Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

Mango firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Tamsiai mėlyna madinga spalvytė wub.gif Į juosmenuką nugaroje įverta gumutė. Audinukas labai dailiai krenta klostelėmis wub.gif Yra madinga asimetrija wub.gif Šonai ilgesni wub.gif mirksiukas.gif BEI skirtingų faktūrų audinukai wub.gif Jie puikiai dera tarpusavyje bei daro modeliuką originalų wub.gif Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. llgis išskleidus - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 14 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
S.Oliver firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokasMadingas audinys wub.gif Modeliukas stilingai plisuotas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Yra pamušalas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 38. ATITNKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Morgan firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas audinukas - kokybiška dirbtinės odos imitacija wub.gif Modeliukas stilingai susisega per visą priekį wub.gif Yra dirbtinės odos diržas mirksiukas.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Priekyje nuo juosmenuko audinukas padailintas klostelėmis wub.gif Juosmenukas taip pat padailintas klostėlėmis wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - skeltuką. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 34. Kaina tik 14 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
GATSBY firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai stilingas modeliukas: raudona spalva padailinta baltais taškučiais wub.gif Nugarajoje yra dailus skeltukas wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Yra kilpos dirželiui. Sijonas užsisega nugaroje užtrauktuku. Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Per juosmenuką - 37 cm. TEMPIASI IKI 40 CM, NES NUGAROJE JUOSMENUKE YRA ĮVERTOS GUMUTĖS. Per klubiukus - 50 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Sandra pabst firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas modeliukas wub.gif Forma wub.gif Juodas satinas wub.gif Elegancija wub.gif Šone yra dailus skeltukas wub.gif mirksiukas.gif Modeliukas turi pamušalą. Sijonas užsisega nugaroje užtrauktuku. Audinukas nesiglamžo. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 61 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu smile.gif Kaina - tik 13 e.

Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano naujoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
A&R firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Nuostabus modeliukas. Audinuką puošia dailių spalvų gėlės wub.gif Nugaroje yra skeltukas bei užtrauktukas mirksiukas.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Audinukas nesiglamžo. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. TINKA VISEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif Labai ORIGINALUS modeliukas wub.gif Stilingas langeliais padailintas audinys wub.gif Spalvos: juoda, balta, pilka wub.gif Tiek priekis tiek nugarytė papuošta taikliai ir stilingai sudėliotais audinukais kurie sukuria nerealiai įdomią bei madingą formą wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 96% - ORGANIC COTTON. 4% - ELASTANE. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 42 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Salotinės spalvytės modeliukas dailiai smulkiai suplisuotas wub.gif Juosmenukas iš dvigubo audinuko. Apačią puošia dailios karbatkėlės iš gepiurinių juostelių wub.gif Per juosmenuką - 46 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - XL, BET PUIKIA TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Lime firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilinga bei elegantiška pilka spalva wub.gif Modeliukas madingai sumetamas wub.gif Viršų puošia daili detalė - diržas wub.gif Sijonas turi pamušalą. Per juosmenuką - 49 cm. Per klubiukus apie 63 cm. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - 18. ATITINKA - 16(L/XL) DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Parduodu labai grazu Ann Taylor sijona
Dydis 8, 10eur
Atsakyti
Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Skater stiliaus modeliuką puošia dailios spalvos bei raštai wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenį - 39 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS mirksiukas.gif Ilgis - 52 cm. Dydis - 12. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti