Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

O įdomu, iš porceliano bandėte lipdyti? Ar kas nors rengia užsiėmimus, kur būtų lipdoma/ žiedžiama iš porceliano, o ne iš molio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 03, 22:49)
lygtais 1,50 lt uz kg. nebrangu, manau smile.gif lipdai?smile.gif

Nea , dar nelipdau , bet labai noriu ismokti, ieskau, kas galetu pamokinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2008 12 05, 23:08)
Nea , dar nelipdau , bet labai noriu ismokti, ieskau, kas galetu pamokinti unsure.gif

tai uzsirasyk i kokius uzsiemimus smile.gif jei vilniuj, tai ne taip sunkiai ir rasi:) parodys, pamokins, o paskui jau darydama mokysies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 06, 15:47)
tai uzsirasyk i kokius uzsiemimus smile.gif jei vilniuj, tai ne taip sunkiai ir rasi:) parodys, pamokins, o paskui jau darydama mokysies smile.gif

oi vakar kokia kūribinga diena buvo rolleyes.gif tokių grožių prilibdžiau...
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 08, 09:29)

o kur lankai? ar cia namie prisidarei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 04, 14:46)
O įdomu, iš porceliano bandėte lipdyti? Ar kas nors rengia užsiėmimus, kur būtų lipdoma/ žiedžiama iš porceliano, o ne iš molio?  g.gif

Va čia tai sudėtinga... g.gif Aš pati niekaip dar nepradedu su tuo kauliniu porcelianu dirbti. Nes neturiu krosnelės, kuri trauktų tokią didelę temperatūrą. Porcelianui reikia 1300 laipsnių temperatūros. Niekur negirdėjau, kad kur vyktų laisvi ( ne mokyklos) užsiėmimai su juo, tik žinau, kad Kauno dailės akademijos filijale stiprus paruošimas darbui su porcelianu. Jie ten turi visą įrangą ir žmones, šauniai besidarbuojančius šia medžiaga..
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 08, 11:29)

o,kaip smagu,kad uzsikretei...o kur lipdai,degi.
Atsakyti
Prajuokinot su porcelianu- pirma- nerealiai brangu
antra- reikia moket formas gaminti, lipdomi tik mazuciai gaminukai
trecia- naujoku klaidoms porcelianas negailestingas.

O man tai jis oi kaip nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 12 08, 14:45)
Prajuokinot su porcelianu- pirma- nerealiai brangu
antra- reikia moket formas gaminti, lipdomi tik mazuciai gaminukai
trecia- naujoku klaidoms porcelianas negailestingas.

O man tai jis oi kaip nepatinka schmoll.gif

O kas tokio juokingo g.gif , visko išmokstama, svarbu norai ir pastangos ( ir DIDELI pinigai blink.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 08, 11:37)
o kur lankai? ar cia namie prisidarei?smile.gif

aha namie. Puse dienos su drauge pralipdėm plepėdanos, o vakare dar viena,,dasimušiau". rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2008 12 08, 14:15)
o,kaip smagu,kad uzsikretei...o kur  lipdai,degi.

o degti bandysim Kauno gatvej toj keramikos studijoj
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri zinot, kur kaune galima pirkt moli ir isdegt lipdinius?
Atsakyti
nmante, kaip man podidžiam vazonui kojas prilipdyt g.gif kai bandau kelt, jis dar minkštas doh.gif o taip norisi kojyčių
Atsakyti