Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 05 06, 20:52)
Nmante,labai gražūs tavo keramikos darbai wub.gif  thumbup.gif man labiausiai paskutinysis su katinėliu patinka wub.gif
Aš ir turiu kelis keramikos darbelius, bet radau tik šių dviejų darbelių foto (dar esu nulipdžius iguaną,kuria labai džiaugiuosi ir kelis emalės technikos darbelius...tik nuotraukas reikia surasti...)
Šie yra berods 30x30 cm dydžio,tokia kaip mozaika iš atskirų gabaliukų,po to klijuota ir glaistas į tarpukus įtrintas. smile.gif
user posted imageuser posted image

o faina
manau cia daug darbelio ideta,poto dar gi sujunkt viska reik,zinant,kad molis traukiasi-manau sunku darba atlikai
faina
Atsakyti
Nmante, ka cia reiskia uzuominos Crassulai?? g.gif Ji kauniete ir gali pravesti kursus? Manau atsirastu norinciu tikrai ne viena rolleyes.gif
As tadu pirma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2008 05 06, 23:01)
Nmante, ka cia reiskia uzuominos Crassulai?? g.gif  Ji kauniete ir gali pravesti kursus? Manau atsirastu norinciu tikrai ne viena rolleyes.gif
As tadu pirma thumbup.gif

na taip,kauniete
betgi ji tyli...belieka laukt
Atsakyti
Na, Crassula, atsiliepk!!! Noriu mokintis bigsmile.gif
Atsakyti
Kazyte, pameginsiu tau rasti telefona zmogaus pas kuri kadaise lankiau keramikos bureli. Bet jau kita savaite blush2.gif
As galeciau irgi tave priimti- su malonumu- bet dabar turiu ruostis egzui verysad.gif , o be to nepavyktu man su glazuromis tavo darbu isdegti verysad.gif
Atsakyti
truputis sviezumos
user posted image
Atsakyti
Na va, atradau ir aš jūsų kampelį, tai gaivinu temą smile.gif
Aišku, keramikė iš manęs ne kažin kokia, teko tiesiog tai išbandyti prieš keletą metų, bet kad jau nuotraukyčių šiokių turiu iš to meto, tai kviečiu užsukti pasižiūrėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 02 09, 18:35)
Cia pas ja dariau smile.gif Mano paskutinis darbukas. Cukrine smile.gif

Super cukrinė thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(nmante @ 2008 05 06, 18:48)
O as kad temele pagrazint keramika  ikeliu

nmante tavo darbus jau kažkur kitur buvau užtikus, o va čia galutinai susižavėjau. Labai gyvi ir mieli smile.gif

Ir dar noriu paklausti. Nors temelė apsnudusi, bet gal dar užsuka čia kartais žmonių, kurie padėtų man susirasti žiedimo ratą? nors ir devėtą ar pan., bet kad tik veiktų. Elektrinis būtų geriau nei koja sukamas doh.gif rolleyes.gif

Tai jei ką - labai laukiu, gal kas patars kur ieškoti tokio dalyko Lietuvoje smile.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 06 11, 21:28)
Na va, atradau ir aš jūsų kampelį, tai gaivinu temą smile.gif 
Aišku, keramikė iš manęs ne kažin kokia, teko tiesiog tai išbandyti prieš keletą metų, bet kad jau nuotraukyčių šiokių turiu iš to meto, tai kviečiu užsukti pasižiūrėti. smile.gif

Laaaabai laaabai grazus tavo darbai!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 06 12, 01:23)
Laaaabai laaabai grazus tavo darbai!!!!!

ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 12, 02:00)
Super cukrinė  thumbup.gif  thumbup.gif
nmante tavo darbus jau kažkur kitur buvau užtikus, o va čia galutinai susižavėjau. Labai gyvi ir mieli smile.gif

Ir dar noriu paklausti. Nors temelė apsnudusi, bet gal dar užsuka čia kartais žmonių, kurie padėtų man susirasti žiedimo ratą? nors ir devėtą ar pan., bet kad tik veiktų. Elektrinis būtų geriau nei koja sukamas doh.gif  rolleyes.gif

Tai jei ką - labai laukiu, gal kas patars kur ieškoti tokio dalyko Lietuvoje smile.gif
Ačiū

patarsiu
ieskok adrsu www.amatu gildija
na zodziu,per google bandykAMATU GILDIJA
jie daro pakankamai nebrangiai
Atsakyti
O gal kas zinote keramikos kursus ar koki bureli vakarais Kaune? g.gif
Atsakyti