Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(kazyte @ 2008 03 13, 03:15)
O kur Kaune galima pasimokyti Molio lipdymo? Ar organizuojami kokie nors kursai suaugiems? unsure.gif

kaune yra tik reikia ilysti i interneta ir pasiziureti, bet manau taip pat turetu buti stojamieji egzaminai
Atsakyti
QUOTE(Felisite @ 2008 03 13, 09:36)
kaune yra tik reikia ilysti i interneta ir pasiziureti, bet manau taip pat turetu buti stojamieji egzaminai

As lankiau kurselius pas Loreta Kvietkauskiene (pries koki15 metu). Labai puiki mokytoja. Jos adreso paandyk paieskoti per Kauno dailininku sajunga.
LIETUVOS DAILININKŲ SĄJUNGA, Kauno skyrius
Rotušės a. 26, LT-44279, KAUNAS (37) 203658

Gal pavyks??
O jei nepavyks, tai parasyk man i AZ. Badysiu kitaip paieskoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisite @ 2008 03 12, 21:00)
na ant keramikos tik glazura dedasi

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 03 13, 08:08)
As lankiau kurselius pas  Loreta Kvietkauskiene (pries koki15 metu). Labai puiki mokytoja. Jos adreso paandyk paieskoti per Kauno dailininku sajunga.
LIETUVOS DAILININKŲ SĄJUNGA, Kauno skyrius
Rotušės a. 26, LT-44279, KAUNAS (37) 203658

Gal pavyks??
O jei nepavyks, tai parasyk man i AZ. Badysiu kitaip paieskoti rolleyes.gif

As tai noriu tik laisvai, vakarais savo malonumui palankyti, be jokiu dideliu isipareigojimu. Seniai jau traukia molis, tad sakau reikia savo svajone igyvendinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisite @ 2008 03 12, 20:00)
na ant keramikos tik glazura dedasi
Papildyta:
i dailes akademija i keramika tikrai istosi... jei idomu tai galiu ryt paziureti kada stojamieji egzaminai... nes as mokausi keramikos vilniaus dailes akademijoj smile.gif

oo butinai paziurek.. o nera kokiu tarkim suaugusiems vakariniu ale studiju smile.gif ?

daug norinciu buna stojanciuju?
kokie ten egz? viska surasyk, idomu... siemet tai jauciu niekaip jau.. nes va reikejo jau eit i kursus kokius piesimo.. taip kazkaip ir neprisiruosiau. o ka tik po kursu, jei viskas ok uztenka? nereik buti baigus kokiu dailes mokyklu...? nes mano tai tik didelis noras tos keramikos.. o va kazkokiu dailiu nesu mokiusis papildomai niekur..

aciuzz mirksiukas.gif
Atsakyti
KERAMIKOS PAMOKOS 4u.gif

DABAR GALIU TIK PASAKYTI, KAD SIE MOKYMAI VYKS PER DU KARTUS. PIRMAS-TAI NORIMO DAIKTO LIPDYMAS, TRUKME 2-2.5 VAL.
KITAS KARTAS-PO 2 SAV., KAI DAIKTAS BUS ISDEGINTAS, JO GLAZURAVIMAS, TRUKME 2 VAL.
KAINA UZ ABU KARTUS 95 LT.

TIKSLESNE KURSU DATA PO BALANDZIO 15 D.

PAMOKAS ORGANIZUOJA VSI..DAIVOS MENE..

LAUKIAM NORINCIU PALIPDYTI
Atsakyti
Keliu temele aukstyn(turbut beviltiskai),o taip noreciau,kad diskusijos ir cia virtu,kaip kitose temelese.Tuo paciu rodau savo darbelius-parase
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 05 05, 11:33)
Keliu temele aukstyn(turbut beviltiskai),o taip noreciau,kad diskusijos ir cia virtu,kaip kitose temelese.Tuo paciu rodau savo darbelius-parase

Nu, jega!!!!
Koks piestukas- ant tavo puodu pasidarbavo- ar juos imanoma Vilniuje nusipirkti??
Sakes kaip nooooriu!!!!

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 05 05, 13:25)
Nu, jega!!!!
Koks piestukas- ant tavo puodu pasidarbavo- ar juos imanoma Vilniuje nusipirkti??
Sakes kaip nooooriu!!!!

blush2.gif  blush2.gif

brangioji,ko nesirodai rankdarbiuose-ar vairavimas taip kvapa uzgniauze...
o piestuku ir as kliedejau metus-taaaip troskau jo-is Jav siunciausi-yra ir kt,spalvu
isivesk UNDERGLAZES PENSIL
siaip parodyk ka turi grazaus-jei turi
Atsakyti
O kazin gal kur Kaune vyksta keramikos bureliai, kursai ar pan. suaugusiems, norintiems pasidarbuoti su moliu? Labai noriu, bet kol kas tik mano vaikai i keramokos burelius eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2008 05 05, 22:58)
O kazin gal kur Kaune vyksta keramikos bureliai, kursai ar pan. suaugusiems, norintiems pasidarbuoti su moliu? Labai noriu, bet kol kas tik mano vaikai i keramokos burelius eina ax.gif

Crassula,cia tau darbo zmogus duoda-mastyk... tongue.gif

O as kad temele pagrazint keramika ikeliu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nmante,labai gražūs tavo keramikos darbai wub.gif thumbup.gif man labiausiai paskutinysis su katinėliu patinka wub.gif
Aš ir turiu kelis keramikos darbelius, bet radau tik šių dviejų darbelių foto (dar esu nulipdžius iguaną,kuria labai džiaugiuosi ir kelis emalės technikos darbelius...tik nuotraukas reikia surasti...)
Šie yra berods 30x30 cm dydžio,tokia kaip mozaika iš atskirų gabaliukų,po to klijuota ir glaistas į tarpukus įtrintas. smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti