Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 09, 22:29)
nmante, kaip man podidžiam vazonui kojas prilipdyt g.gif  kai bandau kelt, jis dar minkštas doh.gif o taip norisi kojyčių

reikia pastingdyti darba,na,kad dar kietai dregnokas butu...kad galima butu ir paimy\t,bet dar ir klijuot...tik neperstingdyk-gali pridengti kokiu sausu skuduru...na zodziu-stebet situacija,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 10, 10:07)
reikia pastingdyti darba,na,kad dar kietai dregnokas butu...kad galima butu ir paimy\t,bet dar ir klijuot...tik neperstingdyk-gali pridengti kokiu sausu skuduru...na zodziu-stebet situacija,sekmes mirksiukas.gif

Šiandien ryte prilipdžiau ax.gif o koks grožis gavosi..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 10, 10:40)
Šiandien ryte prilipdžiau ax.gif o koks grožis gavosi..... wub.gif

taigi parodyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 10, 10:59)
taigi parodyk tongue.gif

Na, gerai blush2.gif 4u.gif
Čia maža kaktusinytė. Iš visų pusių (trijų) yra po skirtingą kaktusą
user posted image

Čia didesnė kaktusinė. Ant kraštelio vabaliukas tupi
user posted image

user posted image
Atsakyti
na gi tikra saunuole,laisvai taip palipdei,nesukaustytai,pagyrimo tikrai verta,jei dar paglazuruosi kaip nors i ta nuotaika,bus isvis super, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 10, 12:18)
na gi tikra saunuole,laisvai taip palipdei,nesukaustytai,pagyrimo tikrai verta,jei dar paglazuruosi kaip nors i ta nuotaika,bus isvis super, thumbup.gif

oi dėkui dėkui blush2.gif blush2.gif dar ir muiliniu fainu prilipdžiau, tik jas jau išvežė degimui....

o glazūravimo kažkaip bijau, jau kaip gausis taip. Gi nieko nesuprasi, kol neišdegsi blink.gif blink.gif o tada jau bus vėlu ką nors keisti doh.gif
Atsakyti
Dailes salonuose buna tokiu daziuku- po 19 lt. bonkiukas spec. keramikai. Tiesa indaploveje jie nusiplauna ir vidaus jais bliudo nepadekoruosi, bet muilinei gal ir tiktu. As suvenirus jais padekoruju biggrin.gif arba glazuros nekokybes paslepiu.. A ka daryti blush2.gif

O as nauju bliuduku padariau ir i albuma idejau.. Labai situos myliu:
http://public.fotki....picture001.html

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 12 12, 11:44)
Dailes salonuose buna tokiu daziuku- po 19 lt. bonkiukas spec. keramikai. Tiesa indaploveje jie nusiplauna ir vidaus jais bliudo nepadekoruosi, bet muilinei gal ir tiktu. As suvenirus jais padekoruju biggrin.gif arba glazuros nekokybes paslepiu.. A ka daryti blush2.gif

O as nauju bliuduku padariau ir i albuma idejau.. Labai situos myliu:
http://public.fotki....picture001.html

man tas pirmas gražus wub.gif ir glazūrų spalvos pas tave labai gražios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 12 08, 14:45)
Prajuokinot su porcelianu- pirma- nerealiai brangu
antra- reikia moket formas gaminti, lipdomi tik mazuciai gaminukai
trecia- naujoku klaidoms porcelianas negailestingas.

O man tai jis oi kaip nepatinka schmoll.gif

O kas sakė kad man pinigų trūksta? smile.gif
Man patiktų tokie plonučiai trapūs kruopštūs šviesūs dirbiniai. Na, nebūtinai juk smulkūs, būna ir vazų ir skultūrėlių ir kitokių didesnių nei juvelyriniai puodeliai dirbinių.

Na, kaip ir viskas, skonio reikalas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 12, 14:55)
O kas sakė kad man pinigų trūksta?  smile.gif
Man patiktų tokie plonučiai trapūs kruopštūs šviesūs dirbiniai. Na, nebūtinai juk smulkūs, būna ir vazų ir skultūrėlių ir kitokių didesnių nei juvelyriniai puodeliai dirbinių.

Na, kaip ir viskas, skonio reikalas  bigsmile.gif  4u.gif

Na, pradžioj..krosnelės, kuri įkaista iki 1300 laipsnių temperatūros tongue.gif ( va jau tiek pinigėlių aš ir nesutaupau g.gif ). Aš tai irgi laaabai norėčiau to trapumo pasimokyt, va, kaulinio porceliano jau nusipirkau. Ir dar vieno žmogiuko pažadą, kad šiek tiek pamokys šios technikos... ( bet po Naujų), tai vat, turėsiu tave minty Šilko Namu mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Porcelianas liejamas i formas. O ne lipdomas.
Lipdoma labai retai. Kokybiskai pagaminti porcelianini puoduka labai sunku. Pasidaryti forma- tai atskira meistryste. Yra net tokie zmogai, kurie is to gyvena. Cia vel gi- islaidos.

Na, zodziu, kaip hobi sitas uzsiemimas brangokas. Bet zinoma, musu visuomeneje yra normalu, kai profesionalai neiperka pvz. normaliu dazu tapybai, o megejai - nusiperka. Zodis menininkas yra kiles nuo zodzio menkas... (uzdarbis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 14 gruodžio 2008 - 01:31
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 12, 15:55)
O kas sakė kad man pinigų trūksta?  smile.gif

Na, kaip ir viskas, skonio reikalas  bigsmile.gif  4u.gif

Nepatinka man del sudetingos technologijos, o padaryti S su pauksteliu galima ir is porceliano ir is silko, ir is vilnos, ir is popieriaus, ir is molio. Tik tiek, kad kai daro zmogus megejiskai, jam yra pigiau, nes jis nera daug investaves i savo meistryste ir kuribiskumo treniruotes.
Atsakyti