Įdomu, gal kas gali pasidalinti patirtim apie Broncho-munal ir Luivac. Gydytoja sakė, kad veikia panašiai; įdomu, ar kainos labai skiriasi.
Mes irgi mąstom apie Ribomunili; labiausiai gąsdina labai griežtas grafikas, nes jei kartą praleisi, tai ir poveikis kaip suprantu susilpnės, o ir kainuoja, tad nesinori pinigų veltui mėtyti.
tai vat ir galvoju ką čia reik daryti, bijau rizikuori gi jis ne visiems 100 proc. padeda paniškis vienas ių tų
galvoju apie LUIVAC ir apie SPIRULIN? Mamos gal ką girdėjot apie šį preparatą jis sako labai jau geras?

na ir mums daktare sake, kad jis padeda 50/50. o kam padeda, rezultatas tikrai buna
tai vat ir mastau pabandyti. galvojau, kad blogiau nebus, bet va evos patirtis tikrai vercia dar pamastyti... betgi reiktu jau dabar pradeti vartoti...
o gal dar esat girdejusios, ar pradedant ribomunili vartoti butinai reikia buti visiskai sveikiems? ar nekenkia pvz sloga?

tai vat ir mastau pabandyti. galvojau, kad blogiau nebus, bet va evos patirtis tikrai vercia dar pamastyti... betgi reiktu jau dabar pradeti vartoti...

o gal dar esat girdejusios, ar pradedant ribomunili vartoti butinai reikia buti visiskai sveikiems? ar nekenkia pvz sloga?
Mes tai pernai kai pradėjom sirgti - daktarė patarė Broncho-munal, tai šiemet jau nelauksim ligų ir ko gero pradėsim nuo rugsėjo.
Aš savo didžiajam sugirdžiau kursą prieš du metus, gal nepatikėsit, bet nepraleido nei vienos vienintelės dienos daržely per visą šaltą sezoną. Pernai nedaviau- sirgo laiks nuo laiko. Šiemet esu pasiryžus nepagailėt pinigų ir nupirkti. Jau abiem.
Tiesa, skaitydama prisiminiau, kad buvau ir aš pastebėjus, kad tuo metu, kai geria savaitės dozę, sveikata šiek tiek suprastėja. Bet, matyt, tokia reakcija organizmo, juk sudėtyje - tai ligų sukėlėjų "štamai".
Tiesa, skaitydama prisiminiau, kad buvau ir aš pastebėjus, kad tuo metu, kai geria savaitės dozę, sveikata šiek tiek suprastėja. Bet, matyt, tokia reakcija organizmo, juk sudėtyje - tai ligų sukėlėjų "štamai".
Vakar buvau pas gydytoją, maniškė potenciali ligonė, nes adenoidus turi, kurie per maži operuoti, bet vat slogas ir gerklė tai pastoviai turim... Rekomendavo Ribomunyl. Geriamas skiepas nuo peršalimo ligų. Kursas 6 mėn., nors patarė pirkti dar +2 mėn. (kovui ir balandžiui)
nu mes pernai gerem BRONCHOMUNALY,bet jis apsoliuciai nedave jokio efekto,nes irgi labai daznai serga sunus,o symet bandom RYBOMUNILA,jau bus penktas menuo ir kolkas visai neblogai.tik as per anksti pradejau duoti geriausia koky rugseji,tai butu visai ziemai kursas.ir duoti reikia butinai pagal ta instrukcija

Mes vartojame ribomunyl jau 4 metus,tikrai veiksmingas vaistas,geriame 6 mėn. griežtai pagal instrukciją,tikrai padeda.
QUOTE(Atėnė V @ 2006 08 31, 14:42)
Mes vartojame ribomunyl jau 4 metus,tikrai veiksmingas vaistas,geriame 6 mėn. griežtai pagal instrukciją,tikrai padeda.
O kodėl jūs geriate 6 mėn

Tik iškilo klausimas, nebeatsimenu, kaip dariau pernai

QUOTE(Ingėnas @ 2006 08 31, 17:59)
O kodėl jūs geriate 6 mėn
, pagal instrukciją išeitų 5 mėn. Maniškė pernai gėrė, ir metus nuo gėrimo pradžios praktiškai nesirgo, tik kokia lengva slogele kelis kartus. Šiemet pradėsim eiti į daržą, paskiepijau vakcina Pneumo, bet vistik nusprendžiau ir Ribomunyl kursą pakartoti.
Suduoti miltukus reikia nevalgius. O po kiek laiko galima valgyti juos sugėrus 

as skiepinau ta PNEUMO bet kai sirgo taip sirgo

Prieš 30 min. iki pusryčių. Tsakant "ant tuščio skrandžio".
Pagal lentelę 6 mėnesiai išeina....
Pagal lentelę 6 mėnesiai išeina....