Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(alvydux @ 2007 10 22, 14:47)
kaži kaip kiti ligoniukai? mirksiukas.gif

na va mes buvom pas gydytoja,israse visdelto antibu doh.gif nes jau gal plauciuose lyg kazkas negero vysta,siaip mano vaikis visai neblogai jauciasi smile.gif taigi tuo paciu ir del RB pasiklausem ax.gif klausiau ar nepripras organizmas prie sios vakcinos jei gersim kasmet ax.gif ir nutraukus ar nepuls ligos dar labiau,kaip cia kazkuri mama rase, sake kad tikrai ne,tik reikia pakaitalioti,vienais metais duot RB kitais Luivac ,tai va kitais metais bandysim sita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2007 10 22, 14:34)
Viska mes zinom, ir manau kiekviena mamyte ne diena ir ne dvi galvojo/abejojo ar pradet duot RB  g.gif  Kiekvienas daro savo isvadas.... Kaki kurie (100procentiniai naturalistai) isvis savo vaiku neskiepija net tais butinais skiepais.... bet kazin, jei visi taip darytu ar ne butu vel kokiu ligu protrukiu ir epidemiju....

Kiekvienas, noredamas apsaugot savo vaika ir ivertines vaiko bukle (jo polinki sirgti ir ligu daznuma, sudetinguma), pasirenka savo kelia.... ir kiekvienas turi teise i savo nuomone.....

drinks_cheers.gif sutinku 100%
Atsakyti
Butent, ir man sake, kad reikia pakaitaliot drinks_cheers.gif: Mastau, jei pernai keitem kitais RB, ar siemet reikia RB gert, ar dar kuo keist g.gif: Rytoj reiks daktares pasiteiraut. wink.gif Galbut ir mes vel prisijungsiu prie jusu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės Mamuliukai 4u.gif Nu ir ligelės puola jus blink.gif Tfu tfu tfu mes prie tų dar nesergančių blush2.gif
alvydux o tu nenorėtum tą Umcalorą pabandyti pakeisti į Aflubiną jis poveikiu ir sudėtim labai panašus, tik rašo, kad jis profilaktiškai nuo peršalimo ligų ir gripo 4u.gif Bet čia vienu metu buvo užvire diskusijos dėl to gripo profilaktikos lotuliukas.gif
Tisan visdėlto nepavyko išvengti antibų unsure.gif Kad padės tai tikrai doh.gif bet po to jum į darželį, kaip sakei verysad.gif Mes po bronchito atkritę buvom ir po to obstrukcinis doh.gif blink.gif
Tad kažkuri mamytė kategoriškai pareiškė šei vakcinai, tikrai tokia užtikrinta nebūčiau nono.gif
Tikrai daug pasverta būna prieš renkantis tokius vaistukus, beje su gydytojos palaiminimu blush2.gif tongue.gif
lavaza man labai patinka tavo pasisakymai blush2.gif 4u.gif
O dėl RB kitų metų tai dar negalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 22, 23:28)
alvydux o tu nenorėtum tą Umcalorą pabandyti pakeisti į Aflubiną jis poveikiu ir sudėtim labai panašus, tik rašo, kad jis profilaktiškai nuo peršalimo ligų ir gripo  4u.gif Bet čia vienu metu buvo užvire diskusijos dėl to gripo profilaktikos  lotuliukas.gif
O dėl RB kitų metų tai dar negalvoju  lotuliukas.gif

