As lankiau kurselius pas Loreta Kvietkauskiene (pries koki15 metu). Labai puiki mokytoja. Jos adreso paandyk paieskoti per Kauno dailininku sajunga.
LIETUVOS DAILININKŲ SĄJUNGA, Kauno skyrius
Rotušės a. 26, LT-44279, KAUNAS (37) 203658
Gal pavyks??
O jei nepavyks, tai parasyk man i AZ. Badysiu kitaip paieskoti
As lankiau kurselius pas Loreta Kvietkauskiene (pries koki15 metu). Labai puiki mokytoja. Jos adreso paandyk paieskoti per Kauno dailininku sajunga.
LIETUVOS DAILININKŲ SĄJUNGA, Kauno skyrius
Rotušės a. 26, LT-44279, KAUNAS (37) 203658
Gal pavyks??
O jei nepavyks, tai parasyk man i AZ. Badysiu kitaip paieskoti
As tai noriu tik laisvai, vakarais savo malonumui palankyti, be jokiu dideliu isipareigojimu. Seniai jau traukia molis, tad sakau reikia savo svajone igyvendinti
na ant keramikos tik glazura dedasi Papildyta:
i dailes akademija i keramika tikrai istosi... jei idomu tai galiu ryt paziureti kada stojamieji egzaminai... nes as mokausi keramikos vilniaus dailes akademijoj
oo butinai paziurek.. o nera kokiu tarkim suaugusiems vakariniu ale studiju ?
daug norinciu buna stojanciuju?
kokie ten egz? viska surasyk, idomu... siemet tai jauciu niekaip jau.. nes va reikejo jau eit i kursus kokius piesimo.. taip kazkaip ir neprisiruosiau. o ka tik po kursu, jei viskas ok uztenka? nereik buti baigus kokiu dailes mokyklu...? nes mano tai tik didelis noras tos keramikos.. o va kazkokiu dailiu nesu mokiusis papildomai niekur..
DABAR GALIU TIK PASAKYTI, KAD SIE MOKYMAI VYKS PER DU KARTUS. PIRMAS-TAI NORIMO DAIKTO LIPDYMAS, TRUKME 2-2.5 VAL. KITAS KARTAS-PO 2 SAV., KAI DAIKTAS BUS ISDEGINTAS, JO GLAZURAVIMAS, TRUKME 2 VAL. KAINA UZ ABU KARTUS 95 LT.
brangioji,ko nesirodai rankdarbiuose-ar vairavimas taip kvapa uzgniauze...
o piestuku ir as kliedejau metus-taaaip troskau jo-is Jav siunciausi-yra ir kt,spalvu
isivesk UNDERGLAZES PENSIL
siaip parodyk ka turi grazaus-jei turi
O kazin gal kur Kaune vyksta keramikos bureliai, kursai ar pan. suaugusiems, norintiems pasidarbuoti su moliu? Labai noriu, bet kol kas tik mano vaikai i keramokos burelius eina
O kazin gal kur Kaune vyksta keramikos bureliai, kursai ar pan. suaugusiems, norintiems pasidarbuoti su moliu? Labai noriu, bet kol kas tik mano vaikai i keramokos burelius eina
Nmante,labai gražūs tavo keramikos darbai man labiausiai paskutinysis su katinėliu patinka Aš ir turiu kelis keramikos darbelius, bet radau tik šių dviejų darbelių foto (dar esu nulipdžius iguaną,kuria labai džiaugiuosi ir kelis emalės technikos darbelius...tik nuotraukas reikia surasti...) Šie yra berods 30x30 cm dydžio,tokia kaip mozaika iš atskirų gabaliukų,po to klijuota ir glaistas į tarpukus įtrintas.