Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Šios firmos visi modeliukai visada originalus stilingi ir madingi wub.gif Burgundiško vyno audinuką puošia peršviečiamos gėlės wub.gif Audinukas švelnus kaip barchatas wub.gif Modeliukas turi pasijonį. Dar viena dailutė detalė - apačią puošianti klostuota juostelė wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

YRA TOKIO PAT AUDINIO TOS PAČIOS FIRMOS NUOSTABI SUKNELĖ wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas modeliukas susideda iš dviejų spalvų - juoda ir taikliai pritaikyta - smėlio wub.gif Priekis bei juomenuko dalis padailinta odos detalėmis wub.gif Nugaroje oda yra juosmenuko srityje wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - skeltuką bei užtrauktuką. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero moda firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Madingas audinukas papuoštas originalios formos kišenėmis wub.gif Modeliuką taip pat puošia barchato juostelės wub.gif Dar viena daili detalė - tiek priekyje tiek nugaroje modeliuką puošia klostelės wub.gif Yra pamušalas - šone užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
UCB firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Pilką švelnų audinuką priekyje ir nugaroje puošia klostelės wub.gif Dar viena daili detalė - dirželis kurį galima stilingai susirišti bei apačioje juodos spalvos kantas wub.gif Per
juosmenuką - 34 cm. Audinukas tamprus. Ilgis - 55 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Audinukas turi gramžyto audinio efektą wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Sijonukas priekyje turi skeltuką - stilinga wub.gif Yra pamušaliukas. Modeliukas užsisega nugaroje. Per juosmenuką - 35 cm. Stilinga ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Parduodu labai grazu Ann Taylor sijona
Dydis 8, 10eur

Atsakyti
M&S firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalvytė - balta wub.gif Modeliukas turi pasijonį - ant jo klostelėmis krenta dailiai pasiūvinėtas audinukas wub.gif Prie plataus juosmens dar viena daili detalė - vertikalios klostelės wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
AMALIA firmos naujas džinsinis sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsesnio nei nuotraukoje audinio modeliukas priekyje padailintas originaliomis kišenėmis užsisegančiomis knopkelėmis wub.gif Nugaroje taip pat yra kišenės. Stilingos formos modeliukas madingai užsisega per visą priekį mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Baltą audinuką turintį fakturą puošia nuostabus raštai bei spalvų gama wub.gif Juosmenukas padailintas klostėmis wub.gif Nuo jų visas sijonuko audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Šone - užtrauktuką. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
FB sister firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Minkštutis švelnus audinukas - švelniai rožinis nesiglamžo wub.gif mirksiukas.gif Stilingas skater stilius wub.gif Į juosmenį įverta guma kurios dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Per juosmenuką - 39 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

GERIAUSIAI SPALVĄ ATSPINDI ŠIE NUOTRAUKOJE ESANTYS MODELIAI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
FB sister naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Šių metų spalvytė - velvetas - švelnus jaukus nesigramžantis wub.gif MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif

FB sister nauja palaidinukė - triko. Man deja didoka. Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 40 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 48 CM. MATUOJA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI TAMPRUS. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 45 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - XL. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

Stilingas skater stilius sijonukas. Į juosmenį įverta guma kurios dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Per juosmenuką - 39 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

GERIAUSIAI SPALVĄ ATSPINDI ŠIE MODELIAI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Naujas sijonukas, 2 dydis. Nugaroje užtrsuktukas per visą ilgį. Liemuo 36 cm, ilgis 62 cm., klubai 45cm. Medžiaga tampri. KAina 18 eurų, Vilnius siunčiu

https://www.facebook...1...eater&ifg=1

Atsakyti