labuka visiems 4u.gif
niu pamąstau, kad reik nusipirkt kažką kito pakeitimui, bet kol kas tik pamąstymai blush2.gif Tikėjaus, kad nedažnai tereiks, o kai prireikė tai namie turėjau tik umckaloro ir jį pradėjau duot, iki vaistinės tolokai mums ax.gif
Vakar vakare buvo šauniai sukilus temp, o šįryt kol kas nedidelė g.gif
visa liga - temperatūra. Kiek matau, tai gerklė truputį raudona, o daugiau nieko. Tai diagnozė neaiški dar g.gif Kaži, o ta trijų dienų karštinė būna bet kokiu metų laiku g.gif Be to, kiek žinau, nukritus tempai, turi išberti g.gif
o dėl RB šiemet aš irgi galvos dar nesuku, bus matyt kitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 23, 09:49)
labuka visiems 4u.gif
niu pamąstau, kad reik nusipirkt kažką kito pakeitimui, bet kol kas tik pamąstymai blush2.gif Tikėjaus, kad nedažnai tereiks, o kai prireikė tai namie turėjau tik umckaloro ir jį pradėjau duot, iki vaistinės tolokai mums ax.gif
visa liga - temperatūra. Kiek matau, tai gerklė truputį raudona, o daugiau nieko. Tai diagnozė neaiški dar g.gif Kaži, o ta trijų dienų karštinė būna bet kokiu metų laiku g.gif Be to, kiek žinau, nukritus tempai, turi išberti g.gif
o dėl RB šiemet aš irgi galvos dar nesuku, bus matyt kitais metais mirksiukas.gif

Sveikutė, aš kiek žinau prie tos karštinės lyg ir viduriuojama g.gif taip laikos aukšta temperatūra tris dienas, o po to tokiom kaip kruopom išberia blush2.gif gulėjau senai senai ligoniniai su savo mažiuku.Tai berniukas sirgo ta tridiene karštine, aš pirmą kart apie tokia ligą sužinojau blink.gif Nu bent jum gal kas kita g.gif gal RB savo daro tongue.gif O pas mane likučiai šių vaistų nuo pavasario, tad irgi į pabaigą ax.gif teks pasipildyti vaistinėlę nemažom atsargom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 23 spalio 2007 - 09:28

labukas visoms 4u.gif
Na mes irgi ta tridiene karstine turejom,bet nei viduriavom bei isbere buvo,tiesiog tris dienas auksta tempa laikesi o paskui viskas dingo kaip ir prasideje - netiketai smile.gif
Papildyta:
Sveikutės Mamuliukai 4u.gif Nu ir ligelės puola jus  blink.gif Tfu tfu tfu mes prie tų dar nesergančių  blush2.gif
Tisan visdėlto nepavyko išvengti antibų  unsure.gif Kad padės tai tikrai  doh.gif bet po to jum į darželį, kaip sakei  verysad.gif Mes po bronchito atkritę buvom ir po to obstrukcinis  doh.gif 

saunu kad jus nesergat,kuo ilgiau taip thumbup.gif
o mes tai tempos nebeturim tik kosulys uzknisa 4u.gif gydytoja patare inhaliacijas daryt,bet manasis nesiduoda,mes niekad tokiu dalyku nesam dare ax.gif tai bijo jis doh.gif o ir kosulys toks bjaurus pirma karta,toks kaip seno dieduko doh.gif ir dabar vat girdziu burna neuzsidaro kosti ir kosti ir nieko neatkosti doh.gif doh.gif nezinau kaip ten paskui bus kai i darza iseisim irgi bijau kad neatkristu doh.gif
Papildyta:
alvydux o tu nenorėtum tą Umcalorą pabandyti pakeisti į Aflubiną jis poveikiu ir sudėtim labai panašus, tik rašo, kad jis profilaktiškai nuo peršalimo ligų ir gripo  4u.gif Bet čia vienu metu buvo užvire diskusijos dėl to gripo profilaktikos  lotuliukas.gif

turim mes ir Aflubina ir Influcido lasus ir Umcalora istikimaji 4u.gif tai bent jau man perskaicius visu triju informacinius lapelius visdelto labiausiai prie sirdies Umcalor mirksiukas.gif
Atsakyti

lavaza man labai patinka tavo pasisakymai  blush2.gif  4u.gif
O dėl RB kitų metų tai dar negalvoju  lotuliukas.gif

Aciu, aciu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
labuka visiems 4u.gif

na mes turėjom faringitą su atšakom ir 3dienų karštinę doh.gif tai tempa laikes, viduriavom ir išbėrė visą pilvą, nugarą ir užpakalį doh.gif tada ligoninėj gulėjom....
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 23, 10:12)
Sveikutė, aš kiek žinau prie tos karštinės lyg ir viduriuojama  g.gif taip laikos aukšta temperatūra tris dienas, o po to tokiom kaip kruopom išberia  blush2.gif gulėjau senai senai ligoniniai su savo mažiuku.Tai berniukas sirgo ta tridiene karštine, aš pirmą kart apie tokia ligą sužinojau  blink.gif Nu bent jum gal kas kita g.gif gal RB savo daro tongue.gif O pas mane likučiai šių vaistų nuo pavasario, tad irgi į pabaigą  ax.gif teks pasipildyti vaistinėlę nemažom atsargom  bigsmile.gif

mh, atsargos nemažaia atsieina, ypač visokies homeopatiniams, vitaminams mirksiukas.gif

