Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Svirplele swoon.gif Cia tu "zaliuke". Pamatytum tikrasias "zaliukes"(tokias kaip as,kur tik moli minko kaip mokyklos bureliuose),turbut hah.gif mirtum is juoko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 12 19, 14:53)
Svirplele swoon.gif Cia tu "zaliuke". Pamatytum tikrasias "zaliukes"(tokias kaip as,kur tik moli minko kaip mokyklos bureliuose),turbut hah.gif mirtum is juoko cool.gif

irnesakyk.gif eik sau, viskas pataisoma biggrin.gif
Atsakyti
va, idedu savo paukstukus. daryti jau siek tiek anksciau.. bet man daba paukstuku periodas, o sitie mano gal pirmieji.. siandien dideli paukstuka padariau, gal kada idesiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
fainuoliai,su charakteriu
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 22, 23:55)
va, idedu savo paukstukus. daryti jau siek tiek anksciau.. bet man daba paukstuku periodas, o sitie mano gal pirmieji.. siandien dideli paukstuka padariau, gal kada idesiu biggrin.gif

Lygiai tokią tik su vienu paukštuku muilinę esu padariusi, net krūptelėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 23, 08:46)
Lygiai tokią tik su vienu paukštuku muilinę esu padariusi, net krūptelėjau  biggrin.gif

vaje, tai net nukopinau to nezinodama ir nematydama? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 22, 23:55)

user posted image

Nu, kaip gražu smile.gif

O man vakar nesėkminga diena buvo - vyras sudaužė mano šaukštelį, o vienas bliudžiokas džiūdamas skilo verysad.gif
Atsakyti
Kokie paukštkai gražūs, tokie prisilesę balandžiukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2008 12 23, 09:58)
Kokie paukštkai gražūs, tokie prisilesę balandžiukai  biggrin.gif

klijuodama juos prie krastelio spausdama sustorinau biggrin.gif bet storumas jiems tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 23, 11:27)
Nu, kaip gražu smile.gif

O man vakar nesėkminga diena buvo - vyras sudaužė mano šaukštelį, o vienas bliudžiokas džiūdamas skilo verysad.gif

oi,cia jau priprask,kad liudnu dienu bus,nors ir kaip nesinori ju,na,bet mokaisi is klaidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 23, 13:42)
oi,cia jau priprask,kad liudnu dienu bus,nors ir kaip nesinori  ju,na,bet mokaisi is klaidu mirksiukas.gif

o, ta bliudžioka man mest lauk, ar dar galiu kaip nors remontuot?
Atsakyti
ziurint,kiek skilo...
Atsakyti