Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Pas pazistama, kuri ir kepe... doh.gif
Ai apsiraminau.
Atsakyti
Visada tokių kopijuotojų buvo ir, deja, bus... Kažkada galvojau, kad sudėtingesnius darbus reikėtų patentuoti g.gif , gal ir brangu, gal ir popierizmo daug, bet (na, čia ateities planai). O šiap, sau paisguosti vis galvoju, koks tuščias ir be fantazijos tas žmogus turėtų būti blink.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Crassula @ 2008 11 15, 00:09)
Susiduriau su kopijavimu savo darbu. Mane apvoge. Negrabiomis rankomis lipdo darbu kopijas, ir as jas maciau. Kazkaip baisu tai pamatyti. Tai kazkas panasaus i savo vaiko lavona.
Ne per nakti tapau tokia kokia esu, per desimtmeti ir daugiau... Ir plagijuoja ziauriai- net neslepiant to... doh.gif  doh.gif
As nezinau ka daryti.. Gal turit minciu, kaip paguosti... Skauda matyti kaip manaji stiliu negrabiomis rankomis darko... Ir dar mano, kad tai mazdaug nieko tokio verysad.gif
trinu nuotraukas su savo darbais.
Suprantu, daug ka suprantu- mano ranku is manes tai neatims, mano minciu , mano planu... Nieko kito ir nereikejo tiketis....

Kaip jus susitaikote su TUO ??

Beja, kopijuoja kursus kaune palankiusi moteriske... Pries tai pirko mano darbus, o dabar pasistato pries nosi ir perlipdo...Nevykusiai, nes neturi kurybines potencijos, o ilgi godus nagai trukdo normaliam darbui...

Žiauru, bet manau tai neišvengiama, nes ne kiekvienam suteikta ta menininko gyslelė schmoll.gif o mechaniškai atlikti darba tereikia įgudžių. Aš tavo darbus pas nmantę mačiau (jei nepainioju blush2.gif ) ir jie nerealūs
Atsakyti
Turi su tuo susitaikyt (tiek kiek neimanoma pakeisti). Vieni iš kišenės ištraukia piniginę, kiti pavagia idėją. Baisiausia, kad jie net nesupranta kad tai lygiaverčiai veiksmai doh.gif
Atsakyti
Gavau toki laiskuti, siaip nedeciau, bet ...Auksines mintys doh.gif
Tavo kūryba ir suinspiravo pabandyti kažką nulipdyti savo rankomis.
Kadangi tavo gaminiai paliko dižiausią įspūdį, tai ir rankos lipdė panašius į juos.

Rezultas, kai lipdai be galvos lotuliukas.gif

Man tikrai nemalonu girdėti kad jautiesi????, jog tavo dirbiniai yra plagijuojami.
Daug smagiau būtų išgirsti: "cr. turi pasekėją" ar kažką pan.
Juolab kad ne iš vieno gaminio nedariau jokios komercijos.
Kol kas nera komercijos, nes reikia gerokai papluseti kol kas nors pradeda pirkti darbus. Bet kai nusivogi tai ka perka, tai kelias i prekystalius lengvesnis. deja, tokiu atveju jau begciau i teismus.

Tau, kaip menininkei, manau tai labiau pripažinimas, o ne įžeidimas, kad tavo kūryba įkvepia kitus. (gal niekad ir nebūčiau pabandžius lipdyti)
Deja, darbo rezultatas- ziaurus negrabiu ranku issiticiojimas is to ka dariau ne vienus metus. Ikvepia kol kas ne kurybai, o plagijatui, ir dar baisiam. Ir labai panasu, kad neduota to talento kurybai.
Galimas dar vienas palyginimas: garsių roko grupių, kūrinius groja ir kiti muzikantai. Jie niekada to nepadaro identiškai ir nesilygina. Tiesiog tai kūriniai tapę klasika.
Beja, jei tie darbai negali vadintis identiskai, nes jie ne meistro darbo- o siaip tai ties niekur nebuvo pasistengta, nors kazka pakeisti. Visiskai. Isskirus ranku negrabuma.
Kai as padvesiu, tai ir tapsiu klasika, o dabar deja- man jau taip bjauru, kad bevelyciau daugiau nebedirbti.
Jo visi vagia. Gal tikrai, ka cia mes plusam- visos varom hanzos bankomatu pasiimti. Juk tai jau ir ne vagyste gautusi, o tik ikvepimas lotuliukas.gif

Bet baisu, apvoge mane ir raso- turetum dziaugtis..... Bet kai vagia pinigus tai dar ne taip baisu, juk uz to ka darau slypi mano gyvenimas, kai kas is to kas yra svarbiau uz materija. Man atrodo, kad tokio typo vagyste yra panasi i vaiku zudyma. I genocida, i ... tai yra vagyste sunkiausios formos- dvasine vagyste, kaip kad velniai vagiantys zmoniu siela.

