Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Kokybiška dirbtinės odos imitacija wub.gif Madingas skater stilius wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu smile.gif Kaina - tik 13 e.

Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano naujoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# wub.gif Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Į audinuką įaustas aukso spalvos siūlas wub.gif Matosi labai nežymiai bet pagyvina modeliuko audininį wub.gif Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS mirksiukas.gif wub.gif Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui mirksiukas.gif wub.gif Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda# wub.gif Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA W/B firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS METŲ LAIKAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Puošnus sijonukas turi pasijonį - ant jo audinukas iš nerinių bei stilingas saulės kliošas wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
B.young firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Madingas languotas audinukas priekyje padailintas klostelėmis wub.gif Stilingai platus juosmuo mirksiukas.gif wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje – užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenį – 45 cm. Per klubiukus apie 57 cm. Ilgis – 50 cm. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Foto nesimato?

QUOTE(Asstule @ 2018 10 13, 20:50)
Naujas Uniqlo sijonas, spalva - olive, dydis - XS, kaina - 15Eur

Kaunas, galiu siųsti.

Papildyta:
Kaip paziureti, nerodo foto

QUOTE(XSaulute @ 2018 08 21, 22:44)
Naujas su etiketėm Ann Taylor džinsinis sijonukas, petite 8. Su kišenėm, audinys su elastanu, vidutinio storumo, tiks dėvėt visus metus. Visas ilgis 52, liemuo 39, klubai 48. Kaina 20€.

Papildyta:

Naujas su etikete J.Crew aksominis sijonukas su kišenėm ir pamušalu. Dydis tall XS, gal kiek į didesnę pusę. Visas ilgis 48, liemuo 35, bet kadangi su guma, tai dar tempiasi. Spalva tamsiai mėlyna. Kaina 15 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodos spalvos modeliukas dailiai apsiveja apie juosmenį wub.gif Tokio tipo modelį galima devėti ir ant kelnių wub.gif Labai madingai originaliia bei stilingai atrodo wub.gif Bendras juosmenuko ilgis – 102 cm. Susegus juosmenuką saga – 37 cm. Yra atsarginė saga. Ilgis – 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas su etikete J.Crew sijonukas, dydis 6P. Dydį atitinka. Ilgis 44, liemuo 38. Kaina  15 €.

Atsakyti
NAUJAS SU ETIKETEM FOREVER 21 VELVETO SIJONAS, DYDIS S (SMALL):

10 EUR
(pirktas su 50% off, pradine kaina 20 Eur)

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
New look firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Elegantiškas #peštuko #formos juodo audinio modeliukas priekyje padailintas baltu kantu kaip juosmenukas ir kišenės wub.gif Šonuose yra #kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas bei skeltukas mirksiukas.gif Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 72 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas Amanda + Chelsea sijonas
Naujas Amanda + Chelsea firmos sijonas. Storomis medžiagos. Sudėtis: 45 proc. viskozė, 31 proc. poliesteris, 24 proc. medvilnė.
Išmatavimai: liemuo 41 cmx2, per sėdynę 49x2, ilgis 50 cm.

https://www.vinted.l...chelsea-sijonas

15 eur
Atsakyti
Naujas Stella McCartney sijonas, pirktas is Yoox, 42 dydis (Pleated midi skirt)

40 eur

My Webpage
Atsakyti