiška
o tas cukraus sirupas duoda blizgesi?
Suzinojau, kad Kaune atsidare nauja parduotuve Ornamentai keramikai nuo iki prekiauja. Gal kas buvo, mate kainas?
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 08 03, 18:25)
Suzinojau, kad Kaune atsidare nauja parduotuve Ornamentai keramikai nuo iki prekiauja. Gal kas buvo, mate kainas?
va cia gal ka raso
http://www.ornamentai.com/
ir dar i namus atsiuncia uz 8 lt nu kaip ir vilniaus, tai man pigiau atsisiust, nei nuvaziuot nu bet dar labai neziurejau ko ten yr
Mante, spanguolių daug vartok ir kefyro...pastoviai ir daug...Ona Naruševičienė mane apie tai perspėjo...ji kadaise buvo rimtai apsinuodijus...