Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

monton firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas padailintas klostėmis wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Yra kilpos dirželiui. Modelis turi pamušalą. Šone - užtrauktuką. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 59 cm. Dydis - 10(UK). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naują sijonuką. Dydis: M. Per liemenį – 40.5; visas ilgis – 83.5. Su pamušalu. Gražus ir kokybiškas, pradinė kaina buvo 89.50$
Kaina su siuntimu: 40 eur
Atsakyti
Naujas su etikete J.Crew sijonukas, dydis 6P. Dydį atitinka. Ilgis 44, liemuo 38. Kaina  15 €.

Naujas su etiketėm Ann Taylor džinsinis sijonukas, petite 8. Su kišenėm, audinys su elastanu, vidutinio storumo, tiks dėvėt visus metus. Visas ilgis 52, liemuo 39, klubai 48. Kaina 15€.

Atsakyti
Velvetinis sijonukas
Atitinka 34/3d. Nenešiotas
10€
Atsakyti
M&S firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Sijonas madingai plisuotas wub.gif Dominuojančios spalvos - tamsiai mėlyna bei mėtinė wub.gif Juosmenukas iš gumas. Modelis turi pasijonį. Per juosmenį - matuota ramybės busenoje - puikiai tempiasi - 39 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
mais il est ou le soleil mėlynos spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais wub.gif Jų dėka galite kurti įvairius derinukus wub.gif Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai wub.gif Nugaroje audinys reguliuojamos trijų pozicijų kilpelėmis. Jų dėka reguliuojama apimtis. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru. Viršus - 38 cm. Apačia - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - 3M. Ilgis - 24 - 26 cm. Kaina tik 15 €.

PAVYZDĖLAI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Baltos spalvos modeliukas dailiai papuoštas bordo juostele su kilpelėmi wub.gif Trijų sluoksnių sijonukas wub.gif Antrą sluoksnį puošia dailiai išsiūvinėtos gėlės wub.gif Juosmenukas iš medvilnės. Į juosmenė įverta gumutė. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas turi pasijonį. Ant jo lengvas stilingų spalvų audinukas krentantis klostelėmis wub.gif #Spalvos: mėlyna, žalia, balta, raudona, geltona wub.gif Šonuose yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Yra kilpelės diržui. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 46 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
STOCKH LM firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus stilingų raštų audinys wub.gif Standus audinys dailiai paplisuotas wub.gif Dėl standaus audinio labai dailiai atrodo klostės wub.gif Modelio juoemenį puošia dvi juodos juostelės mirksiukas.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenį - 43 cm. Per klubus - 50 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Kremo spalvos modeliukas padailintas dabar taip madingais dryžiais wub.gif Į juosmenį įverta gumutė. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

River Island naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai originalus modeliukas wub.gif Plisuotas padailinatas dabar taip madingais dryžiais wub.gif Labai žaviai atrodo rožiniai flamingai wub.gif Nugaroje yra užtauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. Gali buti pažemintas juosmuo. Ilgis - 47 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
River island firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. BALTO SMĖLIO audinukas turi šiek tiek blizgesio wub.gif Madingasis skater stilius wub.gif Yra kilpos dirželiui. Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenį - 36 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 12. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Jcrew sijonas nerealus ❤ 10 dydis, 60€

Naujas, su etiketėmis

vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Nuostabiai suderintos #spalvos: mėlyna, ruda, balta, kreminė wub.gif Madingos peštuko formos modelis wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Bei skeltukas. Per juosmenį - 39 cm. Per klubus - 50 cm. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - 40. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti