Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Crassula @ 2008 12 15, 17:27)
Neveltui- dantis daro keramikai. Porcelianiniai.

Labai dekui, kad mano sypsena patiko:)
Svirplele, as nesigincisiu. Ir apie megejus ir profesionalus nekalbesiu daugiau... na ir vel dantys lotuliukas.gif
Beja as irgi megeja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif keramikos, nes parodose nedalyvauju cool.gif
O rasau, ka galvoju. Galvoju taip, kaip yra gyvenime. Ir perskaitau, tai ka parasot.

Parodos dar nėra požymis. Man išvis paroda yra labai savitas dalykas, kaip jį šiais laikais suprantama. ( Ne vienas menininkas ( ar kas jis ten bebūtų) kas mėnesį sugeba sudalyvauti bet kokioj parodėlėj, personalinėj ar bendroj savo specialybės, ar kažiko ten, tik kad pasižymėt, ar užrašyt į savo cv).
Aš manau, kad tokią galima daryti, kai išgyvenai, iškūrei tam tikrą savo kūrybos etapą ir nori eiti toliau. Paroda PARODO tavo kūrybos eigą "nuo iki". Arba darai parodą draugams (tokią mažytę šventę sau ir jiems), nes bent jau man tai tokios yra pačios gražiausios.Kvieti juos iš tolimiausių užkampių smile.gif ( Bet, vėlgi, tai tik mano nuomonė)
Man išvis yra žavu kai mamos, turinčios po vieną, du, tris ar daugiau vaikelių sugeba dar ir " užklasine veikla" užsiimti. Va čia tai tikrai supermamos.
Man tik tai gaila, esi baigus Kaune, o tai nepalyginus stipresnė mokykla nei Vilniuj, gali tikrai išmokyti mus " žaliasias" biggrin.gif subtilybių, o va kaip viskas kūlversčiuojasi g.gif
Atsakyti
Crassula, o aš galvojau jūs Profesionalas iš didžiosios P bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
na merginos Jus cia "palaikot"tema,"palaikot"...nieko nepasakysi. Prisiziurejus zavingu "didziuju kureju"darbu,lekiau pirkti molio,glazuru,ieskoti rajone keramiko,kuris galetu isdegt darbus.su ikvepimu lipdziau.taip patiko.nors ir daug kas nesiseke,tiek lipdant,tiek po kepimo visokiu kuriozu pasitaike..
ale po tokiu diskusiju ir gincu, po tokiu "profesionalu"pasisakymu,tai atsoka visas noras klausti ,jau nekalbu apie "pasirodymus". Pasirodo cia vieta tik profesionalioms k., o ne kokioms megejoms,kuriancioms S su pauksteliu negrabiom rankom. Nors visa laika maniau,jog tai daugiau silta vietele,kur mamos,auginancios vaikucius ir atsiradus laisvai minutei kuria kazka is sirdies sau,namams,zmonems,kurie vertina ranku darba bei siluma ideta i tuos darbelius. klydau?(!)
Vz.ka norejau pasakyt - gyvenkime draugiskai.bukim paprastesni,pakantus klausimams,dalinkimes patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
o ,,profesionalios k,,-tai ,,kurejos, , ar...oi unsure.gif pati savo minciu issigandau...
O as taip dziaugiuasi,kad si tema atgijo...ir tu megeju deka vis gi-eikit cia,rodykit darbeliu-bent man tikrai laukiama ir idomu bus,....o kad Crassula pas mus savotiska mergina-seniai perpratau,na bet priimu kaip neisvengiamybe.
Nesipykite ir mylekime moli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 15, 19:01)
o ,,profesionalios k,,-tai ,,kurejos, ,  ar...oi unsure.gif pati savo minciu issigandau...
Nesipykite ir mylekime moli biggrin.gif

profesionalios K. - turejau omeny keramikes. lotuliukas.gif vos is juoko nenumiriau is tavo minciu lotuliukas.gif
i r del "mylekime moli" lotuliukas.gif pilnai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 15 gruodžio 2008 - 18:11
lotuliukas.gif Aš irgi juokiaus, geras riktas gavosi lotuliukas.gif su tom k...eramikėm lotuliukas.gif Manau, kad ištiesų reiktų daugiau darbų nuotraukų ir techninių klausimų čia paberti... gal išsirutulios kas gero g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
fu..nuraminot laugh.gif karsta.gif
na,tai dedu

user posted image

svirplele ir kitos taip pat-dabar jusu eile friends.gif
Atsakyti
Na, neturiu ko išbaigto parodyt blush2.gif , va, šio vakaro žaliuosius įdedu. Ir klausimas: noriu į dugną dėti stiklą, ar man reikalingas trečias degimas ( jau po glazūrų etapo), ar atlaikys tas stiklas aukštą temperatūrą degant kartu su glazūrom ??? g.gif
Čia mažos pirmojo dantuko dėžutės dugnas...
user posted image

user posted image

O čia toks bandymas. Muilinė. mačiau idėją, patiko,rutuliosiu toliau, o šita turbūt pas man liks g.gif
Atsakyti
del stiklo-manau,su glazurom isdegs,tik va neaisku,kas gausis-na,pasilydis stiklas....
Atsakyti
Nmante,ka cia ir besnekesi apie tavo darbus.visad zaviuosi.tokie su cinkeliu.
Svirplele,muilines ideja - liux thumbup.gif ale tie kirmeliukai kad greit galo negautu g.gif
Atsakyti
Vasara gimusi-dabar tavo eile,pasirodyk,kai ka turesi...lauksiu.O tie kirmeliai-tai jooo,gali ,,obezgolavitsa,,(rus.) greit...
Atsakyti
turiu viena kol kas(kai buvo labai nesekmingas degimas,su "galuniu netekimu ir t.t lotuliukas.gif ,o paskui dar nelaimingesnis glazuravimas matine glazura (niekas gi man zaliai nepaaiskino kuom skiriasi matine nuo skaidrios lotuliukas.gif ,bet rezultatu galutiniu vis tiek likau patenkinta),geda rodytis lotuliukas.gif o tai bus cia- va negrabiom rankom kopijuoja ir t.t. lotuliukas.gif pomidorai2.gif
Atsakyti