Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(wikonda @ 2007 10 26, 12:25)
tai po pūlingos anginos sanatorija priklauso g.gif mano draugė ką tik skambino ir pasiguodė, kad mažiukui pūlinga angina temp 39., unsure.gif  Mes net ir obstrukcinį bronchitą apturėja ir apie sanatorijas nebuvo kalbos  doh.gif  g.gif Tai jūs išsipirkę kelialapius g.gif
Oi tai sustiprės  fitness3.gif mergaitės  thumbup.gif o mamytė  vacation4.gif gryž pailsėjus  bigsmile.gif  4u.gif

niu čia ir nuo gydytojo priklauso, pvz nors mes ir anksčiau turėjo pūlingą ang, beje su rimtomis klubo sąnario užd. komplikacijomis, bet šeimos gyd sanatorijos nesiūlė g.gif Gal būtent ligoninėje jei gydoma ši liga, niu nžn iš tikro, kad ko neprimeluočiau paskui blush2.gif O kelialapį ligonių kasos tokiu atveju apmoka. man atrodo, kad bent jau mamytės ten tikrai nepailsi, o "nusikala" lotuliukas.gif
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 26, 13:32)
sveikos 4u.gif
na mes atrodo gerai ax.gif
o kiek laiko sanatorijoj būsit?

labuka, taip ir toliau laikykitės 4u.gif
3 savaites žadam "poilsiaut" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 10 26, 13:46)
niu čia ir nuo gydytojo priklauso, pvz nors mes ir anksčiau turėjo pūlingą ang, beje su rimtomis klubo sąnario užd. komplikacijomis, bet šeimos gyd sanatorijos nesiūlė g.gif Gal būtent ligoninėje jei gydoma ši liga, niu nžn iš tikro, kad ko neprimeluočiau paskui blush2.gif  O kelialapį ligonių kasos tokiu atveju apmoka. man atrodo, kad bent jau mamytės ten tikrai nepailsi, o "nusikala" lotuliukas.gif

labuka, taip ir toliau laikykitės 4u.gif
3 savaites žadam "poilsiaut" blink.gif

Viskas aišku mirksiukas.gif tai tikiu, toks ten ir poilsis lakstyt su dviem vaikiukais po procedūras doh.gif lotuliukas.gif Geriau jau nesirgti ir negauti tų sanatorijų blush2.gif tongue.gif O šeip manau, kad gydytojos nesiskubina brukti tų kelialapių, bet kas jom nuo to g.gif Sesers berniukui iš vis po dviejų sunkių operacijų nieks nepasiūlė reabilitacijos doh.gif o pati buvo katik iškepta mamytė, tai suprask tuos gydytojus doh.gif blush2.gif
O į temą tongue.gif už geros savaitėlės geriam RB antrą papildymą ir džiaugiamės nuostabiu rudenėlių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 26, 16:48)
O į temą  tongue.gif už geros savaitėlės geriam RB antrą papildymą ir džiaugiamės nuostabiu rudenėlių  wub.gif

mes tai pirmadienį gersim RB jau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos pleputes 4u.gif tiek daug prikalbejot 4u.gif
o mes siandien vel pas gydytoja buvom,tai mazius dar kosti ir sloguoja truputi bet nieko baisaus,jau gereja smile.gif tai pasinaudodama proga gydytojos paklausiau ar nieko tokio jei tenka geri vienu metu ir RB ir antibus ax.gif gal tada sakau reikia savaitele atideti,kol antibijotiku kursa baigsim,tai daktaryte pasake kad jokiu budu nereikia keisti grafiko ir gerti RB taip kaip ir priklauso,netgi su antibais 4u.gif siaip musu gyd labai uz RB ir tuos kitus imunostimuliatorius tai LUIVAC IR BRONCHUMUNALI,ji net atskira sasiuvini turi ir ten zymisi vaikus kurie geria siuos preparatus,sake jai paciai labai idomu rezultatas,padeda ar ne ax.gif
o as pamaniau kad mes nauja drauge turim fishke biggrin.gif pasirodo cia musu alvydux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 26, 17:48)
sveikos pleputes  4u.gif  tiek daug prikalbejot  4u.gif
o mes siandien vel pas gydytoja buvom,tai mazius dar kosti ir sloguoja truputi bet nieko baisaus,jau gereja  smile.gif tai pasinaudodama proga gydytojos paklausiau ar nieko tokio jei tenka geri vienu metu ir RB ir antibus  ax.gif  gal tada sakau reikia savaitele atideti,kol antibijotiku kursa baigsim,tai daktaryte pasake kad jokiu budu nereikia keisti grafiko ir gerti RB taip kaip ir priklauso,netgi su antibais  4u.gif  siaip musu gyd labai uz RB ir tuos kitus imunostimuliatorius tai LUIVAC IR BRONCHUMUNALI,ji net atskira sasiuvini turi ir ten zymisi vaikus kurie geria siuos preparatus,sake jai paciai labai idomu rezultatas,padeda ar ne  ax.gif
o as pamaniau kad mes nauja drauge turim fishke  biggrin.gif  pasirodo cia musu alvydux 4u.gif