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 11 18, 10:55)
Kadangi tavo gaminiai paliko dižiausią įspūdį, tai ir rankos lipdė panašius į juos.

Rezultas, kai lipdai be galvos lotuliukas.gif

Man tikrai nemalonu girdėti kad jautiesi????, jog tavo dirbiniai yra plagijuojami.
Daug smagiau būtų išgirsti: "cr. turi pasekėją" ar kažką pan.
Juolab kad ne iš vieno gaminio nedariau jokios komercijos.
Kol kas nera komercijos, nes reikia gerokai papluseti kol kas nors pradeda pirkti darbus. Bet kai nusivogi tai ka perka, tai kelias i prekystalius lengvesnis. deja, tokiu atveju jau begciau i teismus.

Tau, kaip menininkei, manau tai labiau pripažinimas, o ne įžeidimas, kad tavo kūryba įkvepia kitus. (gal niekad ir nebūčiau pabandžius lipdyti)
Deja, darbo rezultatas- ziaurus negrabiu ranku issiticiojimas is to ka dariau ne vienus metus.  Ikvepia kol kas ne kurybai, o plagijatui, ir dar baisiam. Ir labai panasu, kad neduota to talento kurybai.
Galimas dar vienas palyginimas: garsių roko grupių, kūrinius groja ir kiti muzikantai. Jie niekada to nepadaro identiškai ir nesilygina. Tiesiog tai kūriniai tapę klasika.
Beja, jei tie darbai negali vadintis identiskai, nes jie ne meistro darbo- o siaip tai ties niekur nebuvo pasistengta, nors kazka pakeisti. Visiskai. Isskirus ranku negrabuma.
Kai as padvesiu, tai ir tapsiu klasika, o dabar deja- man jau taip bjauru, kad bevelyciau daugiau nebedirbti.
Jo visi vagia. Gal tikrai, ka cia mes plusam- visos varom hanzos bankomatu pasiimti. Juk tai jau ir ne vagyste gautusi, o tik ikvepimas lotuliukas.gif

Bet baisu, apvoge mane ir raso- turetum dziaugtis..... Bet kai vagia pinigus tai dar ne taip baisu, juk uz to ka darau slypi mano gyvenimas, kai kas is to kas yra svarbiau uz materija. Man atrodo, kad tokio typo vagyste yra panasi i vaiku zudyma. I genocida, i ... tai yra vagyste sunkiausios formos- dvasine vagyste, kaip kad velniai vagiantys zmoniu siela. 

Eik tu sau,nu cia virsune,geriausia beda suversti rankom-tipo,ne as ,bet rankos lipde...
Toliau-o komercijos ir nereik daryti,kad jie butu plagijuojami-merguzele bijo tiesiai sviesiai ivardinti tai,ka daro-tai ir vaiksto uzuolankom ir prisidengineja visokiais aplinkiniais zodeliais...
Del pripazinimo-tipo-pati kalta,kad tokius puikius darbus darai-kad kazkas plagijuoja...ne,man tai ama ateme-neabejoju,kad si ,,pasekeja,, skaitys komentarus-geda...
Klasika-tipo crassula-klasika-ai,pilsto nesamones -pasiteisinimu ieskodama...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 11 18, 10:55)

[

Šiaip, šita mintis tikraiauksinė thumbup.gif nmantės darbai mane ir suinspiravo pabandyt lipdyti.... cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2008 11 18, 11:30)
Šiaip, šita mintis tikraiauksinė thumbup.gif  nmantės darbai mane ir suinspiravo pabandyt lipdyti.... cool.gif  cool.gif  cool.gif

na cia ta kopijuotoja taip raso apie Crassulos darbus...
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 11 18, 11:33)
na cia ta kopijuotoja taip raso apie Crassulos darbus...

tai jo jo, supratau mirksiukas.gif šiaiptik sakau, kad ir man tas tinka... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Crassula, labai noriu mokintis, ar priimtum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2008 11 18, 11:48)
Crassula, labai noriu mokintis, ar priimtum? g.gif

cia juokais-bet jau viena ji prieme,matai,kas gavosi.... doh.gif
Atsakyti
Dabar jau nebegaliu nieko priimti- darbu labai daug....

Atsakyti