QUOTE(Tisan @ 2007 10 23, 10:49)
labukas visoms  4u.gif
o mes tai tempos nebeturim tik kosulys uzknisa  4u.gif gydytoja patare inhaliacijas daryt,bet manasis nesiduoda,mes niekad tokiu dalyku nesam dare  ax.gif  tai bijo jis  Papildyta:

sveikit 4u.gif o su inhaliacijom esam su dičke privargę daaaaug, nes pastovūs laringitai nuo mažens O mažikė pirmą kart kvėpavo garus ligoninėj, 11 mėn, niu visai neblogai sekėsi mirksiukas.gif
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 23, 12:52)
na mes turėjom faringitą su atšakom ir 3dienų karštinę doh.gif tai tempa laikes, viduriavom ir išbėrė visą pilvą, nugarą ir užpakalį doh.gif tada ligoninėj gulėjom....

žiūrėsim, kuo čia mums baigsis g.gif beje, dabar atsiminiau, naktį prieš temperatūrą ji viduriavo doh.gif , bet tik vieną kartelį g.gif
o faringitą apturėjo šią vasarą, savaitę aukšta tempa laikėsi blink.gif
Atsakyti
Mes ir prisijungiam prie šiek tiek negaliuojančių. verysad.gif Liūdna, nes ką tik po stomatito išsikapstėm, o vakar jau grįžus iš darželio Umkalor padaviau, nes įtartinai man su ta nosim ir gerklę atrodė. O naktį prasidėjo "gražumai:. Šaukė kaskart ir kiek supratau tai jai gerklę skaudėjo (sunkiai seilės rijo). Dieną kažkaip tų simptomų ir nejaučia ji..nes darželyje buvo šiandien (nėra kam palikti,o ir grupėju du vaikai tik). O va naktį prasideda. Dar be to ir krūminiai baigia augti bei nori kaltis iltiniai dantys. Tikuosi padės mum Ribomunyl ir neįsibegės liga
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 23, 17:21)
Mes ir prisijungiam prie šiek tiek negaliuojančių.  verysad.gif Liūdna, nes ką  tik po stomatito išsikapstėm, o vakar jau grįžus iš darželio Umkalor padaviau, nes įtartinai  man su ta  nosim ir gerklę atrodė. O naktį prasidėjo "gražumai:. Šaukė kaskart ir kiek supratau tai jai gerklę skaudėjo (sunkiai seilės rijo). Dieną kažkaip tų simptomų ir nejaučia ji..nes darželyje buvo šiandien (nėra kam palikti,o  ir grupėju du  vaikai tik). O va naktį prasideda. Dar be to ir krūminiai baigia augti bei nori kaltis iltiniai dantys. Tikuosi padės mum Ribomunyl ir neįsibegės liga

verysad.gif
maniškė net į daržą neina, o ligų prisigaudo doh.gif Tai ką bešnekėt apie darželinukus unsure.gif
Aš laukiu nesulaukiu pirmadienio kai gersim RB palaikymą 4u.gif
neįsisirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 23, 17:21)
Mes ir prisijungiam prie šiek tiek negaliuojančių.  verysad.gif Liūdna, nes ką  tik po stomatito išsikapstėm, o vakar jau grįžus iš darželio Umkalor padaviau, nes įtartinai  man su ta  nosim ir gerklę atrodė. O naktį prasidėjo "gražumai:

verysad.gif console.gif

Laba ryta,

na mes šiandiena po daželio turbūt eisim pas gyd unsure.gif , nes kažkaip paryčiais tai kosijo, gal daugiau "lojo" doh.gif siaubazzzzzzzz......o sloga dingo, dar vakar vakare su Humer praploviau, tai šian nebėr....
Atsakyti