Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

abejoji...neabejok,molis
Atsakyti
Molis- viena iš dėkingiausių medžiagų pamėgdžioti kitas: metalą, odą, o dabar kaip matau iš Mantės įdėtos nuorodos- net batų šniūrelius... dar galima su bronza žaisti, bet ir ten forma dažniausiai iš molio nuimama. Man tai labai patiko, kruopštus darbas ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu po darbo palipdyti savo malonumui. Kol kas kaip ir matau tris pasirinkimus:
Gvido Raudoniaus keramikos studija - ten 4 kartai po dvi val. per mėnesį kainuoja 200 lt, tai gal truputi brangokai g.gif ;
Keramikos studija prie Petro ir Povilo bažnyčios, ten tikslios kainos nesužinojau, bet kažkas iš jūsų rašė, kad 10 Lt už valandą...tai pigiau už pirmą variantą ir šiaip arčiau mano darbo;
Lietuvos jaunimo centre, ten kaina 145 ir lygtais du kartai per sav.
Gal galėtumėt patarti kur geriau eiti? Man svarbu kad gerai patartų kaip geriau realizuoti įdėją, nes lipdyti visiškai nemoku smile.gif ...o gal kas nors iš Jūsų Vln mokina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 01 07, 20:35)
Sveikos. Noriu po darbo palipdyti savo malonumui. Kol kas kaip ir matau tris pasirinkimus:
Gvido Raudoniaus keramikos studija - ten 4 kartai po dvi val. per mėnesį kainuoja 200 lt, tai gal truputi brangokai  g.gif ;
Keramikos studija prie Petro ir Povilo bažnyčios, ten tikslios kainos nesužinojau, bet kažkas iš jūsų rašė, kad 10 Lt už valandą...tai pigiau už pirmą variantą ir šiaip arčiau mano darbo;
Lietuvos jaunimo centre, ten kaina 145 ir lygtais du kartai per sav.
Gal galėtumėt patarti kur geriau eiti?  Man svarbu kad gerai patartų kaip geriau realizuoti įdėją, nes lipdyti visiškai nemoku smile.gif ...o gal kas nors iš Jūsų Vln mokina?  smile.gif

manau, kad visur tikrai padetu ir patartu smile.gif svarbiausia, paciai noret smile.gif sukisi pirstus i moli ir po truputi susidraugausi rolleyes.gif
as lankius tik LVJC, pas kelias skirtingas mokytojas smile.gif visos jos kitokios, bet visos mielos smile.gif tik ten gal labiau savarankiskai dirbi, nes kai daug vaiku, tai nesinori ju trukdyt, kai klausia milijonus labai svarbiu klausimeliu biggrin.gif bet mokytojos tikrai visad prieina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2009 01 07, 22:56)
manau, kad visur tikrai padetu ir patartu smile.gif svarbiausia, paciai noret smile.gif sukisi pirstus i moli ir po truputi susidraugausi  rolleyes.gif
as lankius tik LVJC, pas kelias skirtingas mokytojas smile.gif visos jos kitokios, bet visos mielos smile.gif tik ten gal labiau savarankiskai dirbi, nes kai daug vaiku, tai nesinori ju trukdyt, kai klausia milijonus labai svarbiu klausimeliu biggrin.gif bet mokytojos tikrai visad prieina smile.gif

O kokio ten maždaug dydžio grupės būna?
Ir dar toks labai durnas klausymas, bet ar ilgesni nagai labai trukdo lipdymui? smile.gif Šiaip įsivaizduoju kad to molio daug prilenda po nagais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 01 07, 21:09)
O kokio ten maždaug dydžio grupės būna?
Ir dar toks labai durnas klausymas, bet ar ilgesni nagai labai trukdo lipdymui?  smile.gif  Šiaip įsivaizduoju kad to molio daug prilenda po nagais  biggrin.gif

nu vakarais, nuo 18val, tai jau vaikuciai issibegioja.. tai tada ramu smile.gif bet siaip ir su vaikuciais nieko, prisijuoki smile.gif o suskaiciuot kiek ju ten begioja, o tuo labiau, kad ne visi lipdo, tai sunku biggrin.gif
Atsakyti
o del nagu, tai siaip man ilgi trukdo, nes kai darau koki didesni darba, tai vis netycia nagu ka iskabinu smile.gif ir molio tarp nagu lieka, kai paskubom plaunu rankas blush2.gif bet siaip tai viskas imanoma ir su ilgais nagais biggrin.gif
Atsakyti
Man lipdyt tai ilgi nagai trugdo, vis su namu uzkabinu darba, iskabinu duobute ten kur nereikia.... Geriau be ilgu nagu smile.gif
Atsakyti
Perduodu naujieną 4u.gif : nuo sausio 12 iki vasario 12 keramikos centras Kauno g. nedirbs. Priverstinės atostogos doh.gif
Atsakyti
Ačiū,pupytuk, keliausiu šiandien Kauno gatvės link.... nes oi oi, būtų liūdna, va, mano molis ir baiginėjas...
Atsakyti
eee, tai ir molio kaip suprantu is ten nebegalimes nusipirkti iki vasario 12d ?
teks kur kitur ieskoti papigiaiskai.. g.gif
QUOTE(svirplele @ 2009 01 09, 13:40)
Ačiū,pupytuk, keliausiu šiandien Kauno gatvės link.... nes oi oi, būtų liūdna, va, mano molis ir baiginėjas...

Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2009 01 09, 13:20)
Perduodu naujieną 4u.gif : nuo sausio 12 iki vasario 12 keramikos centras Kauno g. nedirbs. Priverstinės atostogos doh.gif

Tu čia apie tą, kuris Kauno g. 36 ??? unsure.gif
Atsakyti