Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(nmante @ 2008 06 12, 16:12)
patarsiu
ieskok adrsu  www.amatu gildija
na zodziu,per google bandykAMATU GILDIJA
jie daro  pakankamai nebrangiai

O, labai ačiū, "einu" googlinti rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif
esu pries 4 metelius igijus keramikes klasifikacija, ir tik po keleriu meteliu,brandinu mintys, kad galeciau kazkuom panasiai uzsiimineti.
Gal kas zino, kokias imoneles Klaipedos rajone, ar aplink, kur uzsiimineja keramika?
O gal zinot kokios kainos ziedimu stakliu, ir degimo krosneliu? Gal man paciai pavyktu isigyti ir kazka pradeti savo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2008 07 07, 22:24)
Sveiki smile.gif
esu pries 4 metelius igijus keramikes klasifikacija, ir tik po keleriu meteliu,brandinu mintys, kad galeciau kazkuom panasiai uzsiimineti.
Gal kas zino, kokias imoneles Klaipedos rajone, ar aplink, kur uzsiimineja keramika?
O  gal zinot kokios kainos ziedimu stakliu, ir degimo krosneliu? Gal man paciai pavyktu isigyti ir kazka pradeti savo...  rolleyes.gif

STAKLIU APIE 2-3000
KROSNYS MANAU NUO 4000 IR DAUGIAU
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 07 08, 07:49)
STAKLIU APIE 2-3000
KROSNYS MANAU NUO 4000 IR DAUGIAU

cia jau turbut paciu naujausiu stakliu ir krosneliu kainos unsure.gif
butu idomu rasti info apie Klaipedoje esancius keramikur ar kazka panasaus. Kiek ieskau, vis nesekmingai... verysad.gif
Atsakyti
keraminiai muzikiniai instrumentai:
www.ocarina.ten.lt
Atsakyti
Lankiau ir aš keramiką kokius metus, smagu buvo, bet paskui gavau darbą naują, tai kol pramokau dirbti, negalėjau lankyti ilgą laiką, nes nebeužteko laiko dar ir keramikai- tai kaip ir mečiau- dar buvau padariusi tokius veidrodžio rėmus iš pjaustytų iš molio lapų ir uogų, bet jie taip ir liko neglazūruoti, liko studijoje verysad.gif - o tas buvo prieš metus ar du. O darbo kiek buvo įdėta- viską tas darbas sumaišė doh.gif Taigi įmetu ką buvau sumeistravusi. Buvau užsikabinusi u- tokių lėkščių keturkampų (tik foto su mobiliu darytos):

user posted imageuser posted image
[IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll136/karvyte/buitines_foto/Image017-1.jpg
[/IMG]user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 13 liepos 2008 - 17:30
man ta pirmoji laabai
Atsakyti
Šaunuolės smile.gif , baltai pavydžiu visoms kas užsiiminėja keramika. mokyklos laikais daug metų lankiau keramikos būrelį, dar ir dabar užsuku karts nuo karto, žiauriai traukia mane molis, turiu daug idėjų tik reikia mažiukę prasiaugint truputuką bandysiu kibt ir aš ax.gif
Atsakyti
Jetau, kokios fainos lekstikes. SUPER!!!!
lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodelius mano lėkštukėms blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 15 liepos 2008 - 23:48
man irgi labai patiko lėkštės smile.gif
Atsakyti