QUOTE(fishke @ 2007 10 28, 15:17)
fishke, 28 Spa 2007 - 15:17, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
fishke, 28 Spa 2007 - 15:17, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
sveikulės
kažko neina savaitgalį atrast laiko ir prisėst prie SM
Niu ir aš buvau susimakalavusi su tom savaitėm ir mėnesiais
Tai gal šiek tiek reiktų tą instrukciją patobulint, ką
Jei rašo, kad paskutinė gėrimo savaitė yra 21 -a, tai ir skaičiuot reik savaitėm, kurių velnių į tą instrukciją bekiša tą faktą, kad gert palaikymą 4 d. per mėn
Aš dabar ką tik pasiskaičiavau tą savo 21 savaitę, ir tikrai pvz spalio mėn išeina gert net 2 kartus - mėnesio pačioj pradžioj ir pačiam gale
Hm, o jei skaičiuot, kad 4 d per mėnesį, tai išeina tų savaičių tikrai daugiau
nu čia rašau tiesiog tokius pamąstymus 
sveikulės
kažko neina savaitgalį atrast laiko ir prisėst prie SM

Niu ir aš buvau susimakalavusi su tom savaitėm ir mėnesiais

Tai gal šiek tiek reiktų tą instrukciją patobulint, ką

Jei rašo, kad paskutinė gėrimo savaitė yra 21 -a, tai ir skaičiuot reik savaitėm, kurių velnių į tą instrukciją bekiša tą faktą, kad gert palaikymą 4 d. per mėn

Aš dabar ką tik pasiskaičiavau tą savo 21 savaitę, ir tikrai pvz spalio mėn išeina gert net 2 kartus - mėnesio pačioj pradžioj ir pačiam gale

Hm, o jei skaičiuot, kad 4 d per mėnesį, tai išeina tų savaičių tikrai daugiau

nu čia rašau tiesiog tokius pamąstymus
as kazkaip nesuku del to galvos,visam kalendoriuj esu atsiskaiciavusi savaites,pasiemiau paparasta popierini kalendoriuka ir atsiskaiciavau nuo pacios pirmos gerimo savaites is pradziu 3 sav gerem ir 1 laisva tada 1 geriam 3 laisvos ir pasizymejau gerimo savaites (pirmadienio) datas ir priminimus i telef isivedziau ir tiek,ir daugiau nesuku galvos ir nemastau apie tai,svarbiausia nepraziopsot

info lapelis gal yra tiesiog netiksliai isverstas i lietuviu kalba ir klaidina mus
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 10 28, 16:52)
wikonda, 28 Spa 2007 - 16:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
wikonda, 28 Spa 2007 - 16:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Tisan
o kas tavo mažiuliui, buvo taip ir nesupratau
bet svarbiausia, kad sveikstat
linxma25, pradžioj tik prieš pradedant gerti mus RB viena mamytė mum sakė, kad negalima vienu metu gerti RB. Abu skiepai tik čia vakcina, bent ji taip aiškino ir vaistinėj taip sakė, bet mano gydytoja kiek atsimenu, tai nieko blogo šiuo atveju nepasakė. Manau savaitės ir dviejų dienų užteks tam tarpui
bet o jei mum pakils temperatūra, nes skiepas nuo tos difterijos ir kokliušo
mažiukui, bent jau reagavo baisiai dvi dienas temperatūra laikės aukštoka
oi nežinau, bet Tisan irgi gerą mintį davė atidėti skiepus, tai aš pasimetus 
Tisan
o kas tavo mažiuliui, buvo taip ir nesupratau

bet svarbiausia, kad sveikstat
linxma25, pradžioj tik prieš pradedant gerti mus RB viena mamytė mum sakė, kad negalima vienu metu gerti RB. Abu skiepai tik čia vakcina, bent ji taip aiškino ir vaistinėj taip sakė, bet mano gydytoja kiek atsimenu, tai nieko blogo šiuo atveju nepasakė. Manau savaitės ir dviejų dienų užteks tam tarpui

bet o jei mum pakils temperatūra, nes skiepas nuo tos difterijos ir kokliušo

mažiukui, bent jau reagavo baisiai dvi dienas temperatūra laikės aukštoka

oi nežinau, bet
Tisan irgi gerą mintį davė atidėti skiepus, tai aš pasimetus
mums tai kataras buvo,virsutiniu kvepavimo taku,nieko tragisko

jau sveikstam,tik kosuliukas visdar likes,bet jis juk niekada taip greit ir nepraeina
o del skiepo as jusu vietoj atideciau ta skiepa ir butu ramu

o jei tikrai paskui kokia reakcija gausis

o atidet RB irgi negerai,visas grafikas susimaisys

tai geriau ta skiepa truputi nukelti ir tiek

na as taip manau
Kartais taip norisi kai kurioms asmenybėms karūną ant galvos kastuvu pataisyti.