Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 16, 10:45)
Neintepretuokite svetimų minčių. Apie intelektą niekas nešnekėjo, jūs pati dabar šią mintį iškėlėte. Ir fiziniu menininko darbo nevadinau, jūs pavadinote (niekada taip nepasakyčiau). Taip pat nestatykite mūsų į skirtingas barikadų puses, nes nei jūs esate tik vienoje iš jų, nei aš. Bet visai neturiu noro apie tai diskutuoti, net dantų rodymu to neišprovokuosite, nes tiesiog neįdomu.

kas yra menas? Kas esame mes? Kur baigiasi pasaulis? Aaaaa....  rolleyes.gif

Kalėdinės jums ramybės.

Aš nesikišiu į šias diskusijas schmoll.gif man lipdymas tokią ramybę suteikia rolleyes.gif o pas jus čia toks chaosas unsure.gif blink.gif

va ir vakar nulipdžiau smilkalinę. Šiaip visada nmantės ir Ojuros dirbinuką naudodavau, bet dabar kitokius smilkalus nusipirkau.
Čia šitos smilkalinės viduriukas bus užpildytas pajūrio smėlio. Ir į tą smėlį smilkalas smeigsis...
user posted image

user posted image

fotografas iš manes ne koks blush2.gif

ir dar bliudžioka vakar nulipdžiau. Tai taip fainai gavos, toks ,,akmeninis", ,,sunkus" wub.gif wub.gif wub.gif

Nmante, o tavo pečius labai užimtas? ax.gif ax.gif
Atsakyti
na,galiu pagelbet,jei labai reikia...
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 16, 12:32)
na,galiu pagelbet,jei labai reikia...

nu baisiai man į tą kauno gatvę nepatogu.... doh.gif
Atsakyti
Gal kuri tokį bandėt? http://www.senasnauj...product&id=1704 o kaip jį naudot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 16, 15:29)
Gal kuri tokį bandėt? http://www.senasnauj...product&id=1704 o kaip jį naudot? unsure.gif

Tai kad piesi su juo ant jau isdegto ir glazuruoto pavirsiaus ir tiek, isdziuna ir lieka. bet man nepatiko,nezinau.sukicina visa vaizda.man va nmantes piestukais spec.piesta ir paskui deginta liux atrodo, o cia - schmoll.gif tik pagadina viska.Nmante,prasom,jei nesunku papasakot apie savo naudojamus piestukus rolleyes.gif technologija,kaina,gla turi at rolleyes.gif iekamu parduot blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 16 gruodžio 2008 - 15:08
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 16, 14:29)

Būtent tokio nebandžiau, bet tai mano supratimu tiesiog kaip ir tie dažai ar markeriai paišymui ant keramikos (jau gatavos) Kadangi pavadintas kontūriuku, tai manau kad gali būt toks tirštas, na paišyt tiesiai su tuo tūtelės antgaliu, spaudžiant po truputį . Dažniausia tokie dažai turi nudžiūti savaime ir paskui prikepinami orkaitėje (apie 170 atrodo laipsnių) Dažniausia taip dekoruotus indus nerekomenduojama plauti indaplovėse ir labai brūžinti kempinėmis, kad nenutrint to dekoro ir sąlyčiui su maistu nelabai tinka .
Tai tiesiog tokie dažai papaišymams ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 12 16, 16:09)
Būtent tokio nebandžiau, bet tai mano supratimu tiesiog kaip ir tie dažai ar markeriai paišymui ant keramikos (jau gatavos) Kadangi pavadintas kontūriuku, tai manau kad gali būt toks tirštas, na paišyt tiesiai su tuo tūtelės antgaliu, spaudžiant po truputį . Dažniausia tokie dažai turi nudžiūti savaime ir paskui prikepinami orkaitėje (apie 170 atrodo laipsnių) Dažniausia taip dekoruotus indus nerekomenduojama plauti indaplovėse ir labai brūžinti kempinėmis, kad nenutrint to dekoro ir sąlyčiui su maistu nelabai tinka .
Tai tiesiog tokie dažai papaišymams ir tiek.

na, tokiai kaktusinei, turėtų visai tikti.... cool.gif
Atsakyti
Man irgi čia toks klausimas iškilo ( nuolat kokie kyla blush2.gif ) Menu Mūzoj mačiau neseniai atvežtą naują prekę- keramikai skirtas glazūrų teptukas- trintukas ? g.gif , kaina jo devyniolika litų, atrodo kaip išpjaustytas kietas trintukas...ai vat, kam jis skirtas, gal kas nusimanot? Ar tai tokiems porcelianiniams papaišymams, ar jis dėkingas ir keramikos glazūroms, nes pas mane kartais tokio kruopštumo reikia, ne vietoj išbėgusi glazūra gali sugadinti visą reikalą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2008 12 16, 17:02)
Man irgi čia toks klausimas iškilo ( nuolat kokie kyla  blush2.gif ) Menu Mūzoj mačiau neseniai atvežtą naują prekę- keramikai skirtas glazūrų teptukas- trintukas ? g.gif , kaina jo devyniolika litų, atrodo kaip išpjaustytas kietas trintukas...ai vat, kam jis skirtas, gal kas nusimanot? Ar tai tokiems porcelianiniams papaišymams, ar jis dėkingas ir keramikos glazūroms, nes pas mane kartais tokio kruopštumo reikia, ne vietoj išbėgusi glazūra gali sugadinti visą reikalą  unsure.gif

gal cia stampavimui skirta,o jie ivairiu formu buvo,ar kaip g.gif

o tas piestukas-as ji siunciausi is vieno intern.puslapio,skirto keramikai-ten visko yra pirkti,tik kalba reik suprasti.Jis paisomas ant isdegto biskvito,po to bespalve padengiama ir gegama su glazuromis.Tai tiek,atliekamu neturiu,o kaina jo su parsisiuntimu apie 35lt-40lt-nepamenu,beda,kad greit nusipaiso,nes molis-ne popierius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 16 gruodžio 2008 - 17:46
QUOTE(nmante @ 2008 12 16, 18:42)
gal cia stampavimui skirta,o jie ivairiu formu buvo,ar kaip g.gif

o tas piestukas-as ji siunciausi is vieno intern.puslapio,skirto keramikai-ten visko yra pirkti,tik kalba reik suprasti.Jis paisomas ant isdegto biskvito,po to bespalve padengiama ir gegama su glazuromis.Tai tiek,atliekamu neturiu,o kaina jo su parsisiuntimu apie 35lt-40lt-nepamenu,beda,kad greit nusipaiso,nes molis-ne popierius.

kitu rozu kai siusies,pranesk,jei priimsi nabage globotine,tai irgi noresiu blush2.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Įdedu kelis porceliano darbų pavyzdžius. Subtilu. Išties Įdomi medžiaga. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2008 12 17, 13:44)
user posted image user posted image user posted image
Įdedu kelis porceliano darbų pavyzdžius. Subtilu. Išties Įdomi medžiaga. bigsmile.gif

ojej, man tai kaip iš popieriaus pasirodė.... blink.gif
Atsakyti