Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Crassula @ 2008 11 30, 19:37)
Paburbuliuoja. Bet ko - nezinau. Manydavau, kad nuo vario. Manydavau, kad nuo temperaturos.... Bet man taip graziau ax.gif

na man tai visai negrazu,matine ji,susitraukusi...
Atsakyti
Crassula-buk gera,prasitrink savo az,noriu taves kai ko paklausti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 11 30, 12:19)
gAL KAS IS NUOLATOS DIRBANCIU KERAMIKU SUSIDURE SU TOKIA PROBL.-PERKU NUOLATOS IS BALTAXIOS RAODONA 11691 GLAZURA,IR VA DABAR BURBULIUOT PRADEJO VIENA PARTIJA,NORS VIENI DARBAI NESUBURBULIAVE IS TO PACIO DEGIMO...NET NEZINAU,KAME PROBLEMA-AR KROSNYJE,AR GLAZUROJ...nA,DAR DARYSIU BANDYMUS SU KITU PIRKIMU TA PACIA GLAZURA...BET JAU TAIP YRA BUVE-TAI TEKO MAISYT SU ORANZINE,KAD NORS KOKIA NAUDA IS TOS RAUDONOS BUTU...
A,IR SIAIP PASTEBIU,KAD ANKSCIAU NORMALIAI PASILYDO TA RAUDONA,BET VIETOMIS KOKS VUIENAS KITAS BURBULAS ISLINDES...OI,NERVAI NELAIKO doh.gif  doh.gif  doh.gif

na va,degiau 1012 su 18min islaikymu0gavosi
Atsakyti
o kaip jus laikot moli namie? nes as nusipirkau jo nedaug, apie 2 kg, suvyniojau i dregna skudureli, idejau i maiseli.. bet po savaites man jis jau igavo ne koki kvapa.. nei tai pelesio, nei tai ko.. nu tikrai ne koks kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 03, 10:36)
o kaip jus laikot moli namie? nes as nusipirkau jo nedaug, apie 2 kg, suvyniojau i dregna skudureli, idejau i maiseli.. bet po savaites man jis jau igavo ne koki kvapa.. nei tai pelesio, nei tai ko.. nu tikrai ne koks kvapas smile.gif

budavo ir man taip-paprasciausiai pakeisk ta skudura...
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 12 03, 10:11)
budavo ir man taip-paprasciausiai pakeisk ta skudura...

aciu:) nes net lipdyt nemalonu, kai dvokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 12 03, 10:36)

o kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 12 03, 10:38)
o kur pirkai?

tam keramikos centre kauno gatvej.
Atsakyti
O kiek mokejai uz kg?
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2008 12 03, 17:26)
O kiek mokejai uz kg?

lygtais 1,50 lt uz kg. nebrangu, manau smile.gif lipdai?smile.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti kokią vietą Vilniuje, kur galima nusipirkti molio ir kur galima išsidegti?
Vieno užsiėmimo per savaitę man mažai, noriu ir namuose pažaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 12 04, 10:28)
Gal galite rekomenduoti kokią vietą Vilniuje, kur galima nusipirkti molio ir kur galima išsidegti?
Vieno užsiėmimo per savaitę man mažai, noriu ir namuose pažaisti  smile.gif

Molio yra Kauno g.Keramikos centre,ten ir dega.
Atsakyti