smagu, kad geryn einat 4u.gif gal priprasit ir prie mano naujojo aš blush2.gif mirksiukas.gif
beje, o ten pas tavo gydytoją sąrašiuke, prie kurio preparato daugiau vaikiukų prirašyta nežinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 10 26, 17:56)
smagu, kad geryn einat  4u.gif gal  priprasit ir prie mano naujojo aš blush2.gif  mirksiukas.gif
beje, o ten pas tavo gydytoją sąrašiuke, prie kurio preparato daugiau vaikiukų prirašyta nežinai g.gif

N priprasim tikriausiai ir prie fishkes smile.gif
o del sarasiuko tai nezinau,bet bent jau kalbedama gydytoja dazniausiai mini RB ir LUIVAC,ir kitais metais mums liepe LV gerti,na kaip liepe blush2.gif neliepe 4u.gif patare ax.gif
Papildyta:
dabar dar kaip tik pasiskaiciau LV anotacija,tai viskaip kaip ir nieko butu,tik nepatiko kad jis tabletemis ir ja reikia nuryti nekramtyta doh.gif nezinau ar mano vaikis tai sugebetu,jauciu kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 10 26, 17:30)
mes tai pirmadienį gersim RB jau biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Tisan @ 2007 10 26, 17:48)
sveikos pleputes  4u.gif  tiek daug prikalbejot  4u.gif
o mes siandien vel pas gydytoja buvom,tai mazius dar kosti ir sloguoja truputi bet nieko baisaus,jau gereja  smile.gif tai pasinaudodama proga gydytojos paklausiau ar nieko tokio jei tenka geri vienu metu ir RB ir antibus  ax.gif  gal tada sakau reikia savaitele atideti,kol antibijotiku kursa baigsim,tai daktaryte pasake kad jokiu budu nereikia keisti grafiko ir gerti RB taip kaip ir priklauso,netgi su antibais  4u.gif  siaip musu gyd labai uz RB ir tuos kitus imunostimuliatorius tai LUIVAC IR BRONCHUMUNALI,ji net atskira sasiuvini turi ir ten zymisi vaikus kurie geria siuos preparatus,sake jai paciai labai idomu rezultatas,padeda ar ne  ax.gif
o as pamaniau kad mes nauja drauge turim fishke  biggrin.gif  pasirodo cia musu alvydux 4u.gif

Džiaugiamės, kad geriau 4u.gif tai žinosim kas kaip, kai susirgsime mirksiukas.gif Mūsų gydytoja ir už RB bigsmile.gif bet knygutės, tai jaučiu neveda blush2.gif lotuliukas.gif o aš galvoju, kad jei pasitvirtins RB tai ir kitais metais jį gersim g.gif bijočiau prašauti lotuliukas.gif su naujais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 26, 21:17)
thumbup.gif
Džiaugiamės, kad geriau  4u.gif tai žinosim kas kaip, kai susirgsime  mirksiukas.gif Mūsų gydytoja ir už RB  bigsmile.gif bet knygutės, tai jaučiu neveda  blush2.gif  lotuliukas.gif o aš galvoju, kad jei pasitvirtins RB tai ir kitais metais jį gersim  g.gif bijočiau prašauti  lotuliukas.gif su naujais  blush2.gif

na va siaip ir man labiausiai RB patinka ax.gif nes kiek domejausi skaiciau visokios info apie tuos imunostimuliatorius tai yra manoma kad i bakteriju ribosomas imuniteto atsakas yra geresnis nei i lizata,o is visu tu triju vakcinu tai tik RB susideda is bakteriju ribosomu o tie kiti is lizatu ax.gif bet vat gyd sako kad reikia kaitalioti,vienais metais viena,kitais kita,tik vat nepaklasiau kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 27, 12:52)
na va siaip ir man labiausiai RB patinka  ax.gif  nes kiek domejausi skaiciau visokios info apie tuos imunostimuliatorius tai yra  manoma kad i bakteriju ribosomas imuniteto atsakas yra geresnis nei i lizata,o is visu tu triju vakcinu tai tik RB susideda is bakteriju ribosomu o tie kiti is lizatu  ax.gif  bet vat gyd sako kad reikia kaitalioti,vienais metais viena,kitais kita,tik vat nepaklasiau kodel  g.gif

