Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 24, 08:45)
verysad.gif  console.gif

Laba ryta,

na mes šiandiena po daželio turbūt eisim pas gyd unsure.gif , nes kažkaip paryčiais tai kosijo, gal daugiau "lojo" doh.gif  siaubazzzzzzzz......o sloga dingo, dar vakar vakare su Humer praploviau, tai šian nebėr....

labuka 4u.gif
šiaip tai "lojimas"juk laringitui būdingas, bet kad paryčiais... g.gif Aš tai jau iš vakaro "užuodžiu" los naktį ar ne blink.gif nors paskutinį kartą tikėjau, kad užpuls laringitas, bet taip ir pasibaigė tokiu vos girdimu amtelėjimu. Čia jau tikiu, kad RB padėjo mirksiukas.gif
Gali ir nuo gerklės būt toks sausas kosuliukas, niu gal kažkiek mažai, biškelį ir panašu į lojimą g.gif Bet...Skiriasi tie lojimai labai g.gif
Niu kad tik ne laringitas būtų ir išvis nieks neprikibtų 4u.gif
turbūt ir šį kartą dičkei veikia tas RB, nes vakar jau temp nei vakare nebeturėjo g.gif Gerklė dar raudona, niu nžn...
Kaip kiti vaikuliai?
Atsakyti
Sveikutės, oi sveikit greičiau ligoniukai 4u.gif wub.gif
O mum pats pirmasis ir tikiuosi paskutinis laringito priepuolis buvo ryte unsure.gif kvietėm greitają ir važiavom į ligoninę. Bet l.sėkmingai viskas baigėsi gulėt neteko, o namie inhalecijas darėmės blush2.gif Odėl RB mum turbūt nebuvo progos rimtai peršalti, bet manau, kad jis apsaugo, bent jau išsisukom vieną kartelį blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jerguteliau, laikykimes visos, ligos matau puolai kaip reikiant unsure.gif

Klausykit, o RB sugerus kiek dar reikia nevalgyti, na man niekaip neiseina, siandien sugeriau, po 5 min rekia manoji...koses doh.gif Tai galvoju cia labai blogai? Kitaip niekaip neiseina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 10 24, 09:36)

Klausykit, o RB sugerus kiek dar reikia nevalgyti, na man niekaip neiseina, siandien sugeriau, po 5 min rekia manoji...koses doh.gif Tai galvoju cia labai blogai? Kitaip niekaip neiseina unsure.gif

Tai, kad mum nepavykdavo ne vien tik su RB blush2.gif ir po antibiotikų rėkdavo nem nem tongue.gif
Atsakyti

mh, ir man toks klausimėlis buvo kilęs, nes maoji iškart prašo sausainiuko lotuliukas.gif Aš galvoju, kad kokia 15 min būt gerai išlaukt, juk ne be reikalo RB reik gert prieš valgį. O kiti homeopatainiai juk irgi geriami pusvalandis prieš arba po valgio g.gif Tai čia kažkas panašaus turėtų būt g.gif Niu čiamano pamąstymai, nes RB vartojimo lapuko tai nebeturiu doh.gif
mažikei ką tik sudaviau umckalor, o ji jau žvalgosi ką pagaut valgomo. Niu jau tokia ji apetitna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 24 spalio 2007 - 08:50
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 09:44)
mh, ir man toks klausimėlis buvo kilęs, nes maoji iškart prašo sausainiuko  lotuliukas.gif  Aš galvoju, kad kokia 15 min būt gerai išlaukt, juk ne be reikalo RB reik gert prieš valgį. O kiti homeopatainiai juk irgi geriami pusvalandis prieš arba po valgio g.gif Tai čia kažkas panašaus turėtų būt g.gif Niu čiamano pamąstymai, nes RB vartojimo lapuko tai nebeturiu doh.gif

o mum išlaukti dažniausiai nepavykdavo blush2.gif Bet poveiki vistiek jaučiam thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes tik ka is gydytojos. Tai pasiklausiau ar jau galime RB vel vartot, ar kuo dar reiktu keist? Sake, kad galime vel vartot RB, bet pasitarę nusprendem dar karta pakeist RB kita panasiai veikiancia vakcina.
Jei idomu, parasysiu kokia ir t.t. mirksiukas.gif

