QUOTE(Crassula @ 2008 11 15, 00:09)
Susiduriau su kopijavimu savo darbu. Mane apvoge. Negrabiomis rankomis lipdo darbu kopijas, ir as jas maciau. Kazkaip baisu tai pamatyti. Tai kazkas panasaus i savo vaiko lavona.
Ne per nakti tapau tokia kokia esu, per desimtmeti ir daugiau... Ir plagijuoja ziauriai- net neslepiant to...
As nezinau ka daryti.. Gal turit minciu, kaip paguosti... Skauda matyti kaip manaji stiliu negrabiomis rankomis darko... Ir dar mano, kad tai mazdaug nieko tokio
trinu nuotraukas su savo darbais.
Suprantu, daug ka suprantu- mano ranku is manes tai neatims, mano minciu , mano planu... Nieko kito ir nereikejo tiketis....
Kaip jus susitaikote su TUO ??
Beja, kopijuoja kursus kaune palankiusi moteriske... Pries tai pirko mano darbus, o dabar pasistato pries nosi ir perlipdo...Nevykusiai, nes neturi kurybines potencijos, o ilgi godus nagai trukdo normaliam darbui...
oi,ir as maciau savo darbu nevykusia kopija,...kopija-tai dar nieko,bet kai ji NEVYKUSI KOPIJA-baisu,kaip tu sakai,vaiko lavonas,baisu ziuret,ir kopijuoja zmogus,uzsakinejes kazkada is manes darbus savo galerijai...kaip sakant,pradejo pas save fabrikeli kitu meistru prasyt padaryt..
Na o tau,kai dar zmogus,kuri mokei lipdyt-zodziu ner,tai kur tu aptikai tuos jo ,,menus,,..jei bando pardavinet,eik ir rodyk-va mano,va jos-darykit isvadas,reikalauk,kad neprekiautu.
O jei siaip ant palanges pasistaciusi grozisi-manau,numok ranka ir laimingo kelio jai...vis tiek su kopijavimu toli nenueis,greit issisems.