Mes pirmadienį eisim skiepintis doh.gif o lapkričio 5d., RB turim pradėti gerti doh.gif tai tik nepilnos savaitės tarpas bus doh.gif unsure.gif tarp to skiepo ir RB g.gif Bent RB knygeliai radau parašyta, kad nuo tymų skiepo turi savaitė praaiti, o mes tai tuo 18 mėn., privalomuoju skiepu skiepinsimės unsure.gif Jau nervas ima verysad.gif
Užklausiu savos gydytojos kokia jos nuomonė, apie tą kaitaliojima blush2.gif
O jūs jau sveikstat bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 27, 13:09)
Mes pirmadienį eisim skiepintis  doh.gif o lapkričio 5d., RB turim pradėti gerti  doh.gif tai tik nepilnos savaitės tarpas bus  doh.gif  unsure.gif tarp to skiepo ir RB  g.gif Bent RB  knygeliai radau parašyta, kad nuo tymų skiepo turi savaitė praaiti, o mes tai tuo 18 mėn., privalomuoju skiepu skiepinsimės unsure.gif Jau nervas ima  verysad.gif
Užklausiu savos gydytojos kokia jos nuomonė, apie tą kaitaliojima  blush2.gif
O jūs jau sveikstat  bigsmile.gif  4u.gif

tai gal galit pasiskiepyti veliau,po to kai RB sugersit smile.gif gal nieko tokio nenutiks jei skiepas bus pora savaiciu veliau ax.gif juk siaip ar taip tarkim jei sirgtumet tai skiepa atidetu nes serganciu niekada neskiepija,jei turi galimybe pasiskambink gyd is anksto ir papasakok situacija mirksiukas.gif
o mes jau po truputi sveikstam,tik kosulys dar likes truputi toks idomus,toks karkiantis,antibiotikus jau bangem gerti siandien,bet vat kosulio taip iki galo ir nenueme,siaip mazius dar niekada nera taip kosejas,toks jausmas kad yra karkalu bet nieko neatkosti,bet gydytoja sake kad plauciuose nieko nesigirdi,svaru unsure.gif na ziuresim iki treciadienio,tada vel pas daktaryte eisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 27, 13:09)
Mes pirmadienį eisim skiepintis  doh.gif o lapkričio 5d., RB turim pradėti gerti  doh.gif tai tik nepilnos savaitės tarpas bus  doh.gif  unsure.gif tarp to skiepo ir RB  g.gif Bent RB  knygeliai radau parašyta, kad nuo tymų skiepo turi savaitė praaiti, o mes tai tuo 18 mėn., privalomuoju skiepu skiepinsimės unsure.gif Jau nervas ima  verysad.gif

Kaip ten yra? Nasupratau iki galo? g.gif Ar po skiepo reikalingas tarpas, galima gerti tik po sav Ribomunyl? unsure.gif Mums ir planuose skiepas 18men. Ko kas vis sloga kas kart pasirodo, tai dar lauksim. ax.gif Planuoju lapkricio 9 prieš savaitgalį. O Ribomunyl gert reiktų 13d. Niekur neradau instrukcijoj parašytą apie skiepus.
O beje instrukciją kai nusipirkau tik peržvelgiau. O dabar išstudijavus tik supratau kaip viena iš mūsų klausė kaip ten gert. g.gif Gi instrukcijoj sakoma, kad 4d per mėnesį. O ne 4d per 4 sav-kaip matosi Ribomunyl kalendoriuje. Tai taip kai kurios ir tų dienų nesuderina. O instrukcijoj visiškai neaiškiai nurodyta (bent jau man pasirodė). cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 27, 20:22)
Kaip ten yra? Nasupratau iki galo? g.gif  Ar po skiepo reikalingas tarpas, galima gerti tik po sav Ribomunyl?  unsure.gif Mums ir planuose skiepas 18men. Ko kas vis sloga kas kart pasirodo, tai dar lauksim.  ax.gif Planuoju lapkricio 9 prieš savaitgalį. O Ribomunyl gert reiktų 13d. Niekur neradau instrukcijoj parašytą apie skiepus.
O beje instrukciją kai nusipirkau tik peržvelgiau. O dabar išstudijavus tik supratau kaip viena iš mūsų klausė kaip ten gert.  g.gif Gi instrukcijoj sakoma, kad 4d per mėnesį. O ne 4d per 4 sav-kaip matosi Ribomunyl kalendoriuje. Tai taip kai kurios ir tų dienų nesuderina. O instrukcijoj visiškai neaiškiai nurodyta (bent jau man pasirodė).  cool.gif

bet tai tikriausiai tam ir yra kalendorius pridetas kad aiskiau viskas butu kaip ten ir kada gert 4u.gif siaip ir as pasiziurejau kad ten tikrai parasyta 4 dienas per menesi vartoti,bet gi menuo gali tureti ir 30 ir 31 ir net 28ar29 (vasaris) 4u.gif tai kaip tada skaiciuoti,jei dienu skaicius buna ne vienodas,kaip tada atskaiciuoti ta menesi iki kito gerimo doh.gif uz tai manau logiska skaiciuoti savaitem 4u.gif
bent jau man nebuvo niekada kilus mintis skaiciuoti dienomis,visad savaitem atskaiciuodavau ir tiek viena geri trys laisvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 27 spalio 2007 - 20:52