QUOTE(Hestija @ 2006 07 31, 09:38)
Nu jau pečiuko už 1000 lt. tikrai nenusipirksi. Nebent tai būtų koks laboratorinis su kumščio didumo degimo talpa. Šiek tiek padoresnis pečius kainuoja nuo 5 tūkst.
QUOTE(ciburaska @ 2006 07 31, 10:36)
Aciu
. Einu skaityti.
Hestija, tu cia apie pecius daug zinai... Gal patarti ka galetum?
Manau, jei atsirastu norinciu galeciau parduoti mamos peciuka uz 1000. Jis nedidelis, bet talpa anaiptol ne kumscio dydzio. Jei kas domesites, brukstelkit AZ.
Turiu ir mamos naudota ziedimo rata - na, jis ne kokis siuolaikiskas, sumeistrautos kai kurios dalys pacios mamos, bet cia jau nuo motyvacijos priklauso.
aktyviai pirkeju neieskau, nes nesu dar pati apsisprendus, ka su tuo turtu daryti.
QUOTE(saulelytė @ 2006 11 09, 21:30)
Va čia tai neatsakysiu, nes bent mano mama medalius ne laku, o vašku blizgina, nors dabar ir to gero nelabai gausi
Ir spėju karščiui jis nėra labai atsparus
nugi emiau ir pati radau ta super laka!
- pasidariau koklius, kuriais didziuojuosi kaip prinokes slyvukas
gal bus kam idomu, nes senukuose galima rasti lako, kuris yra pritaikytas plytu dazymui ir yra atsparus viskam kam norit - galima rinktis vidaus arb alauko darbams pritaikyta.
Praktiskai vaizdelis beveik kaip po bespalves glazuros
zodziu patarimas kaip taupyti "ant degimo"
Papildyta:
QUOTE(melsva @ 2006 11 12, 11:04)
kai tukstantaji sugadinsi, gal ir gausis
reikia talento arba mokytojo
man asmeniskai nepavyko ismokti gerai ziesti - rankos per silpnos, icentravimo neatlaiko
- skraido kartu su molio gabalu...
o va mano vyras icentravimo cinkeli is pirmo karto pagavo, tik po to iskelti sunkiai sekesi, irgi pradedavo drebinti ir nuskrisdavo kurinys. tai peleniniu prisiziede bicas
, nes visa kita kreivai gaudavosi