Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

va, cia mano paukstukai auskariukai.. is arti labai matos trukumai biggrin.gif vaje vaje smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2009 01 22, 19:59)
va, cia mano paukstukai auskariukai.. is arti labai matos trukumai biggrin.gif vaje vaje smile.gif
user posted image

o apie kokius trukumus kalbi,na..nieko nematau,fainuciai...BE TRUKUMU(cia tik tu juos matai...) biggrin.gif
Atsakyti
tai kad ir glazura i sona nuejus, ir molis ne lygus, nu bet nieko, svarbu, savi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2009 01 22, 21:24)
tai kad ir glazura i sona nuejus, ir molis ne lygus, nu bet nieko, svarbu, savi smile.gif

bigsmile.gif
labai faini asukariukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 01 22, 17:26)
Idedu Pupytukui staigmena(gal nesupyks)-dar jos pacios nematyti  daryti jos grazuoliai

user posted image
user posted image

Ne, nepykstu schmoll.gif mirksiukas.gif labai įdomu pačiai buvo, bet niekaip atvažiuot negaliu verysad.gif

ojojoj kiek visko ten g.gif tobulintis dar reikia cool.gif smagu
Papildyta:
QUOTE(stulja @ 2009 01 22, 19:59)
user posted image

fainai bigsmile.gif o kaip čia tau taip gražiai-storai ta raudona glazūra pasidengė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 01 23, 16:44)
Ne, nepykstu schmoll.gif  mirksiukas.gif labai įdomu pačiai buvo, bet niekaip atvažiuot negaliu verysad.gif

ojojoj kiek visko ten g.gif tobulintis dar reikia cool.gif smagu
Papildyta:

fainai bigsmile.gif o kaip čia tau taip gražiai-storai ta raudona glazūra pasidengė g.gif

matyt, daugokai uzdejau, bet ne tiek, kad nuteketu i krastelius smile.gif siaip ziurint gyvai, tai ner taip storai kaip nuotraukoj smile.gif ir aciu uz gerus zodzius biggrin.gif
Atsakyti
ai, kuklumas kazkur isskrido, dedu dar viena biggrin.gif remeliai dar be nuotraukos..

user posted image
Atsakyti
Smagūs rėmeliai!

Pasigirsiu, kad lipdau iš porceliano (tikrai ne kaulinio, bet porceliano), jis daug įnoringesnis nei molis, greitai džiūsta, sunkiai lenkiasi, bet man taip patinka tas sniego baltumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2009 01 24, 18:26)
ai, kuklumas kazkur isskrido, dedu dar viena biggrin.gif remeliai dar be nuotraukos..

user posted image

nu fainai wub.gif ir taip smagiai-storai ta glazura tau dedas g.gif a ko man taip nesigauna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 01 28, 13:56)
nu fainai wub.gif ir taip smagiai-storai ta glazura tau dedas g.gif a ko man taip nesigauna blink.gif

4u.gif tai ten visos tos figureles iskilusios, gal uz tai toks storumo ispudis biggrin.gif o siaip negailek glazuros, tepk storiau, jei aisku, nebijai, kad nubegs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 01 28, 13:37)
Pasigirsiu, kad lipdau iš porceliano (tikrai ne kaulinio, bet porceliano), jis daug įnoringesnis nei molis, greitai džiūsta, sunkiai lenkiasi, bet man taip patinka tas sniego baltumas  wub.gif

vaje, butinai parodyk, kai tik ka padarysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 01 28, 15:37)
Smagūs rėmeliai!

Pasigirsiu, kad lipdau iš porceliano (tikrai ne kaulinio, bet porceliano), jis daug įnoringesnis nei molis, greitai džiūsta, sunkiai lenkiasi, bet man taip patinka tas sniego baltumas  wub.gif

Ei,ir man laabai idomu butu pamatyti. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri zinot kokios siais laikais yra kokliu kainos? g.gif
Atsakyti