Svirplele Cia tu "zaliuke". Pamatytum tikrasias "zaliukes"(tokias kaip as,kur tik moli minko kaip mokyklos bureliuose),turbut mirtum is juoko
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 12 19, 14:53)
Svirplele Cia tu "zaliuke". Pamatytum tikrasias "zaliukes"(tokias kaip as,kur tik moli minko kaip mokyklos bureliuose),turbut mirtum is juoko
eik sau, viskas pataisoma
va, idedu savo paukstukus. daryti jau siek tiek anksciau.. bet man daba paukstuku periodas, o sitie mano gal pirmieji.. siandien dideli paukstuka padariau, gal kada idesiu
fainuoliai,su charakteriu
QUOTE(stulja @ 2008 12 22, 23:55)
va, idedu savo paukstukus. daryti jau siek tiek anksciau.. bet man daba paukstuku periodas, o sitie mano gal pirmieji.. siandien dideli paukstuka padariau, gal kada idesiu
Lygiai tokią tik su vienu paukštuku muilinę esu padariusi, net krūptelėjau
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 23, 08:46)
Lygiai tokią tik su vienu paukštuku muilinę esu padariusi, net krūptelėjau
vaje, tai net nukopinau to nezinodama ir nematydama?
QUOTE(stulja @ 2008 12 22, 23:55)
Nu, kaip gražu
O man vakar nesėkminga diena buvo - vyras sudaužė mano šaukštelį, o vienas bliudžiokas džiūdamas skilo
Kokie paukštkai gražūs, tokie prisilesę balandžiukai
QUOTE(svirplele @ 2008 12 23, 09:58)
Kokie paukštkai gražūs, tokie prisilesę balandžiukai
klijuodama juos prie krastelio spausdama sustorinau bet storumas jiems tinka
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 23, 11:27)
Nu, kaip gražu
O man vakar nesėkminga diena buvo - vyras sudaužė mano šaukštelį, o vienas bliudžiokas džiūdamas skilo
oi,cia jau priprask,kad liudnu dienu bus,nors ir kaip nesinori ju,na,bet mokaisi is klaidu
QUOTE(nmante @ 2008 12 23, 13:42)
oi,cia jau priprask,kad liudnu dienu bus,nors ir kaip nesinori ju,na,bet mokaisi is klaidu
o, ta bliudžioka man mest lauk, ar dar galiu kaip nors remontuot?
ziurint,kiek skilo...