Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Hestija @ 2006 07 25, 12:31)
Asbestas. Bet kažin, ar jo dar kur beįmanoma gauti  g.gif

Bet galima panaudot ir paprasčiausius vienodus virtuvinius bliūdelius  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif (net nepagalvojau, bet mintis gera thumbup.gif )

na brolis pernais peciu daresi pats, tai is kazkur dar gavo to asbesto mirksiukas.gif

Funga, nu sraige tai man labai patiko thumbup.gif ir dar ta dama, nu tikra dama biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 25 liepos 2006 - 11:35
QUOTE(mindira @ 2006 07 25, 11:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif (net nepagalvojau, bet mintis gera thumbup.gif )

na brolis pernais peciu daresi pats, tai is kazkur dar gavo to asbesto mirksiukas.gif

Funga, nu sraige tai man labai patiko thumbup.gif ir dar ta dama, nu tikra dama biggrin.gif  mirksiukas.gif

ta dama mano mamaj nerealiaj patiko... ten nuotraukose labaj kejsti dydziaj... wat kad ir tas radio aktyvus zmogenas yra metras gal.... o ta zalia dezute gal 10cm nesiekia.....
.
Atsakyti
Dėkui už atsakymus, bet man kilo dar klausimų. Dėl baliono idėja gera, bet kai išpjaudinėsiu tas visokias skylutes, abejoju, kad baliono nepradursiu. O dėl bliudelių gal irgi nieko, bet tokių mažų neturiu, o pirkti greičiausiai taip pat tokių mažų negausiu. Matyt reiks su balionu bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 07 26, 01:50)
Dėkui už atsakymus, bet man kilo dar klausimų. Dėl baliono idėja gera, bet kai išpjaudinėsiu tas visokias skylutes, abejoju, kad baliono nepradursiu. O dėl bliudelių gal irgi nieko, bet tokių mažų neturiu, o pirkti greičiausiai taip pat tokių mažų negausiu. Matyt reiks su balionu bandyt.

As esu baigusi keramika, keturis metus atsimokiau, bet dabar esu nutolusi nuo to, kazkaip i kita sriti patraukiau.
Tau galiu patarti ta burbula jei nori ant baliono (bet aisku patogiausia butu daryti i forma) paskui palaikyk kad truputi pakietetu, nu ta prasme kai isleisi baliona ta forma nesusmegtu ir tada su skalperiu ispjaustyk skyles, jei molis pakietejas, tai drasiai gali pjaustyti.
Atsakyti
QUOTE(Funga @ 2006 07 25, 22:41)
ta dama mano mamaj nerealiaj patiko... ten nuotraukose labaj kejsti dydziaj... wat kad ir tas radio aktyvus zmogenas yra metras gal.... o ta zalia dezute gal 10cm nesiekia.....
.

O galvojau, kad maziukas jis ax.gif tai kaip toki tu padarei, is atskiru detaliu paskui lipdei? kaip iskepei toki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 07 26, 00:50)

tu juk pjausi kaj jis jau bus sukietejes taj baliona ir rejkes susprogdint
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2006 07 26, 10:17)
O galvojau, kad maziukas jis  ax.gif tai kaip toki tu padarei, is atskiru detaliu paskui lipdei? kaip iskepei toki  tongue.gif

ten galwa, kunas ir kojos atskiraj. oj wargau ir dar truputi s gawosi biggrin.gif
Atsakyti
Jei cia yra dirbanciu su moliu, gal man miltam puodyne sukonstruotumete? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Funga tai kai uždedu ant baliono, palaukiu kol pakietės truputuką ir tada pjaustyti? O taip reik daryti bet kokiais atvejais, aš iškart visada pjaustau.
Kokio dydžio nori puodynės?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 07 27, 13:11)
Funga tai kai uždedu ant baliono, palaukiu kol pakietės truputuką ir tada pjaustyti? O taip reik daryti bet kokiais atvejais, aš iškart visada pjaustau.
Kokio dydžio nori puodynės?

nu jej jis nepakietes, taj gali subliuksti arba pjaustant sukrist....
Atsakyti
QUOTE(Funga @ 2006 07 22, 12:35)
nu sejp peciaus temperatura turi but tiksli, nes kitajp tie dirbiniaj skilineja, bet japonu keramikoje jie dega wiska kazkajp tarp akmenu, kazkajp ten pakise. manau galima pabandyti...

Gaila... verysad.gif
Brolis savo darbelius mokykloj degdavo, bet dabar nebeturi kur.... Tik Keramikos centre...

QUOTE(mindira @ 2006 07 22, 13:19)

Del peciuku, tai galima iki 1000 litu nusipirkti maza peciuka, o pasidaryti nelabai iseis (beje mano brolis pats statesi, bet labai brangiai kainuoja, ypac ta balta medziaga, kuri ta karsti sulaiko) o isikepti tarp akmenu nelabai gal iseis, nes moliui isdegti reikia apie 1000 laipsniu, o is kur bus toks karstis tarp akmenu  unsure.gif

O kur peciuku reikia ieskoti? Kas juos pardavineja?

QUOTE(juoda_avis @ 2006 07 23, 14:38)
Niekaip nepasijungė fotki.com tai sudėjau nuotraukas į bangą, nors dydis tai nekoks  4u.gif
http://www.biteplius...70-=(1210481633
dabar galit vertint  rolleyes.gif  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Bangoj buvo tema apie pečiukus
http://www.biteplius...04-=(1257251001
Atsakyti
Aš irgi moku žiesti puodelius, puodynes, vazonus, lipdyti....Bet paskutinį kartą tai dariau gal prieš 10metų.... kaip norėčiau pažiesti....ech...
Atsakyti