O man tai klausimas (nes ir su naujaja vakcina tas pats): Jus duodat RB pvz. pirmadieni, tada kai reikia daryt pertrauka (parasyta kiek dienu, tik jau nepamenu kaip RB atveju) man kildavo klausimas: ar atsiskaiciuot tas dienas (tada kitas vartojimas pasistumedavo berods per 1 diena, jei daryt, kad vel duot pirmadieni, tai skaicius dienu skirtas pertraukai pakinta doh.gif: blush2.gif) Kaip jus darot? As pries 1.5 metu tai skaiciavau dienas ir gerdavom po pertraukos vis kita savaites diena (sios temukes nebuvo SM, o ir maniau, kad kitoms ji bus neaktuali, tai neturejau su kuo pasitart). mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 24 spalio 2007 - 08:56

labutis visoms mamytems 4u.gif
as kaip tik nusitveriau info lapeli RB,galvoju paziuresiu ar raso kanors apie valgi,kiek negalima valgyti isgerus ir pan.,tai va apie tai nieko neraso tai is kur istrauket kad reikia ta pusvalandi laukt doh.gif o parasyta stai kas :
Iprastine doze yra 1 maiselis per para RYTA NEVALGIUS.Maiselyje esancias granules istirpinkite nedideliame kiekyje vandens,sulciu ar pieno ir isgerkite.
Tai va valgykit i sveikatyte ir ner cia ko laukt to pusvalandzio,mes irgi nelaukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 09:00)
šiaip tai "lojimas"juk laringitui būdingas, bet kad paryčiais... g.gif

mes nesam turėję laringito....bronhitas mus kamuoja....karoč...bus šiandiena mtayt po vizito pas gyd
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 10 24, 09:54)
Sveikos 4u.gif Mes tik ka is gydytojos. Tai pasiklausiau ar jau galime RB vel vartot, ar kuo dar reiktu keist? Sake, kad galime vel vartot RB, bet pasitarę nusprendem dar karta pakeist RB kita panasiai veikiancia vakcina.
Jei idomu, parasysiu kokia ir t.t. mirksiukas.gif

O man tai klausimas (nes ir su naujaja vakcina tas pats): Jus duodat RB pvz. pirmadieni, tada kai reikia daryt pertrauka (parasyta kiek dienu, tik jau nepamenu kaip RB atveju) man kildavo klausimas: ar atsiskaiciuot tas dienas (tada kitas vartojimas pasistumedavo berods per 1 diena, jei daryt, kad vel duot pirmadieni, tai skaicius dienu skirtas pertraukai pakinta doh.gif: blush2.gif) Kaip jus darot? As pries 1.5 metu tai skaiciavau dienas ir gerdavom po pertraukos vis kita savaites diena (sios temukes nebuvo SM, o ir maniau, kad kitoms ji bus neaktuali, tai neturejau su kuo pasitart). mirksiukas.gif

zinoma smalsu kokia ta kita vakcina,kuria pakeisite RB 4u.gif
o del skaiciavimo,tai visktiek iseina visada gerti ta pacia savaites diena,pvz jei pradejot gert pirmadieni,tai geriat 4 dienas ir darot 3 savaiciu pertrauka ir vel pirmadieni pradedat 4 dienas ir t.t nelabai suprantu kaip gali gautis kita savaites diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 24, 09:57)
mes nesam turėję laringito....bronhitas mus kamuoja....karoč...bus šiandiena mtayt po vizito pas gyd

console.gif apturėja per metelius visas šias ligeles blink.gif tai stiprybės laikykitės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 24, 09:40)
Tai, kad mum nepavykdavo ne vien tik su RB  blush2.gif ir po antibiotikų rėkdavo nem nem  tongue.gif

o as ir nezinojau kad po antibu valgyt negalima blush2.gif
Atsakyti