mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Šios firmos visi modeliukai visada originalus stilingi ir madingi Burgundiško vyno audinuką puošia peršviečiamos gėlės Audinukas švelnus kaip barchatas Modeliukas turi pasijonį. Dar viena dailutė detalė - apačią puošianti klostuota juostelė Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.
YRA TOKIO PAT AUDINIO TOS PAČIOS FIRMOS NUOSTABI SUKNELĖ
Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas modeliukas susideda iš dviejų spalvų - juoda ir taikliai pritaikyta - smėlio Priekis bei juomenuko dalis padailinta odos detalėmis Nugaroje oda yra juosmenuko srityje Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - skeltuką bei užtrauktuką. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 €.
Vero moda firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Madingas audinukas papuoštas originalios formos kišenėmis Modeliuką taip pat puošia barchato juostelės Dar viena daili detalė - tiek priekyje tiek nugaroje modeliuką puošia klostelės Yra pamušalas - šone užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.
UCB firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Pilką švelnų audinuką priekyje ir nugaroje puošia klostelės Dar viena daili detalė - dirželis kurį galima stilingai susirišti bei apačioje juodos spalvos kantas Per juosmenuką - 34 cm. Audinukas tamprus. Ilgis - 55 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.
H&M firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Audinukas turi gramžyto audinio efektą Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Sijonukas priekyje turi skeltuką - stilinga Yra pamušaliukas. Modeliukas užsisega nugaroje. Per juosmenuką - 35 cm. Stilinga ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.
M&S firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalvytė - balta Modeliukas turi pasijonį - ant jo klostelėmis krenta dailiai pasiūvinėtas audinukas Prie plataus juosmens dar viena daili detalė - vertikalios klostelės Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 €.
AMALIA firmos naujas džinsinis sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsesnio nei nuotraukoje audinio modeliukas priekyje padailintas originaliomis kišenėmis užsisegančiomis knopkelėmis Nugaroje taip pat yra kišenės. Stilingos formos modeliukas madingai užsisega per visą priekį Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.
Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Baltą audinuką turintį fakturą puošia nuostabus raštai bei spalvų gama Juosmenukas padailintas klostėmis Nuo jų visas sijonuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Modeliukas turi pamušalą. Šone - užtrauktuką. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.
FB sister firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS Minkštutis švelnus audinukas - švelniai rožinis nesiglamžo Stilingas skater stilius Į juosmenį įverta guma kurios dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis Per juosmenuką - 39 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.
GERIAUSIAI SPALVĄ ATSPINDI ŠIE NUOTRAUKOJE ESANTYS MODELIAI
FB sister naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Šių metų spalvytė - velvetas - švelnus jaukus nesigramžantis MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS
FB sister nauja palaidinukė - triko. Man deja didoka. Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 40 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 48 CM. MATUOJA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI TAMPRUS. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 45 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - XL. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.
Stilingas skater stilius sijonukas. Į juosmenį įverta guma kurios dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis Per juosmenuką - 39 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.
Naujas sijonukas, 2 dydis. Nugaroje užtrsuktukas per visą ilgį. Liemuo 36 cm, ilgis 62 cm., klubai 45cm. Medžiaga tampri. KAina 18 eurų, Vilnius siunčiu